poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Oni Pójdą Na Wybory, A Ty?

w ramach rekompensaty propnuje zrobic promocje typu co piaty klient dostaje kebaba gratis tzn nikt o niczym niewie przychodza saobie klienci a szefuniu liczy w glowie klientow przychodzi piaty z rzedu klient zamawia a tu niespodzianka to twoj szczesliwy dzien dzis kebaba jesz za free moze na tym nie zarobisz ale reklame jaka sobie zrobisz;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Oni Pójdą Na Wybory, A Ty?

he to bylo nawet planowane bez rekompensaty tylko ze co 7 klient :)

Mam pytanie Better, wcześniej nie prowadziłeś już takiego lokalu ?? w innym miejscu ??

Riposta

muzik25 to poczytaj GAZETĘ PRAWNĄ i jej artykuł na temat przyjęć do policji...

jak wynika z artykułu test multiselect jest tak skonstruowany by odrzucać osoby zbyt inteligentne tzn teoria pały aktualna heh :)

Wiecie co... Byłam przez miesiąc telemarketerką. Ta praca to jest tragedia jakaś, już lepiej kible myć...

tez bedzie duzo drozszy niz mondeo czy vectra z 97/98

Do :petera i Brzeszczykiewicza

Nauczcie się w końcu czytać tekst ze zrozumieniem!
Jest napisane we wcześniejszych postach że firma Domel jest producentem okien ,a nie przedstawicielem handlowym innego producenta np.Dobroplastu.Z całą pewnością nie kupuje tam okien.Odnośnie serwisu to PRAWDA123 ma to szczęście, że kupując okna w firmie Domel ma zagwarantowany ,bezpłatny serwis przez 5-lat.A serwis to także regulacja okuć po sezonie .I może byc szczęśliwy że nie musi szukac wiatru w polu ,bo firma istnieje wiele lat i ma się bardzo dobrze i napewno klientom swoim służy zawsze pomocą.A ,,życzliwi" zawsze się znajdą jeśli maja w tym interes.

z tego co mi wiadomo to 4pory w 4plus byly odsprzedane innemu wlascicielowi

No dla mnie wlasnie "niesmaczne" w tej historii jest to, ze zrobili mu przysluge i poszli na reke, a zostali jeszcze niewybrednie obsmarowani...

Pomijajac juz fakt, ze kazda firma ma inna polityke cenowa... Rownie dobrze mogloby sie okazac, ze kupujac inna rzecz to wlasnie tam zaplacilby o polowe taniej niz w innym sklepie... Ocenianie na przykladzie 1 produktu jest troche malo reprezentatywne dla ogolnego poziomu cen w sklepie.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

silownia5@wp.pl

Treść jest ukryta

Witam
Dnia 27.01.2009r. o godzinie 17 jade do Warszawy na okęcie mam dwa miejsca wolne za drobna opłata moge zabrać dwie lub jedna osobe

Tylko Toyota jesli tansza to Corolla to bdb. wybór .Nie jest prawdą,że bierze olej mam 9 lat i nic z tych rzeczy.Wymienione opony i akumulator reszta bez zarzutu .Przejechane 120tys.Jesli bierze olej to nie dlatego ,że ten typ tak ma tylko był niewłasciwie eksploatowany to opinia moich znajomych z forum corolli . Samochód do polecenia nic dodac nic ując .lepszy od Hondy bo więcej zamienników co równa się niższej cenie .Polecam

Jak w temacie .Kaseta wymaga juz trochę dopracowania lata zrobiły swoje.Proszę o poważne oferty i cenę .Jakies dane do kontaktu .Pozdrawiam

Witam (...)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org