sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Włącz myślenie!!! Miej własne zdanie!!

Tam skrzynia..hee nie robie jaj DxxxD weź ty się tak rozpędź i tym głupim łbem w drzewo przywal :D wtedy to już dwóch debili bedzie mniej ;]

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Włącz myślenie!!! Miej własne zdanie!!

heheheheh dobry jestes DxxD

jesli ci stuka a np nie masz mozliwosci teraz wymienic to w zakrety wchodz wolno,nie skrecaj kierownicy do konca - jak np zawracasz i skrecisz kierownice do konca i zacznie walic to delikatnie popusc kierownice,no i przede wszystkim wolniej na zakretach... nie wiem co moze sie stac przy 120 km/h ale przy 50 nic ci sie nie powinno stac. nie wiem jaki masz samochod wiec nie powiem ile moze kosztowac przegub+wymiana w twoim przypadku ale jak juz bedziesz mial go wymieniac to wez lepszy=drozszy. kto placi mniej-placi dwa razy - tak bylo w moim przypadku. te tansze szybciej sie sypia... aha przy wymianie niech mechanik zajrzy czy z drugim wszystko w porzadku jest, mialam taka sytuacje ze walnal mi lewy przegub - wiec go wymienilam,po jakichs dwoch tygodniach zaczal mi stukac prawy-to go rowniez wymienilam,pozniej po jakims czasie znow lewy... wiec dla swietego spokoju wymieenilam dwa i nie kupywalam takiego szajstwa jak wczesniej tylko porzadne... i poki co spokoj :P

chlopaki ile bede musiala zaplacic za ta pieprzona skrzynie biegow tzn,prawdopodobnie sie zablokowala ni w ta ni w tamta strone niemozna nia ruszyc czekam na odp sensowne w przyblizeniu bo z kaso krucho

94

a bieg wchodzi gdy silnik nie pracuje? jakikolwiek, 1234 czy 5, obojętnie

zgadzam sie z powyzsza wypowiedzia !

dzieki wielkie

"Zaprawdę, powiadam wam: Nie przeminie to pokolenie, aż się wszystko stanie." (Łk 21,32)

Czy ktoś był na wyciągu narciarskim w Rybnie?
Jakie macie wrażenia?

KGB taka pidżama szczególnie coś wesołego to dobry pomysł. :) ew. koszulka nocna

zamarzł Ci zapewne

Kola jak nie masz pojęcia o czynszach i biznesie to się nie wypowiadaj bo kiche sobie walisz:))))))))))))

Tak wiele tematów to nie ma bo ja znalazłem aż całe DWA ! gdzie jak zwykle nie ma żadnych konkretnych odpowiedzi
może ktos by opisał cos
Bo wątpie że za mniej niż 600 zł ktos da

a na legionów nie było takiego jak chciałam

Chyba masz ostrego nerwa że mówisz POTRFEl i chcesz dać za to NAGDODĘ

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org