Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zwolenniczka PO Nawołuje Do Zabijania Ludzi z PiS (10.05.2011) |
No ja tego tez nie rozumiem...po co tutaj piszecie...idzcie do komendanta...powiedzcie co was boli...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zwolenniczka PO Nawołuje Do Zabijania Ludzi z PiS (10.05.2011) |
tu nie pytają o Twoje preferencje seksualne więc zamilcz
|
|
Ba klasyk.Całe gimnazjum w nią przegrałem.Stare dobre czasy kafejek.
|
|
W Suwałkach powstaje centrum handlowo-rozrywkowe z prawdziwego zdarzenia: http://www.wrotapodlasia.pl/pl/wiadomosci/region/W_Suwalkach_bedzie_Fantasy_Park.htm http://www.plazacenters.pl/plany.php Tylko pozazdrościć. Ktoś w temacie co u nas słychać z budową obiektów tego typu?
|
|
Jak wiecie zbliżają się ferię słyszał ktoś może o jakiejś pracy na ten okres,wiem wiem 2 tygodnie to mało czasu ale może? Pozdro
|
|
śnieg odgarniać na chodnikach bo miejscami to przejść nie można
|
|
szukam kogos kto mi sciagnie dostawcze auto zagranicy. Chodzi mi np o mercedesa 416 , vw lt46.renault mascot, iveco . oginal delikatnie moze byc uszkodzoy na blizniaku skrzynia lub rama , tylko w bd stanie .
|
|
Kolega chyba źle trafił ;P Nie ma dziewczyn wszystko wymarło jeśli chodzi o przedział 20 lat w górę ;)) musisz poszukać w przedszkolu lub w podstawówce młode ale nie naiwne ale zarazem ciekawe świata i oczywiście możesz na przyszło żonę wyhodować tako dziewuszke ;P
|
|
Kobiety są jak miejsca parkingowe. Najlepsze zajęte, reszta dla inwalidów. te fajne miłe ładne i porządne są już dawno zajęte hehehe popieram :)
|
|
Autor: 161RDC30 (---.xdsl.centertel.pl) Data: 18-01-09 22:55 ja slyszalem ze doda chce tez zrobic swoja telefonie komorkowa ma sie nazywac dodafon ha ha haaa dobre
|
|
tanie rozmowy.
|
|
julka, myslisz na przyklad o sobie??? wiesz to takie glupie gadanie jakie to wspaniale jest zycie singla... chodzi ci taki singiel i opowiada jak to mu super jest,jak nikomu sie nie musi spowiadac,jak robi co chce i w ogole tylko mu zazdroscic - chce przekonac wszystkich wokol wlacznie z soba :P bo tak naprawde sam w to do konca nie wierzy ale jak sie nie ma co sie lubi,to sie lubi co sie ma :) bo tak naprawde gdyby tylko mial okazje zmienic swoja sytuacje to bez wahania by to zrobil tylko niestety jakos brania nie ma (hyhy) ale to moze akurat kwestia czasu bo jak to sie mowi: kazda potwora znajdzie swego amatora :) dlatego julka nie przekonuj wszystkich na sile tylko glowa do gory bo i kiedys na ciebie przyjdzie pora i wsrod tuzina takich byle jakich znajdzieesz swego ksiecia... PS. co do mojego poprzedniego postu odnosnie dziewczyn to tyczy sie to rowniez i facetow(zeby nie bylo Drogie Panie,ze tylko na was sie najezdza w tym temacie) tylko poprzeczka wiekowa wzrasta od 24,25 roku zycia i wzwyz. ci przystojniejszy,sympatyczniejsi,zaradniejsi sa juz dawnooo zajeci przez Panie,ktore tak latwo ich nie wypuszcza :)
|
|
atlantic
|
|
te fajne , mądre, interesujące, i ładne dziewczyny a najważniejsze wolne dziewczyny jeszcze istnieją panowie na tym świecie bez obaw trzeba sie tylko dobrze rozejrzeć :)
|
|
dlatego tym beznadziejnie zakochanym w nieodpowiednich facetach zycze,zeby ich faceci jak najszyciej odwalili ''swinstwo zycia'' co pomoze w slusznej decyzji... najlepiej zeby to sie stalo przed slubem :) takie jest tylko moje zdanie-julka i bywam niegrzeczny mozecie sie z nim nie zgadzac ale,,,
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |