Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak Kaczyński zmiażdżył Lisa... |
ooo wreszcie ktos z sensem zaczyna pisac... wlasnie o cos takiego chodzi... ale szanowna julko24 singlowanie jest fajne tylko do czasu Petliczek a ja nie wiem nie jestem od zauwazania komu jestes przychylna po za tym jesli byłbym nijaki to nie pisałabys tyle ile piszesz;) no coz kto sie czubi ten sie lubi podobno;)hehe Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak Kaczyński zmiażdżył Lisa... |
Adam troche racji jest w tym co piszesz ale z tymi dziewczynami to nie do konca tak bo na przykładzie facetow dokładnie na moim to przystojny zaradny miły i fajny facet sam potrafi uwolnic sie od kobiety z ktora nie jest mu dobrze myslisz ze kobieta tak nie potrafi??
|
|
widzisz julka ty to rozumiesz w ten sposob a np osoba bedaca w zwiazku takie demonstracyjne zachowania rozumie inaczej,,, moze troszke przesadzilem piszac ze WSZYSTKIE panie singielki do niczego sie nie nadaja bo od kazdej reguly sa wyjatki - nieliczne co prawda ale sa... ale chyba nie zaprzeczysz ze spora czesc dziewczyn nie bedacych w zwiazkach(w tym przedziale wiekowym) jest sama wlasnie dlatego ze cos jest z nimi nie tak... i nie mam tu na mysli np 3mies singielstwa tylko CIAGLE mowie o sytuacjacjach gdy ten okres przedluza sie od roku w zwyz... sytuacja z facetami ma sie tak samo... Bywam Niegrzeczny, odnosnie Twojego pytania czy kobiety nie potrafia zakonczyc zwiazku z kims kto nie jest dla nich odpowiednio dobry to uwazam ze NIE POTRAFIA (tez oczywiscie sa wyjatki). w dluzszym,powazniejszym zwiazku(np 2,3 letnim) duza role odgrywa przyzwyczjenie. nie mowie ze nie ma tam milosci ale jest tez spora dawka tego przyzwyczajenia i bywa tak ze facet zrobi dziewczynie wiele swinstw a ona mimo wszystko nie potrafi zerwac... a bo co rodzina powie, a bo jak ja sobie sama poradze, a bo boje sie samotnosci i wiele wiele innych powodow dla ktorych dziewczyna nie moze(albo i nie chce) podjac jedynej slusznej decyzji jaka moze byc w takiej sytuacji. milosc jest slepa wiec nawet z te nieglupie dziewuszki traca glowy i wydaje im sie ze op slubie bedzie lepiej,ze on sie zmieni... Fakt,zmienimy sie... ale na gorsze :P i wiem to akurat po sobie(czasem mam wyrzuty sumienia ze nie staram sie tak samo jak kiedys,alle sa momenty gdy najnormalnie w swiecie mi sie nie chce starac na jakies romantyzmy tylko wole odpoczac po tygodniu ciezkiej harówy w robocie -coz, życie ...). po slubie facet dalej odwala a ona teraz go nie rzuci bo np co innego przysiegala w kosciele,bo rodzice nie akceptuja rozwodow- po prostu dochodza kolejne powody dla ktorych nie zerwie.. potem sa dzieci,wspolny majatek itp itd... az pewnego dnia facet robi swinstwo zycia,w kobiecie cos peka i albo stanie sie jakas tragedia albo wreszcie rzuci palanta...(sa oczywiscie sieroty ktore dalej daja sie gnoic i dalej bawia sie w bledne kolo ale to juz inny temat...)
|
|
Ty pewnie nie znasz pojęcia marnotrawstwo środków publicznych... Kryzysu? w Polsce jest tylko spowolnienie nie kryzys. Ten to jest w USA albo niektórych krajach UE, nie powtarzajcie ślepo za mediami.
