wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prawdziwa drużyna szykuje się w ukryciu do skoku

ile chcesz za to

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prawdziwa drużyna szykuje się w ukryciu do skoku

ludzie w akademi fryzur? przeciez tam jest niby fryzjer pisze niby poniewaz on niema nawet skaczonej szkoly zawodowej wiem bo znam wytnie ci klak wlosow potem niedasz rady rozczesac koltuna

teraz mam w samochodzie wszystko co trzeba , a niemam tego co nie trzeba uczę się jeździć w pasach i leje na nich :-) pozdrawiam wszystkich kierowców haha

dokładnie : MasaViV chociaż jedna mądra xD
przeżywacie jakby to Miss świata a tam to dopiero wybierają okrutnie

Ale trzeba przyznać ze Miss wybrana w tym roku w ogóle nie powinna nią zostać... Były ładniejsze uczestniczki od niej. A zwyciężczyni.... no komment
co ty nie powiesz pfff Osobiście kibicowałam kandydatce nr 1 ale szanuje wybór Jury

jakie pucowanie prawie wszystkie to 1 klasistki a chłopcy nie z ekonoma więc nie po znajomości

żall mi was i tych co komentowali ciągle "a ta to za niska ta za gruba..." sami spójrzcie w lustro
to jest zabawa coroczny konkurs Ekonomika pozatym są eliminacje więc skoro przeszły to mają coś w sobie

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org