Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak Gugała przebił Lisa |
Luzak, czy możesz mi powiedzieć ,tak na przyszłość ,odnośnie tych zamienników ,czy są faktycznie ,bo słyszałem że jest z nimi problem,i gdzie ewentualnie można je kupić.A jak przedstawia sie sprawa blach ,czy zbyt szybko nie koroduje , rozmawiałem ze znajomym ,który ma Mazdę 6 i mówił mi że szybko korozja wychodzi, nawet po 5 latach ,tak było np. u niego.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak Gugała przebił Lisa |
Ludzie to ma być tylko zabawa,a Wy przeżywacie jak mrówki w ciąży ;) Czy to ważne która jest ładniejsza?Przecież każdy z nas ma inny gust :) Poza tym przy takich wyborach nie oceniana jest sama uroda,ale też prezentacja,sposób chodzenia,ubiór itp a przede wszystkim chodzi o to,żeby się dobrze bawić :) Wrzućcie trochę na luz...
|
|
potrzebuje plakatow, zdjec w duzym formacie przedstawiajacych sceny z filmu epoka lodowcowa 1/2 najchetniej pozyczylbym na 3 dni potrzebne na niedziele prosze o wpisy jak cos :D
|
|
mieczkos zeby wsymarowac ci nim klate !!!!buhahahaha
|
|
Jak w temacie... Który mechanik w Łomży bądź okolicach jest najlepszy jeśli chodzi o auta z napedem 4x4? Nie załącza mi się napęd ;/ i musze cos z tym zrobić (naprawic;p) Prosze o pomoc
|
|
Jak bedziesz miał naklejki Pajoniera,Blałpunkta i Sport to osiagniesz wszystko.A tak na serio...Moim zdaniem to chcesz miec akcesoria do tzw.wiejskiego tuningu...Po kiego grzyba zmieniac gałke zmiany biegow??Zeby miała światełka??Bezsens...Chociaz znajac nasze spoleczenstwo,to wielu sie skusi na tuning poloneza i Audi 80.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
hehe jaka dyskusja rozgorzała :)a chcialem sie tylko dowiedziec jak jest na kursie :P bo pewnie nie tylko mnie to interesuje ;) ale to dobrze moze komus sie odwidzi jak sobiee poczyta.Zdaje sobie sprawe ze w Policji praca to nie bajka a Kibole sa wszedzie nie Tylko w wawie i wisle chociaz oni maja ich chyba najwiecej :) no moze jeszcze Lech ;pp ;)
|
|
Jeżeli chodzi o pady i stylowe ślizgi na brzuchu a'la Wlazły :P. Ale spoko to nie jest wielki problem.
|
|
co do tego czy szybko sie ucze to powiem tak napoewno na wlasnych bledach a szczególnie jak trzeba je poprawic bylo u mnie w firmie takie powiedzenie jak zjeba**s to popraw no i staram sie tego trzymac ale ubie sie uczyc nowych rzeczy chociaz na poczatku zazwyczaj sa problemy z wykonaniem.
|
|
wiesz co tyle Ci powiem jesli naprawde bardzo ale to bardzo brakuje Ci pieniędzy to mozesz sie przejsc do tego wiomaru ale jesli nie jestes zdesperowany to naprawde odradzam i powie Ci to każdy kto tam choc jakis krótki czas pracował, wiomarowi mówimy stanowcze NIE!!!!tam jest jedno wielkie wyzyskiwanie pracownika , o pracownika powinno sie dbać i w niego inwestowac chociaz troszeczke a tam nie dość ze szef obcina Ci pensje, pracujesz bez ubezpieczenia bedac przedstawicielem to jeszcze za przeproszeniem nie masz czasu na to zeby isc (....)napić sie szklanki wody:) , poprostu jedna wielka masakra, o wiomarze mozna tak pisac i pisac, na koniec jeszcze raz Ci odradze pozdrawiam życze udanego szukania pracy :)
|
|
wafel-baby teraz to gorsze od chlopow.......a zawziete to heh nie ma co liczyc na kulturalna debate.......zycie!
