wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zwolennicy PO bieżcie w tym udział.

jakby mnie nie interesowała to bym nie składała dokumentów, i może ktoś odp na to co napisala

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zwolennicy PO bieżcie w tym udział.

interesuje mnie wszystko, obsługa, klimat...tak się składa,że nie jestem z Łomzy, ale słyszałam na temat tego lokalu dużo ciekawych historii i nie były to raczej pozytywne opinie...

aaa i udalo mi sie wreszcie wyznaczyc termin na styczen..
czy w Katowicach mozna przenocowac blisko tej szkoly policji w jakims malo speluniastym ale i niedrogim miejcu? srednio widzi mi sie jechac tam pociagiem w nocy na 7 rano:)

Komisja lekarska zawsze jest na początku, nie ma w tym nic dziwnego.

Witam! Mnie niestety test SF nie poszedł, wyłożyłam się na piłce.
A poza tym zgadzam sie z koleżankami wyżej. W twojej wypowiedzi na forum jest duzo agresji a co dopiero by było jakbys był na służbie.!?

Jak w temacie, w Łomży ciezko dostac w kantorach!!!

witam,

czy moze ktos wie gdzie mozna wypozyczyc krzeselka, stoly (ławki) na sylwestra?

pozdrawiam

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

Bez problemu kupisz przy granicy lub lepiej zamienić euro czy dolary na miejscu ....

otyl kultura

dzieki wielkie:)

Ja tam jak zwykle do Zacisza lece do piątnicy, spoko klimat i zawsze to blisko na chate

£

Wtorek używasz często tej obsranej taśmy?? haha

Autor: KGB (---.lom.vectranet.pl)
Data: 15-12-08 10:22

No właśnie zrób coś z tym a nie piszesz głupie posty na forum!! paletę kostki piach cement łopata i do roboty

Buahahaha, nie rozsmieszaj mnie. Zrobic to ja sobie moge cos w SWOIM mieszkaniu np. polozyc mozaike, pomalowac parkiet. A tutaj jest teren publiczny...

Sebo19 - dzieki za poparcie.

£

figlarka chociaż sie pisze nie chociarz, dla mnie nie dlamnie......, prześledź swoje wypowiedzi i weź się nie kompromituj.
Cięty język i kurzy móżdżek. Modelka z wybiegu dla bydła.

to źle szłyszałas :)

Gilbert K. Chesterton

Bez problemu zapłacisz tam w ojro.

Przypadkiem na Słowacji od 1 stycznia nie bedzie obowiazywalo euro??

Zależy jakie te stoły i krzesła,może popytaj w szkołach czy nie byłyby wstanie wypożyczyć za drobną opłatą?

Gilbert K. Chesterton

wiecie co, przejedzcie sie w strone Przasnysza, mławy zobaczcie jakie tam są ceny paliwa duzo wieksze niz tu i ludzie nie narzekajo, a jak chcecie tanie paliwo jedzcie sobie do ostrołeki około 3,50zł :)

praca dowodcy to tez jaby prca w grupie bo trzeba ja prowadzic i koordynowac i wryfikowac pomysly

ja niee wieem. niech sie wypowiedza ci co zdali

agnieszko nie martw sie. kup sobie hantle i cwicz nimi tak jakbys rzucala pilka. ja mam 2kg bo nie chcialam zaczynac od ciezszych

Euro najlepiej kupic na granicy, najlepszy maja kurs a ty kibol masz racje ze od 01.01.2009 bedzie obowiazywac na slowacji euro gdyz rok 2008 byl okresem przejsciowym takze jesli juz to zamiast koron proponowalbym kupic euro, nawet jak zostanie troszke gotowki to pozniej bedzie mozna w calej europie zaplacic a koronami tylko na slowacji, pozdrawiam

£

z tego co pamietam to mam papier toaletowy;) proponuje wam wejsc na wikipedia.org i zobaczyc co to za dziwny, nowoczesny wynalazek w dzisiejszych czasach jest w uzyciu nooo prawie kazdej osoby w domu.

witam
w niedziele znaleziono tablice rejestracyjną o numerach
BZA ...CC najprawdopodobniej pochodzi z samochodu terenowego
właściciela proszę o kontakt pod nr gg 2763931
Pozdrawiam

dziekuje za widomosci mysle ze sprobuje w driver duzo biora za wszystko mycie woskowanie i odkurzanie.

