Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bóg, Honor, Ojczyzna. |
...każdy ma własną osobowoś , która krztałtowała sie powielając inne wzrorce a inne ignorując.....tak sie krzałtujemy przez całe , życie ... moze ta osoba chciała coś z siebie wyrzuciec ,a nie szukac rad .....a jesli chciała pomocy to nie takiej jak jej udzielacie......kłamca jest kłamca i ,albo mu wybaczymy ,albo nie .....zapomnieć sie nie da....sztuka wybaczania jest cieżka ,ale warta .....warta dla osoby wartościowej ....jeden grzech nie czyni z nas kogoś godnego potępienia ,bo nikt nie jest bez grzechu ......ważne ,aby zrozumiec swój grzech i coś z niego wynieś mądrego ....uczmy sie na własnych najlepiej......ja ,życze im durzo miłosci ......no i Tobie tez....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bóg, Honor, Ojczyzna. |
może napisz w ogłoszeniach drobnych :-) Zbych
|
|
wielkie miasto nie ma mocy czynienie z kobiety czy jak wolisz z "dziewczynki" dziwki ..... jesli zostaniesz( czego Ci nie życze ) to nie wina miasta.....człowiek nie nudny nie nudzi sie ze sobą ......a poznawac tez fajna rzecz ,ale nie na siłe.....powodzenia w nauce i poznawaniu wiedzy...
|
|
szalonkuq , z mila checia:D Zbych
|
|
BOSH TYLKO POWIEM CI KRUTKO . ONA MNIE UCZY !!!
|
|
...to musiał być fajny koleś :-) ...a swoją drogą to ciekawe w sumie,czy już biedaczyna "zszedł",czy może gdzieś sobie jeszcze żyje?
|
|
O, właśnie miałem to napisać. 101% zgadzam się z Jasta i potwierdzam, że nauczycielka nawet nie dotknęła monet. Wszystkim zajmował się skarbnik.
|
|
ALE TANDETNE TERAZ TE RADIO. nORMALNIE MYŚLAŁEM ŻE TA ZMIANA TO BĘDZIE LEPSZA TROCHE ALE OKAZAŁO SIE ŻE NOWE radio bab TO NIEWYPAŁ. POWTARZAM NIEWYPAŁ !!!!!!!!!!! z CAŁYM SZCUNECZKIEM DO GÓRY radia bab. WRÓĆCIE DO STAREJ RAMÓWKI, BO STOCZYCIE SIE NA DNO TJ. radio plus [TYLKO ŁAGODNE PRZEBOJE ;-) ]
|
|
co nie złe etam ma wasze posty głeboko w ***** puscie se muzyke bym wam dał tytuł chyba to jak zdobyc cały swiat to dla was ta piosenka ! Zbych
|
|
Nie trzeba głosować na partie socjalistyczne. Powtarzam to już setny raz, a do Was i tak nie dociera. Sprzeczacie się ze mną, że niby nierób to też człowiek itp. Kapitalizm jest brutalny, ale sprawiedliwy. I tyle. Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |