poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
31- go sesja Rady Miejskiej

utne i wsadze twojej starej w dupe !!! jak dla niej normalka tylko ze bez baterii :]]

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 31- go sesja Rady Miejskiej

Widzę, że nie dojdziemy do porozumienia. Przykład konktatorstwa świetny :) Odpowiedź, że to Cmentarz Żydowski napisała Zuzia, a nie blucha. No i dobra, ale co ja miałem z tym wspólnego? Poszedłem na łatwiznę? Przecież nawet się nie wypowiadałem w temacie tego cmentarza, ani też nie przyznawałem plusa :D Może zapomniałeś dokończyć maćku swoją wypowiedź? Bo to żaden przykład. Co w związku z nim?

Masz rację co do jednego - zależało NAM na ilości. Chciałem żeby to była zabawa dla WSZYSTKICH, a nie dla grupki "chodzących encyklopedii". Oczywiście Waszą (Ty, Rodak, Ślepy Wampir) rolę doceniałem i cieszyłem się, że są również użytkownicy z taką wiedzą, od których inni, jak również i ja mogli się dowiedzieć wiele ciekawych rzeczy o historii naszego miasta.

Napisałeś: "...Tobie zależało na ilośći zdjęć a nie na jakości serwisu który zwał się historycznym...".
Gdyby nie zależało mi na jakości, nie zawracałbym sobie głowy wprowadzaniem instytucji "doklejek" i "zdjęć współczesnych". Nie zareagowałbym też na propozycje Rodaka, żeby zdjęcia współczesne wyświetlać pod zdjęciem historycznym. Nie wprowadziłbym również "zadaj pytanie", "napisz sugestię". Bo co by mnie obchodziło czego chcą użytkownicy. Nie czepiałbym się też Twojego plusa, bo jak to się mawia "cisze jedziesz, dalej budziesz". Ja na wszystkich moich stronach stawiam na jakość, dlatego są tak popularne.
Nigdy też nie było moim zamierzeniem tworzyć "serwisu historycznego" - nazwa ta dotyczyła tylko zdjęć, nigdzie nie podawałem że jest to serwis historyczny. Chodziło o dobrą zabawę, o nic więcej, ale jeżeli jakiś użytkownik ma nadęte ambicje, by zrobić z niego serwis historyczny, no cóż...

PS
Wypowiedź o nowym serwisie, nie była skierowana do Ciebie maćku. Po prostu tak sobie głośno pomyślałem. Jako że siedzę w temacie webmasteringu - interesuję się takimi rzeczami i naprawdę jestem ciekaw tej jego lepszości. Może się czegoś nauczę :)

gratulacje :)

Wreszcie się przełamał.

HokusPokus zapytaj na forum o jakikolwiek inny samochód, zaraz znajdą się eksperci udzielający rad w stylu: ... słyszałem, podobno, ktoś mi mówił, nie mam ale jeździłem, mój znajomy miał i .... Najczęściej ich obcowanie z motoryzacja zaczyna się od słów: "tato pożycz samochód". Mniejsza o to.
Jedyny post godny uwagi zamieścił ilustrator, w pełni zgadzam się z jego opinią. Jeśli zdecydujesz sie na zakup Alfy to polecam link: http://forum.alfaclub.pl/
Masz jakieś konkretne pytania to zostaw jakiś kontakt do siebie.

Riposta

zbieramy sie pod tym MDK i pokoleji ich wyłapujemy, każdy niecha ma ze sobą drobny ekwipunek tj. kosy, kastety. Do zoba

I muszę tu się wciąc.Pamietam,że odnosnie cmentarza wypowiedziała sie zuzia-(krótko),natomiast Wasz konflikt zaczął sie od muzeum-(gdzie blucha usiłowała dojsc swoich praw do plusika). Wydaje mi sie,ze za wysoko co poniektórzy mierzyli :)wrzuca zdjecie z zapytaniem-"co to za miejsce?" i oczekuje odpowiedzi "od króla cwieczka"zakładając a priori,że wszyscy uzytkownicy posiadają wiedze historyczną na jego poziomie..Ale nie koniecznie .Załózmy,ze zaglada tu jakis 15-latek.Pewnie nawet rozpoznał to miejsce ale nie ma tyle wiedzy zeby zaraz jakis elaborat zmontowac:))więc wycofuje sie zgry i wiecej tu nie zagląda.W ten sposób nie zyskuje sie uzytkownikow:( chyba,że tworzy sie serwis dla okreslonej grupy osób a nie dla wszystkich..
P.S.
Mnie w kobiałce do Łomzy nie przywieżli:)))ale miałam ogromny problem z rozpoznaniem niektórych miejsc.Pozdrawiam Łomżyniaków:D

Treść jest ukryta

buahahahahah a broń palna może być ??? ehhh....

n/c

A po co ci ten królik? Paszteciku się zachciało? :) :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org