Ja tam na Ścianę nie narzekam. "Rodzinnie" leczymy się u niego i jesteśmy zadowolone. Słyszałam również dużo dobrego o Zarembie.

Zawsze będzie tak, że jedno będą sprzątać, inni nie. Jak dla mnie na każdym osiedlu powinno być wyznaczone miejsce (trawnik), na którym pies może sie załatwić. Powinien się tam tez znajdować kosz i torebki, najlepiej jeszcze rękawiczki jednorazowe. Ale u nas by to nie wypaliło, bo by to zaraz rozwalili z nudy...
Idąc do weterynarza/ po zakupy z psem zabieram ze sobą na wszelki wypadek woreczek i szczypczyki na odchody. I nie gadajcie, że w Łomży tego nie kupi, bo w zoologicznym dostaniecie bez problemu.
Jak pies sie załatwi na trawnik to dla mnie nie jest aż tak straszne, ale jak widzę, że się załatwia na środku chodnika to mam chęć podejść i trzasnąć torbą jego włąściciela.
Podniesienie podatku nic nie da, wręćz przeciwnie, tylko więcej psów straci dom. Jak dla mnie przede wszystkim powinny być badania psychologiczne przyszłych właścicieli.

Jarek

z tego co ja tu czytam to widze ze kazdy mial troche inne pytania zadane przez psychologa :| co kraj to obyczaj... a raczej wojewodztwo.

skarbulenka nie boj sie dasz rade ;) pamietaj ze psycholog nie moze Cie uwalic, (no chyba ze masz jakies sklonnosci psychopatyczne :P), wszytsko w "rekach" komputera ;)

pozdrawiam i zycze powodzenia ;)

zapraszam do kisielnicy mowia ze super

Dr Zaremba już w Łomzy nie pracuje. Pracują dr Poppe, Ściana, Sokół, Głębicki, Pijagin, Jaroszewicz, Moraczewska-Mazewska

Treść jest ukryta

krajcys masz rację:) ja tą psycholog wyprowadziłem z równowagi heh
Wypowiedziałem swoją opinię na temat tych testów psychologicznych heh na uzasadnienie podałem kilka przykładów znajomych którzy w zyciu kompletnie sobie nie radzili tzw cioty,muły ,slimaki itd a teraz pracują

kobitka się wkurzyła i powiedziała do mnie podniesionym tonem heh...to jak mamy pana zdaniem testy przeprowadzać?

heh a ja jej na to proszę zrobić tygodniowy obóz przetrwania i ci co wytrwają zostaną przyjęci heh

krajcys masz rację:) ja tą psycholog wyprowadziłem z równowagi heh
Wypowiedziałem swoją opinię na temat tych testów psychologicznych heh na uzasadnienie podałem kilka przykładów znajomych którzy w życiu kompletnie sobie nie radzili tzw cioty,muły ,slimaki itd a test ten przeszli

kobitka się wkurzyła i powiedziała do mnie podniesionym tonem heh...to jak mamy pana zdaniem testy przeprowadzać?

heh a ja jej na to proszę zrobić tygodniowy obóz przetrwania i ci co wytrwają zostaną przyjęci heh

W przedszkolu nr 4 na Spółdzielczej zbierana jest teraz odzież i zabawki dla potrzebujących dzieci. Sama mam zamiar oddać całe pudełko zabawek i ciuszków. Polecam!

A mi chodziłoby o znieczulenie ogólne do porodu (mam wskazania) to do kogo najlepiej..?

Oj chyba nie Jaroszewicz a dr. Ewa Jaszewska. Ganiony tu chirurg pracuje w Wysokiem Maz. i cieszy się wielkim uznaniem.
Gdyby położniczy był zły to Pani Górniak nie rodziła na nim.
Jak ktoś chce to każdego błotem może obrzucić - tylko czy słusznie?

Mój znajomy leżał na kardiologii i brak mu słów uznania dla wszystkich tam pracujących, od szefa po niższy personel. Wielka perfekcja,solidność i pracowitość.

już niedługo całe te dopalacze będą nielegalne w Polsce już jest ustawa wstępna:P

no ok ok nie będziemy narzekać że jest drogo ale jakim cudem na statoilu drożeje (tak jak dzisiaj) gdzie w całym kraju chyba tanieje to ja pojąć nie mogę

green

Wiesz jak masz wskazania wpisane w karte ciazy to przejdz sie na oddzial do Poppe (ordynatora)...

