Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
JarKacz bredzi jak Waśniewska |
Presley, Jackson, Mercury - królowie. Dziękli Bogu został jeszcze St. Wonder... R.I.P. Michael
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: JarKacz bredzi jak Waśniewska |
Jakby nie bylo,jako jeden z nielicznych mial ogromny wplyw na muzyke i dlatego tez zostal Krolem Muzyki Pop ;))))Dokladnie jest Ikona,byl i bedzie ;))) Mial swoj styl,niepowtarzalny styl i to jego ludzie nasladuja a nie On ludzi ;))) Szkoda,wielka szkoda,ze nie doczekal swoich ostatnich koncertow,ale coz..tak musialo byc .
|
|
Prze_mo88, ja nie miałem jeszcze WS ponac ma to byc dopiero po badaniach, dopiero wtedy bede miał złożyc ankiete bezp. i bedzie WS, wiec na lipiec bynajmniej ja juz raczej na bank sie nie załapie a szkoda... odezwij sie jak coś w Twojej sprawie ruszy
|
|
próbowałem dżojstik, działa !!! rudy błazen z druhem
|
|
Do MasaVIV Witaj!!! Przeczytałem Twój post i zgadzam sie z Toba w 100%,że powinni przyjmować ludzi dojżałych,ja mam 30 lat, mam rodzinę i wiem że moje myślenie było inne 10 lat temu,a inne teraz. 24 czerwca miałem Test MS,myśle że jestem rozważnym człowiekiem,w rozmowie z Pania psycholog podkresliłem że Policja potrzebuje dojżałych i stabilnych ludzi, a nie 19-20 letnich małolatów. No i niestety wynik negatywny..... Jestem ciekawy dlaczego,mam zamiar sie umówić na rozmowę i wyjaśnić moją porażkę.... Pozdrawiam.
|
|
dziwi mnie czemu policja nie kontroluje tych kosiarkowiczow nie jeden przekracza dopuszczalna ilosc dB, jezdza tym gnojki po 12 lat nie majace pojecia o przepisach ruchu drogowego samsing5 to wlasnie ja mam do nich, a jaram sie tym jak ktos tnie 200km/h przez legionow pieknym sprzetem na wysokich obrotach wrr..... cos pieknego i miłego dla ucha
|
|
Ale skad zalozenie, ze on kupil na odleglosc?? Bo jesli kupil w sklepie stacjonarnym, to sklep nie ma zadnego obowiazku przyjecia towaru. Jesli kupil przez internet itp. to ma 10 dni na zwrot.
|
|
czy to ***** program poszukiwany poszukiwana czy ***** jebane 997?
|
|
no rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Pewnie do 30 zł - nie wiem dokładnie
|
|
A mi wpadła aż w dwa... Widziałeś ją na mieście i z łatwością odnalazłeś jej profil na fotka.pl? Won mi stąd buraku..jeszcze się będzie głupio tłumaczył... :D:D:D "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
ja sobie wolę kartę orange za 5zł kupić
|
|
do Prze_mo88: Jak 3 miesiące i jesteś już na takim etapie to bardzo fajnie. Też bym tak chciał. Ja papiery w KWP (Gdańsk) złożyłem 31 marca i jak na razie czekam na MS (8 lipca)! Ty skąd jesteś?? Jakie województwo?
|
|
....i to jaka bezczelna. Hahahaha Takos
|
|
Treść jest ukryta
|