poniedziałek, 07 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
panie donku czy jak wygra pis to benzyna bedzie po 5 zl jak pan mowil?

A jeśli chodzi o jej rodziców to myslisz że jest im przyjemnie widząc jak jakiś facio używa ich córki do zaspokojenia swych seksualnych popędów?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: panie donku czy jak wygra pis to benzyna bedzie po 5 zl jak pan mowil?

:]

hm wydaje mi się, że na plakatach była mowa o parku nie o placu...

Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo...
Aż trudno wymienić

kto wygrał? :)

Bo szczęście to jest takie coś, co trzeba mieć, żeby było
Cytat własny (copyright ©)

No, może to nie tak całkiem z mojego dzieciństwa, ale chyba nadal w temacie – ot, tak trochu z innej perspektywy ...

Otóż szperając dziś po moich 'archiwach', natrafiłem na kilka fotek z Łomży i okolic właśnie z 'tamtego' okresu, no i postanowiłem je tu zamieścić - nawiązując przy tym do tej pięknej tradycji pielęgnowanej tu kiedyś przez Kefasa, Ptysia i przede wszystkim Maćka.
(A nuż ktoś to podchwyci?)

Pierwsze trzy fotki były pstryknięte niespełna kilka lat temu, ale reszta to własnie hen na początku lat 70-tych. Szkoda tylko, że jakość tam nie za bardzo, bo to kopiowane z przezroczy.

wychu

http://picasaweb.google.com/zalomza/MojaOmA?authkey=B5Oha7CUImo&feat=directlink

PS. Nie wiem jak kto, ale Maciek na pewno te fotki doceni, tzn.- jeśli On tu nadal w ogóle zagląda :D.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Ptysiu to nie trójka jest na fotce tylko drzewna

ja od dwóch lat tankuję Pb 95 na Prymie i nie narzekam, mój samochód to stary złom, ale na paliwie z Prymy jak zegarek chodzi (przynajmniej narazie). Nie tankujcie w Rysiu, TRAGEDIA.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Do sprzedania mieszkanie w Łomży, ul. Kaznodziejska o pow. 31,60 m2, I piętro, 1 pokój.
tel. 698506416
różne
Brykiet drzewny (opał ze zrębki liściastej). Możliwy transport. 700 zł/tona (40 worków po 25 kg).
tel. 509094086
usługi
Wycinka drzew, pielęgnacja drzew trudnych. Podnośnik koszowy, technika alpinistyczna, wynajem podnośnika, prace instalacyjne i remontowe na wysokości. Frezowanie pni drzew do 30 cm poniżej poziomu gruntu. Usługi rębakiem do gałęzi. Faktura.
tel. 698727998
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org