Ps. Znieczulenie ogolne to chyba do cesarki najbardziej czy sie myle??

Ps.2 Jesli jednak chodzilo Ci o zzo to wiedz, ze w tym Szpitalu nie masz na co liczyc...
Wogle daruj sobie Lomze i smigaj do PSK w Bialymstoku
Ja po porodzie naturalnym spedzilam w Szpitalu ponad miesiac (na szczescie tylko, a reszte czasu "kurowalam" sie w domu)...

Na szczescie nie jest u Nas jeszcze tak jak w Neapolu... Popieram jednak pomysl, ustawienia pojemnikow z workami... Jestem w stanie dolozyc do tego podatku... Sprzatac jednak nalezy niespodzianki pozostawione przez Naszych pupili...
Mam nadzieje jednak, ze procz kup, ludzie tez beda wyrzucac smieci do kosza stojacego nieopodal, a nie na ziemie... Chodzi w szczegolnosci od kipy po papierosach... Ludzie troche kultury i odpowiedzialnosci!!!

£

Ośrodek adopcyjno opiekuńczy ul. Skłodowskiej, chętnie przyjmą i przekażą komu trzeba ( samotne kobiety w ciąży, rodziny potrzebujące)

nie jestem pewna czy mając wskazanie do cesarki czy znieczulenia dostaniesz to bez problemów. Raczej Ordynator będzie kręcił nosem i twierdził że to nie jest książkowe wskazanie do porodu- tak mi relacjonowała znajoma. Ja rodziłam w Łomży , miałam wskazania i miałam problem z cesarką, znajoma z poważną chorobą(epilepsja) też miała wskazania do cesarki i były problemy...........Na co nie mozna narzekać to położne-wporządku babki-pomagają jak mogą:) Niektórzy lekarze też z prawziwego zdarzenia np dr Sokoł. Następny poród planuję w Białymstoku-PSK lub Arciszewscy-na Łomżę szkoda mi nerwów

poprzez kazdą karte tv w komputerze możesz to zrobić

Zaremba-najlepszy lekarz! Kiedyś przyjmował-gabinety prywatne-Alfa-ul. chyba1 lub 3 Maja.-wjazd po lewej stronie od Piłsudzkiego.od strony Legionów

Gilbert K. Chesterton

Wtorku a z tego co nie pamiętasz ?:P

Czas najwyższy im wpierdol spuścić

swojo drogo evina zle liczysz, bo i pewnie nie umiesz

zakładając ze 300 osób płaci podatek za swoje psy (a jest ich na pewno więcej) daje to 30000 rocznie
30000:365= 82,19- niezłą ktoś miałby dniówkę
82zł.x30(dni pracujące w miesiącu)=2460zł- wypłata miesięczna

jesli ma to byc faktycznie 20 roboczych to:
20/30*365 = 243 dni robocze w roku
30 000 / 243 = 123zł dniuwki

trzeba tez pamietac o podatkach, ubezpieczeniu itp

wienc z 2460 do lapy by bylo ~1600zł. mało jak na sprzatanie gowna dla jednej osoby. i jesli faktycznie tyle osob placi ten podatek to jak widzisz starczy na ta przecientny dochud dla jednej osoby za sprzontanie. Oczekujesz ze ta jedna osoba bedzie sprzatac codziennie wszystkie twoje guwienka w Lomzy? nie wyrobi sie. nie wiem czy z rok by to nie zajelo by "obleciec" hociaz raz kazdy trawniczek, piaskownice, chodnik

Ta Firma do Bani jest

hehe tam to dopiero jest patrzenie z pod byka, brak jakiej kolwiek pomocy w doborze spodni kupuje wranglery w bialym bo jak pomysle,że mam tam iść to odechciawa mi się zakupów!!!

http://www.youtube.com/watch?v=U-qSXhb910c

od niego kup kominare... ;]]

FIN a ty już zakupiłeś?;PP

przynieść ci obierki po ziemniakach? może zupe jakąś upitrasisz dla swoich brodatych hałabałów

jasiu smietana z tą piaskownicą to już przegięcie, bez koloryzowania, kto wyprowadza psa na plac zabaw?
a z 2460 brutto zostanie Ci ok 2000 netto, czy to wciąż za mało?
a mi sie zeczywiście w obliczeniach pochrzaniło, było szybko i w przybliżeniu, a Ty oczywiści e drążąc temat to zauważyłeś

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org