Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skok na kasę rezerwy demograficznej |
Mój znajomy zastanawia się: znalazł podobnież super ofertę - 350 zł odstępnego za M3 na Ks. Anny (2 pokoje + kuchnia + łazienka - 50 m2). Blok fajny, odnowiony. Musi do tego zapłacić pozostałe koszty, tzn czynsz i sprawy typu prąd, woda, etc. Mieszkanie jak twierdzi super, bo parter, działka przy mieszkaniu dla dziecka, podłoga z deszczułek dębowych, nowe okna PCV. Mieszkanie puste, bo sam zażądał aby całe wyposażenie usunięto. Uważam, że przepłaca. Idiota uparł się i za bardzo nie idzie z nim dyskutować. Jak myślicie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skok na kasę rezerwy demograficznej |
albo na allegro ![]() ________ Malachit
|
|
[*]
|
|
nie wiecie skąd pobrac album S.o.s? Bo fajne nuty mają, ale nie wiem gdzie album znaleźć...
|
|
GrubyŁKS racja ja wiem ze oni dosc czesto przychodza na kafejke na stary rynek i ostro tam wali w tedy Jarek
|
|
kij od szczotki;-] bedzie najlepszy
|
|
najlepiej grać kijami udostępnianymi już przez właściciela stołu bo : 1 nie trzeba go potem tachać do domu 2 nie wydaje się kasy na kij 3 po *** kupować kij przecież nie zostaniesz chyba już mistrzem bilarda więc poco inwestować w coś co nie przyniesie zysku
|
|
co do zostawiania to podobno jak sie cos zostawi, kaftanik pieluchy czy cokolwiek to ze sie szybko to wraca ;) jak moja siostra rodzila to taka krazyla heh plotka :P
|
|
1,91 piatnica w ten poniedzialek tankowalem:) 1.60 slyszalem ze na slasku hehe moze taniej wyjdzie niz do chojn
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |