Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szafki dla uczniów |
No i elegandzko ja niestety nie dostalem sie do sluzby poniewaz nie przeszlem psychotestwo niestety komputer i osoba rozmawiajaca z mna 20min swierdzina ze chyba sie nie nadaje wiadomo rozmowa z samym psychologem osoba ktora wywoluje u ciebie stres jest trudna wiec jak masz sie zachowac jezeli wiesz ze wciaz lapie cie za slowka ja do tego podeszlem tzw. na miekka co komputer i osoba rozmawiajaca z Toba moze wywnioskowac jaki jestes naprawde i jak rozwijales sie w przeciagu 25 lat...?? bezsens niestety patrzac czasami na 50% jakich osob dostaje sie do policji zalamuja mi sie rece za przeproszeniem wygldaja jak ostatnie cioty !! i jak taka osoba ma budzic respekt?? no nie wiem Chcialem sprobowalem nie udalo sie niesety zdawalem psycho w Bialymstoku z pewna mloda pani psycholog no niestey psycholog psychologem ale ktos kto ma 30 lat wnioskuje kim jestem pomieszkaj ze mna skocz ze mna na piwko na wczasy moze wtedy bedziesz wiedziala kim naprawde jestem :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szafki dla uczniów |
a ja dopoki bede placic podatek nie sprzatne po moim psie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |