Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy ktoś z jego semickiej rodziny to robił? |
Przede wszystkim z jakiej rodziny to silnik i jak zasilany? Może 2.2 HDI ?? :) Na początek sprawdz w katalogu jaką powinieneś mieć charakterystyke silnika, bo być może ta jednostka tak ma. Sprężarka musi mieć czas by napompować ciśnienie. Zawsze można to poprawić korektą lub nowym programem. Jeśli szukasz usterki, to dd jakich obrotów czuć, że auto kopie? Ogólnie słaby dół w nowoczesnych dizlach spowodowany może być zapieczonymi kierownicami spalin, zacinającą sie sztangą, niesprawnym zaworkiem regulującym doładowanie, bądź nieszczelnością w jego podcisnieniowym podłączeniu. Bob -> skoro ta myślisz, to chyba nigdy nie dostałeś batów od ropochleja :) Turbodziura, czy lag, jak zwał tak zwał, wszyscy wiedzą o co kaman.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy ktoś z jego semickiej rodziny to robił? |
Pozdrawiam wszystkich. Po pierwsze-autem z silnikiem Diesla trzeba nauczyć się jeździć. Po drugie-jak się nauczysz nigdy nie wsiądziesz w benzyniaka. Po trzecie-przy tankowaniu poznasz różnicę w cenie paliwa
|
|
o czym ty piszesz? jezdzilem i dieslami i beznynami, bardzo mocnymi podkreslam i nigdy nie zamienie na stale benzyny na diesla!
|
|
Proponuje przeprowadzić akcje ulotkową w terenie Łomży, szczególnie wsród młodych, dynamicznych ludzi.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
samochod to nissan 2,2 115 KM
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Tak się składa,że trzezwo patrze i pewnie dlatego widze więcej niz inni.A najbardziej niepokoi mnie ignorancja wobec małych dzieci,starców,niepełnosprawnych i zwierząt.Wiem,ze świata nie naprawie (i nie po to sie wypowiadam)ale uważam,że powinniśmy byc bardziej wrażliwi :^)
|
|
w dupie
|
|
Mam wrażenie, że slicznotka555 jest tą kierowniczką Maryśką...
|
|
ja mialam termin TWO i TSF 22 listopada w Katowicach i powiem ze mam bardzo pozytywne wrazenia. Egzaminatorzy mili, usmiechnieci, niczego sie nie czepilali i przymykali na duzo rzeczy oko, atmosfera super. Jednym slowem nie potrzebnie sie tak stresowalam ;) Mam nadzieje ze po psychologu bede miala rowniez mile wspomnienia :P Termin mam na 12 grudnia i juz sie boje! :P
|
|
Witam. Właśnie rozpoczynam proces rekrutacji w policji i w związku z tym mam wielką prośbę o przedstawienie tego jak to wszystko wygląda od samego początku, a może ktoś z Was posiada test z wiedzy ogólnej z odpowiedziami, jeśli tak to bardzo proszę o pomoc i przesłanie na karol.1982@poczta.onet.pl. Z góry dziękuję :)
|
|
nadhodzi ponoc nowy, znacznie lepszy portal, tak mi sie gdzies obilo o uszy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |