poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Film-""Donalda "Ja się na tym znam" Tuska!!""

za duza roznica w ogniskowej przy wiekszym przyblizeniu nieznaczna strata ostrosci, nie najlepsze swiatlo,no ale dla amatora moze byc lepsze to niz kit jako aparacik polecam canona 400D, wybor obiektywu zalezy przedewszystkim od tego co chcesz fotografowac

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Film-""Donalda "Ja się na tym znam" Tuska!!""

zygi.. a co robisz? Co wchodzi w umowe?

debile

normalne, wcale mnie nie dziwia wasze odpowiedzi, kwestia przyzwyczajenia

jestem wolontariuszką i mam kilka psów ze schroniska, ale chcę mieć też rasowego i nikt mi tego nie zabroni

Do domu polecam beagle, mądry myśliwski pies, krótka sierść i przyjazny dla ludzi, jest z nim problem póki jest mały, ponieważ miewa nieziemskie pomysły, ale to chyba wiele szczeniaków bawi się w nietypowy sposób, a poza tym wcale nie jest uciążliwy, nie szczeka, nie piszczy podczas nieobecności właściciela, poniewaz doskonale potrafi zorganizować sobie czas samodzielnie. Serdecznie polecam, na pewno na brak rozrywki nie będziecie narzekać :)

co by nie otworzyli nowego w lomzy to ble, wszystko sie nie podoba, tacy swiatowcy i w 50-ciu empikach byliscie to do stolicy niedaleko, cieszcie sie ze w ogole jakies sieciowki u nas otwieraja..

tzn ? Bedziesz dzwonil do WKU do jednostki swojej czy jak bo nie rozumie ? Jak tak to powiedz mi co Ci powiedzieli :)

Głosować czy nie głosować - oto jest pytanie :)
Odp: GŁOSOWAĆ

witam ma może ktoś odpowiedzi do testu wiedzy. byłbym wdzięczny gdyby ktoś mi wysłał na maila:) pozdrawiam
yupijajej87@wp.pl

"szpanować kupując psa rasowego. " - a co to za szpan ???
To jest własnie rozsądne podejście, bo kupujac szczeniaka rasowego wiemy co z niego wyrośnie w sensie psychicznym i fizycznym. Mozemy w ten sposób dopasowac potrzeby pieska i swoje.

Marta_a - polecam na poczatek książkę :Okiem psa- autor Fischer( nie pamietam pisowni nazwiska) poczytaj. Różne mogą byc powody zachowania pieska. Najwyraźniej nie czuje sie bezpiecznie, musisz mu okazywać ciepło w nieco inny sposób ;))) (psi sposób) Odpowiedź jak z nim postepować znajdziesz w książce.

Jeszcze raz powtarzam: fora internetowe poświecone rasie- najlepszym źródłem informacji. Znajdziecie je w google.pl lub na dogomani.pl
Co do adresów najbliższych hodowli, to Zwiazek Kynologiczny w Białymstoku- też znadziecie przez internet, a potem można zadzwonic lub dojechać.
Pamietajcie, ze psy nawet rasowe( z rodowodem) z róznych hodowli róznia sie od siebie, niekiedy nawet znacznie. Dlatego warto trochę sie wysilić, aby pozyskać przyjaciela na kilkanaście lat.
Róznica w cenie juz nie jest taka ważna jak się bierze pod uwagę zdrowie, wygląd i te kilkanaście lat zycia z pupilem.

DiDi

co sie proobiło moda na policje , czy tez brak recepty nażycie wiec do policji jakei żalosne efekt kupa niudacznikow na ulicach w policyjnych mundurach

Bo szczęście to jest takie coś, co trzeba mieć, żeby było
Cytat własny (copyright ©)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org