niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ile u nas przedszkole PO zmianie ustawy...

szukam ciekawego miejsca w łomży lub jej okolicach do zainwestownia w sale weselną + dyskoteke i kluby różnego typu i jestesmy ciekawi czy znalazło by się zainteresowanie społecznosci takim przedsiewzięciem ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ile u nas przedszkole PO zmianie ustawy...

ktoś wspomniał o ankiecie ale myślimy że na foru terz dowiemy się ciekawych żeczy na temat zarzucony wiec terz jest to piewien sposób ankiety wiec nie jest to chyba zła pruba dowiedzenia sie czego kolwiek

ej ania ja mam nadzieje ze ty celowo porobilas tyle bledow ortograficznych.. :P

haha czesiu ja tylko stwierdzilem fakty po tych pierdolach co napisales!!! pajac, prostak, grubiutki, kozak????????????????????????????????????? jak chcesz sie przekonac kim jestem to zapraszam podac ci swoje dane??? zoboczymy kim ty jestes!!! a po za tym zwracalem sie do Ciebie grzecznosciowo i z szacunkiem np. piszac Ty, Ci, Cie z duzej litery!!!! a ty myslisz ze pozjadales wszystkie rozumki wiec ty jestes KOZAK??? albo PAJAC??? jak bedziesz chcial moje dane to popros napisze ci je na forum i wymienimy sie pogladami :-) POZDRO LOMZA

"Wy jeden przypadek traktujecie jako regułę"

Ależ oczywiście SD że jeden przypadek...

Yorker napisał(a):

> problem w tym że kilka z tych aut stoi prawidłowo ;/
KTÓRE?

zabieraj ze soba klawiature, albo kabel sieciowke od kompa

To zależy, w co brat gra... Podaj konkretną nazwę gry. Zazwyczaj pomaga program do blokowania portów, wykorzystywanych przez daną grę.

najlepiej to wywalic kilka plikow z gry...by nie mogl odpalic

Każdemu podpasuje co innego. POd uwage trzeba brać też rocznik auta. Nowoczesne dizle jak i benzyny to silniki mocno zaawansowane technologicznie o dobrych parametrach.
Ja jezdze dizlami już od jakiegoś czasu i jak narazie nie mam zamiaru przesiadki na PB. Kultura pracy jest oki, a moment obrotowy i jego użyteczny zakres pozwala na dynamiczną i w miare ekonomicznąjazde.

powiedz dokladnie w jaka brat gre gra, bo moj brat gram w mmo to porty poblokowalem i teraz juz nie moze ;]

Zajeb brata i po kłopocie :P w ff można blokować strony :P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org