|
|
2 mghz? a co to 2 miligigaherce? a powarzniej to po tych 2uch cyferkach wnioskuje rze kupilas cos co warte jest ok ~1400 Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
anglik.fora.pl
|
|
sorencja mialo byc angliki.fora.pl i na dokladke http://www.autoflesz.pl/artykuly/1627,Sprowadzanie_aut_z_Wielkiej_Brytanii_czyli_przekladka_anglika_po_polsku.html
|
|
ehhh patrze ze w łomży mamy chyba same osoby ktore zarabiaja krocie i takie 1,5zl na wydanie tak po prostu to nic dla nich... takie wrazenie z czytania niektorych linkow. aparat cyfrowy odpada na samym poczatku zaznaczałem ze interesuja mnie tylko lustrzanki. kolejna spprawa jest to ze jak ktos wczesniej napisał (mekto) fotografia analogowa uczy szanowania kazdego zdjecia. mysle ze to troche tak jak z jazda na rowerze...chyba wiekszosc zaczynała od jazdy bez trzymanki. po za tym z tego co wiem to wielka frajda jest z tego ze krok po kroku dochodzi sie do pewnych wnioskow uczy sie fotografii a nie bezmyslnie robi 30 zdjec w jednym miejscu nie majac pojecia o kadrowaniu zastosowaniu swiatła itp. dlatego zaznacze jeszcze ze nie interesuja mnie aparaty ktore beda potrafiły wiecej niz ja.naleze raczej do ludzi ambitnych niz tych nastawionych na gotawa łatwizne.
|
|
hahahahha nie no wy jestescie niemozliwi...to Wy pekacie ze złosci a nie konkurencja z tego co widze hahahaha.ciekawe dlaczego... moze dlatego ze skoro jestescie fanami tak mało wymagajacych miejsc moze jestescie tak samo mało wymagajacy wobec siebie a wasze ambicje koncza sie mniej wiecej w czasach poczatku lat 90?? ktos tam pisał o braku mojego zdecydowania... wiec...to nie brak zdecydowania tylko nawet 18-19 letni madry człowiek moze byc osoba ciekawsza do poznania i rozmowy niz 30 letni kretyn:) co do pubu9 to tak ciagle nie zmieniam zdania ze zdecydowanie chetniej pojde tam niz do 54 czy yam caffe... a czemu?? BO TAM JEST NAPRAWDE KULTURALNIE. przynajmniej ja tak uwazam. nigdy nie poczułem sie tam w jakis dziwny sopsob a obsługa w porownaniu do 54 rewelacyjna i mysle ze temu nie zaprzeczy nikt.po za tym kolejnym plusem jest HOTSPOT ale pewnie czesc fanow i fanek lokali ktorych tak wybitnie nie uwazam za kulturalne nie wie co to jest:) no coz... zaznacze jeszcze ze tak jak wy macie swoje zdanie o 54 i mam je gdzies tak samo zauwazcie ze rowniez mam mozliwosc tego zeby miec własne a czy wam sie ono podoba czy nie to juz nie moj problem.komu sie nie podoba to czytac nie musi prawda?? VERGISS MICH
|
|
stefanek1 napisał(a): > @jankes > imprez przednia to fakt, fotograf słabiutki to drugi fakt. To tylko Twoja opinia... (plus zdjecia sa pokazywane w malej rozdzielczosci, ale klikajac z lewej strony u gory, mozna je powiekszyc). > > a dlaczego tym pstrykadłem (do którego zapodałem link) nie > wykręcę takiej fotki, bo co? Bo nie zdazysz nawet zlapac ostrosci, ot i dlaczego. > Te lustrzanki co żeście tam mieli, to pasują na pekiel a nie do > tego kompakcika, tak, tak. ))) Tu mnie juz kompletnie zgubiles, nie mam pojecia o co Ci chodzi >
|
|
Mnie przeraża gdy ludzie trzymają wielkie psy w ciasnych mieszkaniach.
|
|
a poza tym debi nikt tu nie mówi o szpanowaniu Riposta
|
|
Czy wie ktos moze gdzie w Łomzy badz okolicach jest zakład ktory dokona regeneracji pompy wspomagania.
|
|
Do dupy, bo lokalna chamownia spodziewała się komputerów, internetu, playstation i Wii za friko. Do książek przygłupy!!!!!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a oni maja drzwi drewniane czy tez takie metalowe wzocnione antywlamaniowe ? jakie firmy maja w ofercie moze sie orientujesz? -
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |