poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dla PO mam czarną kartkę

Wchodza do sklepów kupuja najtańszy produkt płacą 200zł robią zamieszanie i chcąc zwrócic produkt i w ten sposób oszukuja sprzedawców. Ktos powinien w końcu sie tym zająć. Wiele osób padło ich ofiarą. Jeżeli widzicie Rumunki i Cyganki wchodzace do sklepow GOŃCIE LADACZNICE!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dla PO mam czarną kartkę

matik880
juz na niejednym forum sie kompromituje tak wiec to co odstawia tutaj to norma

znalazl jakies nieswieze testy na necie i szuka jelenia twierdzac ze sam sie poswiecil dla spoleczenstwa i rozpracowal ta tematyke.

zal dupe sciska matik.

ellap200 skąd ta pewność?

BYLEM W BIALYMSTOKU NIESMIERDZI TAM SLEDZIEM ZATO JAK NAPOZNAŃKĄ SIE WJEZDZA W LOMZY TO JEDZIE SLEDZIEM

...chcą zwrócić oddajesz im 200zl a ona je chowa wyciąga 100 zł i mówi ze jeszcze 100zł dla niej że za mało wydałaś! i krzyczy przy tym na cały sklep!młode sprzedawczynie nadal dają się na to nabrać :) niestety .one tak zaczynają krzyczeć że młoda sprzedawczyni która nie zna tego przekrętu oddaje tą stówę bo głupieje i myśli że naprawdę zle wydała :)) miałam z nimi do czynienia już parę razy i pilnuję je na każdym kroku bo to złodziejki ! nie ufam nawet znajomej cygance i tyle !a jak zaczynają ten numer z 200zł i to biorę za kij i gonię ze sklepu i straszę policją! ! !

Treść jest ukryta

Proszę Cię nie zakładaj tego sklepu .Już dość wiejskiego tuningu na ulicach Łomży.

StuKNIJ PARE RAZY O BETON ZOBACZYSZ ZE SIE NAPRAWI

TUNINGI NIE SĄ WIEJSKIE , TO WASZE SAMOCHODY SĄ ZBYT WIEJSKIE NA TUNINGI I WYCHODZI POTEM Z TEGO BYLE TURBODUPA

jak komus sie niepodoba to niech tam niechodzi jestem ciekawa jak te osoby w swojej pracy są mile pewnie jeszcze gorzej wredni niz tu co pisza o tych osobach z zielonego niech kazdy patrzy na swoje zachowanie w pracy a to niestety tylko sklep ludzie są rózni

Treść jest ukryta

odpoczynek na majorce

Takos

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org