Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do kretyna "fakt" ja piszę pod jednym nickiem |
tylko brudne:P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do kretyna "fakt" ja piszę pod jednym nickiem |
Debile . Rumuni mają tak samo białą skórę jak my Polacy. W Rumunii jest dużo ludności romskiej ,Cyganów i to oni maja ciemną karnacje. Znane są też inne numery np. nie mają kasy na paliwo ale mogą złoto okazyjnie sprzedać.Oczywiście złoto okazuje się wysokiej klasy tombakiem. Mają tego rodzaju numerów setki i dziwie się ,że tyle lat Polacy dają się nabrać na te frajerskie sztuczki.
|
|
Tadeusz Naplet albo cię przytkało albo ci zabrakło słów, chyba że straciłeś smak i węch, bo jak ziemniak może śmierdzieć śledziem? Ale sam przyznasz, że śledź jednak ma specyficzny zapach, który dla wielu i nie tylko z Łomży jest swego rodzaju smrodem. Oczywiście bez urazy dla Białostoczan, bo obywateli mają nawet wspaniałych, a co do władzy to przemilczę ten temat, bo jakbym chciał prawdę napisać to by z pewnością tego nie opublikowano. Więc panie Tadeusz Naplet bynajmniej nie zakładaj pan sklepu rybnego, bo stracisz wizerunek jak klienci wejdą a ty będziesz oferował ziemniaki.
|
|
nie do ciebie. ty jurz wygladasz jakbys u mnie kiedys byla. po co 2 razy? howasz sie pszed kims? 'Gdybyśmy mieli tak parę portali internetowych! Wszystkie moherowe berety, uczymy się internetu!' - wołał o. Tadeusz Rydzyk podczas obchodów 17. rocznicy istnienia Radia Maryja - pisze Dziennik
|
|
urzad skarbowy analiza rynku na podstawie 4lomza :)
|
|
Ogolnie to jest taki dom,dosyc duzy bo w sumie ma 2tys metrow,a na parterze byl kiedys sklep,wiec jest to teraz do wynajecie,ewentualnie cala kamienica.
|
|
już jest czynny ... ale czy to kebab nr 1 w mieście ... ? ??
|
|
babcia_klozetowa napisał(a): > jak dbacie tak macie!! > Nie srać po kątach, > bo kto po was posprząta!? Pewnie babcia_klozetowa
|
|
E tam.. Jak sa u nas to niech sie zachowują ..A jak się mają rzucać i ludzi straszyć to zagazowac i tyle.Takie jest moje zdanie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |