piątek, 11 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Równe szanse

nie byłem na kyokushin, ale już nawet o co innego chodzi...
napisałem, że się pomyliłem w nazewnictwie... czytaj ze zrozumieniem...
zresztą tak czy siak uważam, że pojętny chłopaczyna trenujący boks np. 3 lata rozjebie koleżkę, który 3 lata ćwiczy karate...
co do stylów grapplingowych, to masz 100% racji...

a siniaków narobić mi jest w stanie na pewno więcej niż parę osób w tym mieście, ale potrafię się do tego otwarcie przyznać i nie udaję kozaka...
w ogóle staram się unikać agresji, bo miałem przez to same kłopoty w przeszłości, typu trwałe uszkodzenie kolana, pęknięty łuk brwiowy, wykruszone zęby itp. itd., nie mówiąc o dwóch sprawach, na moje szczęście wycofanych...

i radzę wszystkim unikać rozwiązań siłowych, bo z tego nigdy nic nie wychodzi dobrego...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Równe szanse

Osoby,które odrabiały wojsko w Policji?To jest najlepsze wyjście dla kandydata i najlepszy start w karierze policyjnej.Tacy ludzie przechodza podstawowe przeszkolenie,poznają piersze szlify policyjnej roboty,mają wielkokrotnie okazje stanąć oko w oko z tysięczną armią kiboli wisły czy legii,a co najważniejsze pełnią 12-miesięczną służbę na ulicach wielkiej i niebezpiecznej Warszawy!Trzeba mieć jaja,żeby przejść Zomozę ;) Tacy ludzie mają później o wiele łatwiej na kursie podstawowym oraz w swoich macierzystych jednostkach...
Co do odsłużenia wojska to w wojsku nauczyłbyś się i zdobył obycie z dyscypliną,wykonywaniem rozkazów,meldunkami,wysiłkiem fizycznym oraz ogólnie z życiem skoszarowanym.Kurs podstawowy w Policji mało różni się od wojskowego życia w tym,że na kursie musisz wkuwać jak dziki osioł...
Obecnie są plany takie,żeby ludzie po kursie podstawowym byli kierowani do OPP na kilka miesięcy a dopiero po OPP będą mogli pracować w swoich macierzystych jednostkach...Zaręczam Wam już z góry,że będzie przesiew jak cholera i lamusy oderwani od cycka mamusi będa tylko mogli pomarzyć o pracy w Policji.

Popatrzcie tu macie zarys szkolenia w OPP(szkolenia robionego specjalnie dla TV czyli bez przeklenstw,krzyków itp )
http://pl.youtube.com/watch?v=fQHfocXvV6M

Miło się dyskutuje,ale sorry Panowie ojczyzna wzywa :) Pozdrawiam i powodzenia

Re: Równe szanse

Ty to moze zjedz z pod siebie jak taka oszczędna jesteś..ja stawiam na jakość i szkoda mi paliwa tak jezdzić bez sensu po wszystkich sklepach,a kupić sprzęt 5 zł taniej ;]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

praca
Przyjmę do pracy tynkarza i pomocnika. Tynki maszynowe. Umowa o pracę.
tel. 517020792
auto-moto
Na sprzedaż przyczepa samochodowa dwuosiowa na resorach z hamulcem najazdowym z 1992 roku o wym. skrzyni 190x400 cm DMC 2400 kg, masa własna 910 kg, dopuszczalna ładowność 1490 kg. Cena 7 000 zł no negocjacji.
tel. 507141276
różne
Air K.S. Bacha i inne utwory muzyki klasycznej grane na flecie poprzecznym i gitarze klasycznej jako oprawa ślubów lub innych uroczystości.
tel. 503147209
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org