|
|
Sam jeżdżę Toyką, tylko starszą i jest rewelka. Ale te nowe, robione w Europie to już nie to. VVTI lubią ponoć olej, problemy z gazem w nowszych benzyniakach. Jak chcesz nowy samochodzik, to zobacz Mazdę 3- robiona w Japonii, więc jakość będzie bardzo dobra. Ogólnie jeśli chcesz japończyka, to szukaj produkowanego w Japonii. I wtedy to nie ważne, czy Mazda, Honda, Toyota, Mitsu czy Nissan. Produkcja europejska niestety wymięka. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
niezle jaja takich psów to powinni z policji usuwac ja nie raz bylem spisywany raz sie zdarzylo ze w ciegu dnia dwa razy nie urywajmy tojest ich praca ale to co kolego tu napisales to rzeczywiscie sie nadaje do tvn a przynajmniej do zlozenia skargi na tego funkcjonarriusza
|
|
bywam niegrzeczny ale ja nie sprowadzam wszystkiego do tego ze kazdy facet chce od razu nawywijac - mowilem o przypadkach kiedy dziewczyny sa z tymi NIEODPOWIEDNIMI facetami. nie mowilem tez o jakich skokach w bok czy cos bo to to w ogole juz tragedia ale dla kobiety swinstwo to nie tylko zdrada ale np glupie klamstwo i niekoniecznie w jakiejs waznej sprawie... a z tym przyzwyczajeniem to wez pod uwage ze czesto jest tak ze nie zdajemy sobie sprawy ze nasza wielka milosc zmienila sie w zwykle przyzwyczajenie...
|
|
Agnieszkasl wyslalem na poczte widomosc tobie ;)
|
|
"Uwaga" w TVN-ie albo "Interwencja" na Polsacie. Hehe i bardzo dobrze. Oni nie sa bezkarni i tez musza poniesc jakies konsekwencje. ktos_wielki na prezydenta ;)
|
|
to jest praca jeśli nie umie normlanie pracować jak czlowiek nienadaje się do tego to niech go wypierdola i tyle ktos_wielki popierwamy cie ale chlodno patrzać co by nie było poźniej możesz mieć troche lipy
|
|
ktos_wielki jesteś wielki, dawaj to do TVN niech każdy zobaczy jaka jest policyja haha, a czemu ma mieć lipe? bo będzie miał częste kontrole czy coś? co mu udowodnią? że co niby zrobił? :]
|
|
Witam wszystkich! Czy jest w Łomży, albo gdzieś w okolicach jakaś firma, która zajmuje się przepisywaniem np. prac magisterskich lub innych dokumentów na komputerze?
|
|
w sumie i tak sie do niego przyczepil juz wiec jebal go:)
|
|
również polecam Sławka, grał na moim weselu i impreza była przednia
|
|
Ostatnio na tej stronie w ogłoszeniach ''praca'' pojawiło się kilka ogłoszeń, bez numerów telefonu z dziwnie brzmiącym mailem. Czy ktoś wie coś więcej na ten temat, bo wszystko co udało mi się znaleźć w sieci na ten temat jest związane z monitorowaniem ruchu na stronach, albo ze zmianą haseł do kont pocztowych. Nie bardzo się na tym znam więc może ktoś wie coś więcej co może oznaczać ta tajemnicza końcówka maila.
|
|
o wlasnie i tu Panowie/Panie dobrze pisza.po co wydawac 300 za m2 jesli mozna dac 100 i miec jeszcze zielono dookola!!! tyle tylko ze wielu ludzi mysli ze to okazja a wlasciciele dzialek z tego korzystaja.wiem cos o tym bo sama tez szukalam i to co zobaczylam w polaczeniu z cena-to czysta farsa. najgorzej jest jak ci co kupili ze 2 lata temu wiekszy kawalek ziemi dziela go na 3 mikro czesci ale chca na tym zarobic potrojnie.Ludzie ja rozumiem ze kasa jest wazna ale tak na prosty chlopski-babski rozum-lepiej jest zejsc co nieco z ceny ale sprzedac niz bujac sie miesiacami liczac ze znajdzie sie chetny!!!
|
|
te policjanci zamiast łapac bandytów to zajmują się legitymują uczciwego człowieka,przechodnia co nic nie zrobił. śmiech na sali.
|
|
witam ! Ja zajmuje sie przepisywaniem prac magisterskich itp. czym wiecej stron tym taniej,kwestia dogadania się. moj mail globus84@o2.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |