Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
9 padziernika na kogo oddac glos??!! |
Wesołych Świąt dla wszystkich formułowiczów i łomzyniaków... :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 9 padziernika na kogo oddac glos??!! |
moze dojdzie jeszcze. ostatnio tez zamawialam cos z allegro i 12 dni szlo. teraz ten okres przedswiateczny
|
|
Witam, jedzie ktoś może do Warszawy w piątek (26 grudnia) i można się z nim zabrać? Ewentualnie czy jest ktoś chętny aby się ze mną zabrać:)
|
|
VirtualDub.
|
|
Ja już nie wiem co trzeba zrobić by ludziom wytłumaczyć =/ Zobaczcie ile już było wypadków i ofiar śmiertelnych tylko przez wtorek i środę =/ A nietrzeźwych kierowców też było nie mało :| Ludzie wiedzą co się dzieje co roku, a i tak powielają te błędy... Zgrozo...
|
|
bylo ogladac trwam...byscie wiedzieli jak sie w dzwon bije...
|
|
hmmm dobre sobie, rok temu w swieta byla reaktywacja i ile wytrzymali miesiac albo mniej
|
|
a tak na poważne skoro jestesce takimi polakami to po co jezdzicie do innych krajów do roboty .A potem przyjerzdzacie i piepszycie polska dla polaków.czarnuchy ![]() rudy błazen z druhem
|
|
swoje zale tez wysyłaj pocztą a nie na forum.
|
|
Czemu na tym forum zawsze znajdzie się idiota, który spartoli każdy temat? Zadowoleni jesteście, że ponad połowa postów jest o niczym? Nie macie co robić tylko skanować forum w poszukiwaniu tematów, które można spieprzyć? Macie inne zdanie na ten temat, ok. Nawet nie wymagam podawania argumentów, bo wiem, że i tak nic ciekawego nie napiszecie, ale wtrącając się do dyskusji, wiem, że już po temacie... Nawet nie potrafiliście w tych swoich małych główkach zajarzyć, że jest to post mający na celu ukazanie istoty problemu, już nie wspominając o komercjalizacji świąt i tej całej szopki, która jest odwalana już od półtora miesiąca w mas mediach. Dzięki jasio za zrozumienie... Łukasz wspominał coś, że się znamy, ale nie chciał powiedzieć szczegółów... ;)
|
|
najgorsze to są te wierszyki... Nawet się nie wysilą, żeby coś własnego wymyślić... Barbara
|
|
wkrótce empik otwierają w galerii stokrotce. Narazie polecam empik.pl, pewny sklep int. przesyłka zawsze przychodzi max. do 3 dni ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Obstawiam tommekneta. Yama"śmierdzi" ;p Barbara
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |