Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy tusk jako premier może robić kampanię z a moje pieniądze |
Cieszę się , że w końcu pojawiła się konkretniejsza odpowiedź... . Są więc zapewne jakieś oznaczenia co do wagi kijów itd. Ja chciałbym hmm... ; nie ciężki, nie lekki - potrzebuje kija nazwijmy go - uniwersalnego, czyli jaki powinienem wybrać? Co do rodzaju gry to wyłącznie bilard amerykański. A następna kwestia: wykonanego z jakich materiałów sugerowalibyście mi kupno kija bilardowego?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy tusk jako premier może robić kampanię z a moje pieniądze |
Na przeciwko stacji orlen na pilsudskiego dokladnie ulica towarowa tam gdzie:Benihana,omega,stacja paliw Marta Konopka,biurowiec domaxu,star foods,osk Świderski,bar rybny smakosz,opek,komax chyba,skup makulatury,komander,mechanik samochodowy w hangarze Czaisz teraz????????????
|
|
"Jak czeczeni im pozwola to wtedy moga korzystac z boiska przy piatce" - widać jak często tam bywasz,albo po prostu tam Ciebie nigdy nie było. PS: Gruby nie ma sensu dyskutować z tymi ludźmi ;] PS2: Domotec nie zapomnij o sobotniej imprezie...
|
|
HEJ!zapewne weż ubranka dla dziecka bo jak Ci ubiorą w szpitalne to pożal się Boże(brak guzików,tasiemek)i wogóle stare sztywne szmatki!
|
|
Czy wie ktoś może co oznaczają skróty H2 , H4 i L4 na drążku skrzyni biegów w/w samoch.? Proszę o poważne odpowiedzi osób kore się na tym znają.Z góry dziękuję.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |