czwartek, 27 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wybory kandydaci

Magdzia ma racje. Jestem tu pare miesiecy wczesniej mieszkalam pod Łodzia w miejscowosci liczacej 26 tys. osób. Mimo to sylwester i WOSP zawsze byl organizowany na Rynku przez Urzad Gminy( byly nawet koncertu naszych miejscowych zespolow oraz czasem jakis wiecej znanych. Kazdy mogl posluchac czegos dla siebie - rock, hip-hop, techno disco czy disco polo). Bylam zaskoczona ze taka miejscowosc jak Łomża a raczej jej Urzad nie organizuje dla mieszkancow nocy sylwestrowej... WOSP wedlug mnie tu byl zle zorganizowany... Dobrze ze wogole cos bylo ale informacje o tym byly zle sprecyzowane. W gazecie Narew byla informacje ze wszystko odbedzie sie na PLACU Jana Pawla II a pozniej ze w parku... Nigdzie na mapie tego nie ma. Rozumiem ze ja moge tego nie wiedziec ale znajomi ktorzy mieszkaja tu od urodzenia tez tego nie wiedzieli. Nawet nie mieli pojecia ze cos jest wogole organizowane... Zawsze ludzie lepiej bawia sie na miescie i wiecej osob przychodzi. Była zla pogoda??? Eh nie sadze...

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org