poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Grecja

wczoraj byl zalozony temat ze w kazda niedziele jest zbiorka na BP nie pamietam tylko na ktora godzine jesli jest ktos zainteresowany to zachceam do odszukania tematu

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Grecja

re figlarka niewiem jak mozna miec w sobie tyle nienawisci i tak niską samoocene nie wiem czemu tak nie nawidzisz dzieczyn z Łomzy nie mierz wszystkich swoją miarą! Właśnie pokazałaś jak jesteś bezradna i wpadasz w nicość-ZERO pogubiłaś sie z wyzwiskami osób mieszkających w tym mieście tu mieszka kupa fajnych ludzi. I choć mam roz40 naprawde ciesze sie życiem i .ze mieszkam tu w Łomzy z naprawde fajnimi ludzmi Ccłuje Ci mocno i nie myśle ze to snikers!!!! CAŁUSKI

wracając do tematu najbardziej zasrany trawnik w mieście= każdy trawnik gdzie mieszka skupisko ludzi bo kazdy posiadacz psa ma to gdzieś przez ten durny podatek

Rafał dobrze zrobił, że przeszedł do Wisły Kraków. Mam nadzieję, że jeszcze kilka bramek strzeli w kadrze - a jeszcze lepiej jakby strzelił bramki w meczach eliminacyjnych do MŚ.

bez przesady nasze misto nie jest az tak duże, a obliczenia na 300 piesków, które zrobią 300kup jednego dnia jedne w bardziej widocznym miejscu inne w mniej, poza tym nikt nie robiłby tego gołymi rękoma, a skąd wiesz ze to idzie na schronisko? jak nigdzie o tym nie słyszałam

madziusmadzius , a co twój pies taki kozak ze osrywa wszystkich? Osrał ciebie już? tak? Fajnie było? A konsystencja ci się nie podobała? Nie musisz dzielić się ze mną sowimi bólami na temat tego jakim gówienkiem cię pies obsrywa. Niech robi to dalej w twoim domowym zaciszu, skoro to lubisz. A ty też srasz na ulicy, bo płacisz podatki? Nie odpowiedziałaś. Milcząca zgoda? Rozumiem. Gratuluję konsekwencji. Tak, tak, strasz mnie swoim wszędziesrającym psem. buahahahaha.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org