Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
cisza wyborcza nie wolno juz nic pisac |
chodzi mi o takie wlepki nie wiem czy dobrze to nazywam no takie nalepki naklejane przez kibicow w miejscach pubicznych, chcialabym to od kogos pozyczyc na weekend, potrzeba mi do prezentci pracy szukam tez miejsca w lomzy gdzie jest graffiti na jakims murze lub jeszcze lepiej na budynku gospodarczym, instytucji itp, chcę sfotografowac i pokazac grupie. Ogolnie chodzi mi o wszysto co dotyczy Kibiców
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: cisza wyborcza nie wolno juz nic pisac |
Liczy się każda partia mięśni. CO z tego ,że rozbudujesz sobie barki jak będziesz miał łapy albo nogi jak patyki...ehh edytuj profil
|
|
nasza bis a co chcialabys tępa strzało cuda na kiju !!!
|
|
to nie reklama.
|
|
polecam ze dwa trzy razy w tygdoniu mc dirve, kebaby i te sprawy :)
|
|
negatyw będzie to wiadomo nawet zażądam zwrot pieniążków... jeśli chodiz o otwarcie to wszystko było z sanepidem ok lecz wiadomo jak jest z sanepidem (jak ktoś miał do czynienia to może mnie zrozumieć) miałem na jutro wszysto przygotowane itd... lecz no co poradzisz ? tak wogóle to już 50 kebabów rozdałem :p bo co miałem zrobić z mięchem ?:> "ludziska" proszę o zrozumienie, nawet nie wiecie jak mi głupio jest jak przychodzą ludzie a ja musze się tłumaczyć że lokal jest już zrobiony ale sanepidu brak odbioru... (dokładam wszystkich zadowolić)... + wszelkie krytyki są mile widziane
|
|
jak jesteś ektomorfikiem to musisz od uja węglowodanów jeść wiem sam po sobie ;) nabierzesz masy potem nie jjesz i 10 kg w plecy :p ale przedewszystkim siłownia ;)
|
|
Zasłyszane w Łomży ...;) Po zakończeniu jednej z ostatnich sesji Rady Miasta, na której to w końcu przeforsowano tą haniebną decyzję o Drzewnej, jeden z tych ‘włodarzy’, wracając do domu - poedkscytowany, że wreszcie udało mu się tak wręcz psychologicznie wtopić te Panie dyrektorki – zwraca się do swojej żony: ‘Kochanie – na pewno teraz to już nie potrafisz zaskoczyć mnie niczymś, co by mnie ucieszyło, a zarazem przygnębiło’. Na to żona: ‘Ty masz największego wacka ze wszystkich twoich kolegów z ratusza’.
|
|
hmmmmmm nie sadziłam że typowego polaka cechuje ,,coś za coś'' Mysle panowie że wyolbrzymiacie problem kazdy zarabia tak jak mu pasuje, a co do Axella to przepatrzyłam posty i nie widziałam tam 30 zł za testy ;)
|
|
moze jakies zdjecia z silowni? ;p jakis worek by sie przydal ;>
|
|
Same Koksy będa chodzic po mieście xD
|
|
witam wszystkim,sprawdzałam na allegro,ale nie znalazłam,a też interesuje mnie zelixa bez recepty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |