Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ARiMR - ostatnie zmiany.... na stołku prezesa. |
Potwierdzam :) Rosja chyba przeprowadza jakieś próbne wybuchy :-). Jak to pisze jest trzeci wstrząs. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ARiMR - ostatnie zmiany.... na stołku prezesa. |
Byl i trzeci, slabszy ale byl. Zraz po drugim razie. Faktycznie, swiat ku zagladzie zmierza. I
|
|
ja tez to kilka minut temu poczułem a mieszkam na ostatnim pietrze wiec nieźle bujneło
|
|
15 36 trzesla mi sie szafka (bardzo delikatnie) i oraz obrazek zawieszony na scianie z dosc stala czestotliwoscia obijal sie o nia. hehe... myslalem ze jakies omamy mam. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Ładnie szarpnęło - ciekawe doświadczenia.
|
|
Ja siedzialem na lekcji w szkole! Nagle zaczelo trzasc i nauczycielka powiedziala zebysmy przestali tupac nogami ( bo mamy drewniana podloge i kazde delikatne tapniecie czuc na 2 koncu sali :D ) a my do niej ze my nie tupiemy, patrzymy a tu wszystko sie trzesie hahahahaa ale faza :D he fajne przezycie!! !!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |