Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Judasz w cieniu Smoleńska |
bądzcie cicho, bo dzielnicowy jeszcze usłyszy. Cicho sza.) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Judasz w cieniu Smoleńska |
Tylko ludzie nieumiejący się normalnie bawić i rozmawiać na trzeźwo posuwają się do picia do upadłego i narzekają na kaca. Sylwester i kieliszek szampana - to jest umiar, na który rzadko kogo stać. Normalny człowiek, wie kiedy przestać pić. Dziś to już nie ma się czym szczycić, chociaż za moich czasów jeszcze się chwalono w szkole, ile to się w weekend nie wypiło i ile sztachet wyrwano w Jeziorku i Szumowie. Nie wiem jak to jest teraz, ale pewnie jeszcze gorzej... Moja rada na kaca, nie pić! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
w labiryncie
|
|
Fosilku. Temat jest o tuningu wiejskim, a do tego nie zaliczam ingerencji w silnik, co zdążyłeś zapewne przeczytać w powyższych moich postach. Mimo, że pokrętnie coś tam starałeś się mi wytłumaczyć, to spełnię Twoje jedno życzenie noworoczne, ale zanim odpowiem na pierwsze pytanie, odpowiem na drugie. Tak, chyba znalazłem samochód z oryginalnym przebiegiem ok 48 tys. km i jest to prawie nowe auto. Muszę jeszcze sprawdzić zgodność danych w serwisie ASO. Czy taka odpowiedź Cię satysfakcjonuje? Widzę, że śledzisz każdy mój watek, to dobrze :) Widać, trafiłem w Twoje zainteresowania. Wracając do pierwszego pytania. należy odróżnić tuning wiejski, od profesjonalnego, wykonywanego przez firmy w tym specjalizujące się i posiadające często podpisane umowy z danym producentem samochodu. Z tego co się dowiedziałem, M-Pakiet jest wykonywany przez samą firmę BMW. Sam sobie odpowiedz czy to jest wiejski tuning. Mi osobiście się nie podoba, ale nie nazwałbym tego wiejskim tuningiem. Kiedyś nawet chciałem BMW z tuningiem Alpine. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
seta vodeczki postawi cię na nogi...
|
|
w klubie MILANO ???? raszej w stodole MILANO
|
|
"Z tego co piszesz wnioskuje ze 95% ludzi jest nienormalna skoro pije duzo." Większość nie jest miarą normalności :) Pozdrawiam :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |