Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najnowsze dane GUS mogą pogrążyć kampanię wyborczą PiS |
to jakiś gówniarz który chciał zabłysnąć na forum :-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najnowsze dane GUS mogą pogrążyć kampanię wyborczą PiS |
Marzena_87 Jak poszło na MS?
|
|
a nie wiesz kiedy ??? bo duzo osob co znam chcialoby chodzic do klubu
|
|
zapłać bo założą w sądzie sprawę, odbędzie się zaocznie, zapłacisz koszta sądowe, z wyrokiem zaocznym do komornika dadzą cię a on doliczy za usługę i to nie mało a jak wyrok bedą mieli to odsetki ci dopierdola do tego od dnia powstania zaległości.
|
|
Jeżeli masz decyzję o umorzeniu sprawy udaj się z nią do punktu Era niech zrobią ksero i wyślą do centrali i dobrze, do tego dołączyć wyjaśnienie w /w sprawy . Sprawa jest poważna i to musisz jak najszybciej załatwić jak dajesz jakieś pisma , to wszystko kseruj dla siebie.
|
|
Ostatnio słyszałem troszke o E-papierosie , nowoczesnym specyfiku który ma tam niby emitować dymek , który nie szkodzi palaczowi a pozwala zaspokoić głód nikotynowy ... Czy wie ktoś może gdzie to ustrojstwo można zakupić (głównie chodzi mi o Łomże) ? Może ktoś sam to zakupił albo zna jakieś wywiady z niezależnymi specjalistami którzy ocenili e - papierosa
|
|
Serwer dla dzieci. Przed chwilo dostałem bana nie wiem za co. Pewnie dlatego, że za dobrze grałem.
|
|
no chyba jest skoro tyle osob chce
|
|
Polecam Mio . Kupiłem w Vobisie za 350 (nie bierzcie tych w promocji po 189 , szkoda potem nerwów ), i jestem zadowolony . Naprawdę dobra , chociaż nie jest to sprzęt z górnej półki . Co do nawigacji z promocji po np.189 ,kolega kupił też w promocji i nadaje się do ... . Pozdrowienia
|
|
heh jak czytam nie które wypowiedzi to ,aż padam ze śmiechu.Ludzie! Czego jeden z drugim zazdrościsz?Wiecie co się na wsiach dzieje?Gówno wiecie.To ,że jakiś rolnik jest przedsiębiorczy to znaczy ,że trzeba mu zazdrościć nowego wozu?Na każdą wioske na podlasiu przypada "co najwyżej" 3 rolników ,którzy robią biznes.Reszta nie wyrabia do wypłaty.Polska zazdrość.Siedzisz przed monitorem i narzekasz na innych którzy ruszyli dupe i głowe by było im lepiej.Ja nie zazdroszcze im nowych samochodów i nie zazdroszcze biedy tym którzy po sprzedawali ziemie i teraz klepią biede z własnej głupoty. Znam wielu ludzi ze wsi bo mam z nimi styczność (matka posiada sklep na wsi).Są tacy jak wy.Posprzedawali gostkom kumatym ziemie i bydło za grosze.Teraz u nich zapiepszają na roli (nie za małą kase) i co ich nie spotkam to narzekają ,że muszą zapiepszać u sąsiada. Petronelcia takie czasy już mineły.Nikt nie zapiepsza 7 dni w tygodniu. Uciekają do miast?Heh ja się nie dziwie.Czego taka młodzież na wsi się dorobi?Ba powiem nawet więcej rodzice zapiepszają by dzieci mogły się uczyć i nie wracały na role. Ludzie nie przesadzajcie.Są tacy co wam zazdroszczą choć nie mają takiego startu jaki wy macie ,ale też są tacy co pogardzają wami bo ruszyć dupska nie potraficie ,a macie warunki. I tu prosze się nie obrażać bo rolnicy mają dotacje wy też macie.Można otworzyć biznes i pociągnąć z PUPu od nowego roku ponad 20tyś zł. Niestety takie nasze Polskie wady zazdrość i lenistwo. Obejrzyjcie sobie Arizone na youtubie to szybko zauważycie różnice. Pozdrawiam i bez obrazy.
|
|
o to to
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |