Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zakazany spot "Codziennej" |
Przyjmą mnie teraz,na drugi semestr? Z góry dzięki za odp.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zakazany spot "Codziennej" |
chesapeake - informacja pewna czy tylko podgrzewasz atmosferę?
|
|
nie pie*dolcie ze tam cpuny bo wszyscy to co tu piszą przychodzą do 7 kier tylko żal wam wszystkim co to piszecie ze nie mozecie sie spokojnie pobawic bo jestescie lamuchy.sylwester jest organizowany i to nie dla dzieci 15 lat tylko dal osob starszych.80 zl od osoby.ochrona i te sprawy bedą.w tamtym roku sylwester był udany bardzo.a ze jak sie młodzież zejdzie i sobie wypije piwo to mysle ze to nic strasznego.kazdy był młody i kazdy chchce zobaczyc jak to jest.nikt nikogo nie zmusza do picia alkoholu czy jedzenia dropsów. strzała buractwo ktore tak uwaza he
|
|
kzkwsk a dlaczego nie DJ (czyt. wodzirej) ? Za o wiele mniejsze pieniądze o wiele lepszy - szerszy repertuar i nikt przynajmniej nie fałszuje i nie udaje, że gra (mówię o playback'owych ewentualnie I-podowo - minidyskowych zespołach, których jest zdecydowana większość) :P a prowadzenie ? dobry wodzirej juz od pierwszego tańca sprawi, że parkiet będzie non stop zaludniony :) Na trzech palcach mogę wyliczyć zespoły z Łomży, które de-facto grają na żywo :P Najciekawszy jest jeden zespół, który i owszem rozstawia perkusję a mimo to z głośników leci gotowy aranż z wkomponowaną sekcją perkusyjną - nie będę wymieniał nazwy by tej firmie nie robić reklamy :) a co tam nie sobie grają :) http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=163927&t=163926
|
|
nie john40 najlepiej cicho siedzieć niech nas kroją jak chcą właściciele stacji paliw zapraszam do wypowiedzenia się w moim poście http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=163473&t=163473
|
|
Tarczyn masz (moim zdaniem) oczywiście w 100% racje !!!! zmowa nic innego wystarczy spojrzeć na tzw. "firmowe" stacje jak ja pisałem BP, ALFIK89 pisał o Statoil szkoda nerwów ale trzeba moim zdaniem temat ciągnąć, nagłaśniać i może kiedyś będzie tak dużo czytelników, że damy radę coś zrobić .
|
|
no i mam nadzieje ze do niektórych argument przemówi !!!
|
|
dokladnie :) !!! Niech ludzie wkoncu otworzą oczy !!! ________ Malachit
|
|
Przez kilka lat miałem ubezpieczony samochód w PZU - pewnie nie najtaniej, ale zero problemów i komplikacji. Potem skorzystałem z oferty InterRisk i szczerze NIE polecam - szybko wzięli jedynie składkę, a gdy przyszło do likwidacji szkody i wypłaty odszkodowania, ich opieszałość przekroczyła moje najbardziej pesymistyczne założenia.
|
|
bo lomza to miasto bogaczy.....
|
|
Gizmo dobrze napisałeś - wszystko zależy od społeczeństwa. Natomiast WD wrzucając tutaj te zdjęcia (przynajmniej te, na których wyraźnie widać tablice rejestracyjne) tak samo jak właściciele tych aut złamał prawo. Jeżeli naprawdę chcesz walczyć z takimi sytuacjami (mi by się nie chciało ale chwała Ci) zamiast wyciągać aparat fot z kieszeni trzeba było wyjąć telefon... A jak już chciałeś\aś pochwalić się zdjęciami to zamazać tablice - właściciel i tak rozpoznałby swoje auto i może byłoby mu z tego powodu głupio.... a może nie. A tak pomimo twoich dobrych chęci (niewatpie w nie) jesteś taki sam jak Ci kierowcy.
|
|
hhmm ja osobiście słyszałem opinie jednego z właścicieli stacji że tak na prawdę to on nie ma za bardzo nic do gadania ceny ustalane są odgórnie to tak jak z mcDonaldem pepsi ma kosztować tyle i tyle itd. I tak waha potaniała sporo więc nie rozumiem czemu znowu się sracie... zaraz ktoś napisze że pod Aushan jest w ogóle tańsza no ale to jest celowe aby zwabić ludzi do sklepów... a tak na marginesie jak ci się nie podobają ceny w Łomży to jeździj tankować do Białego i po problemie albo przejdź się do tego Statoila i jak masz odwagę to zapytaj jak to jest kierownika a nie banda bohaterów zza klawiatury !!!! wasze posty na forum i tak nic nie zmienią.... chyba od początku istnienia tego forum ten temat jest ciągle wałkowany... ________ Malachit
|
|
Dokładnie... Sylwester nie jest organizowany publicznie tylko wstep 80pln ,i beda osoby starsze.Jesli ktos jest zainteresowany wykupieniem wejsciowki prosze pisać :sylwek228@tlen.pl
|
|
on sie nie pomylil nawet ze zgubil tylko nie w ta kieszen wlozyl i to byla jedyna pomylka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |