poniedziałek, 30 czerwca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Są pierwsze zarzuty popełnienia przestępstwa przez PKW

szef jest mily, tzn nie wiem czy to szef ale mezczyzna ktory tam czesto przebywa. jak dla mnie najgorsza obsluga jest w 4 plus w tym sklepie kolo swiata bawelny, chociaz doruwnuje jej tez ta z sklepu z upominkami na krotkiej. tez niedawno powiedzialam dziendobry to sie tak spojrzala jak by nie chciala wzrokiem zrobic, ale jak pare dni pozniej chcialam kupic drozsza bizuterie to taka milutka ze ho ho

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Są pierwsze zarzuty popełnienia przestępstwa przez PKW

za 10 zl to możesz muchę w kiblu ubić

Od niczego ta kolejność to czysty przypadek, a ten test to jest dopasowywanie do siebie figur znajdujących się na obrazkach.

Witam
Moje dzieci chodzą do przedszkola na ulicy Sikorskiego. Tam nie ma parkingu i samochody trzeba parkować na ulicy. Żeby dzieci doszły do chodnika lub do furtki w przedszkolu muszą przejść przez trawnik zapełniony niespodziankami.
Od września tego roku dwa razy czyściłam sobie buty, a w tamtym roku moim dzieciom. Po rozmowie z innymi rodzicami z przedszkola dowiedziałam się, że i oni mieli nie raz takie "wpadki". Zauważyłam Panią S., która bezczelnie przyprowadziła pieska z bloku oddalonego od przedszkola, który załatwił się przed furtką, po czym wolnym krokiem poszła do swojej klatki. Minęła oczywiście przy tym kilka innych trawników. Ale najwyraźniej najbardziej spodobał jej się ten koło przedszkola.
I teraz powiedzcie co mam robić?
Pewnie pamiętacie słynne hasło na klatkach schodowych: " za szkody wyrządzone przez dzieci odpowiadają rodzice"
Błąd rodziców, że dzieci chodzą po trawnikach, ale nie ma innego przejścia. Ja mogę na wiosnę wysiać trawkę, ale czy ta Pani odda nam pieniądze za pralnię. Bo znam jej nazwisko i adres i zamierzam zadzwonić do straży miejskiej.

z tego co mi wiadomo to tam będzie sylwester dla naćpanych dzieci

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org