poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
cisza wyborcza nie wolno juz nic pisac

chodzi mi o takie wlepki nie wiem czy dobrze to nazywam no takie nalepki naklejane przez kibicow w miejscach pubicznych, chcialabym to od kogos pozyczyc na weekend, potrzeba mi do prezentci pracy

szukam tez miejsca w lomzy gdzie jest graffiti na jakims murze lub jeszcze lepiej na budynku gospodarczym, instytucji itp, chcę sfotografowac i pokazac grupie.

Ogolnie chodzi mi o wszysto co dotyczy Kibiców

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: cisza wyborcza nie wolno juz nic pisac

Liczy się każda partia mięśni. CO z tego ,że rozbudujesz sobie barki jak będziesz miał łapy albo nogi jak patyki...ehh

edytuj profil

nasza bis a co chcialabys tępa strzało cuda na kiju !!!

to nie reklama.

polecam ze dwa trzy razy w tygdoniu mc dirve, kebaby i te sprawy :)

negatyw będzie to wiadomo nawet zażądam zwrot pieniążków... jeśli chodiz o otwarcie to wszystko było z sanepidem ok lecz wiadomo jak jest z sanepidem (jak ktoś miał do czynienia to może mnie zrozumieć) miałem na jutro wszysto przygotowane itd... lecz no co poradzisz ? tak wogóle to już 50 kebabów rozdałem :p bo co miałem zrobić z mięchem ?:>

"ludziska" proszę o zrozumienie, nawet nie wiecie jak mi głupio jest jak przychodzą ludzie a ja musze się tłumaczyć że lokal jest już zrobiony ale sanepidu brak odbioru... (dokładam wszystkich zadowolić)... + wszelkie krytyki są mile widziane

jak jesteś ektomorfikiem to musisz od uja węglowodanów jeść wiem sam po sobie ;) nabierzesz masy potem nie jjesz i 10 kg w plecy :p ale przedewszystkim siłownia ;)

Zasłyszane w Łomży ...;)

Po zakończeniu jednej z ostatnich sesji Rady Miasta, na której to w końcu przeforsowano tą haniebną decyzję o Drzewnej, jeden z tych ‘włodarzy’, wracając do domu - poedkscytowany, że wreszcie udało mu się tak wręcz psychologicznie wtopić te Panie dyrektorki – zwraca się do swojej żony:

‘Kochanie – na pewno teraz to już nie potrafisz zaskoczyć mnie niczymś, co by mnie ucieszyło, a zarazem przygnębiło’.

Na to żona: ‘Ty masz największego wacka ze wszystkich twoich kolegów z ratusza’.

hmmmmmm nie sadziłam że typowego polaka cechuje ,,coś za coś''
Mysle panowie że wyolbrzymiacie problem kazdy zarabia tak jak mu pasuje, a co do Axella to przepatrzyłam posty i nie widziałam tam 30 zł za testy ;)

moze jakies zdjecia z silowni? ;p
jakis worek by sie przydal ;>

Same Koksy będa chodzic po mieście xD

witam wszystkim,sprawdzałam na allegro,ale nie znalazłam,a też interesuje mnie zelixa bez recepty.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org