środa, 26 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
9 padziernika na kogo oddac glos??!!

Wesołych Świąt dla wszystkich formułowiczów i łomzyniaków... :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 9 padziernika na kogo oddac glos??!!

moze dojdzie jeszcze. ostatnio tez zamawialam cos z allegro i 12 dni szlo. teraz ten okres przedswiateczny

Witam, jedzie ktoś może do Warszawy w piątek (26 grudnia) i można się z nim zabrać? Ewentualnie czy jest ktoś chętny aby się ze mną zabrać:)

VirtualDub.

Ja już nie wiem co trzeba zrobić by ludziom wytłumaczyć =/ Zobaczcie ile już było wypadków i ofiar śmiertelnych tylko przez wtorek i środę =/ A nietrzeźwych kierowców też było nie mało :| Ludzie wiedzą co się dzieje co roku, a i tak powielają te błędy... Zgrozo...

bylo ogladac trwam...byscie wiedzieli jak sie w dzwon bije...

hmmm dobre sobie, rok temu w swieta byla reaktywacja i ile wytrzymali miesiac albo mniej

a tak na poważne skoro jestesce takimi polakami to po co jezdzicie do innych krajów do roboty .A potem przyjerzdzacie i piepszycie polska dla polaków.czarnuchy

rudy błazen z druhem

swoje zale tez wysyłaj pocztą a nie na forum.

Czemu na tym forum zawsze znajdzie się idiota, który spartoli każdy temat?
Zadowoleni jesteście, że ponad połowa postów jest o niczym? Nie macie co robić tylko skanować forum w poszukiwaniu tematów, które można spieprzyć?
Macie inne zdanie na ten temat, ok. Nawet nie wymagam podawania argumentów, bo wiem, że i tak nic ciekawego nie napiszecie, ale wtrącając się do dyskusji, wiem, że już po temacie... Nawet nie potrafiliście w tych swoich małych główkach zajarzyć, że jest to post mający na celu ukazanie istoty problemu, już nie wspominając o komercjalizacji świąt i tej całej szopki, która jest odwalana już od półtora miesiąca w mas mediach.

Dzięki jasio za zrozumienie... Łukasz wspominał coś, że się znamy, ale nie chciał powiedzieć szczegółów... ;)

najgorsze to są te wierszyki... Nawet się nie wysilą, żeby coś własnego wymyślić...

Barbara

wkrótce empik otwierają w galerii stokrotce.
Narazie polecam empik.pl, pewny sklep int.
przesyłka zawsze przychodzi max. do 3 dni

rudy błazen z druhem

Obstawiam tommekneta. Yama"śmierdzi" ;p

Barbara

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org