piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nowy

Czy ktoś coś wie o imprezach (koncertach, spektaklach, wystawach itp...) w ramach Łomżyńskiej Jesieni Kulturalnej? Nie wiem gdzie szukać informacji w tej kwestii, a przecież jesień już prawie...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nowy

Zabawa przednia:)) Mam nadzieję, że więcej tego typu przedsięwzięć uda się zorganizować w Łomży. Sądząc po frekwencji na Ani Mru Mru to bardzo możliwe to jest. Ja to sobie marzę o odwiedzinach Kabaretu Moralnego Niepokoju...:))) Ale? Mmm... Aleeeee??? :))

Zbych

Byliśmy na Cmentarzu przy ul. Przykoszarowej. Zrobiło się ciemno. Na niebie były ciemne chmury- zaraz będzie padać powiedzielismy. Szybko skierowalismy się ku wyjściu. Usłyszeliśmy głośny brzęk tłuczącego się szkła (biły się znicze) - myśleliśmy że powodem jest wiatr. W domu słuchając informacji już wiedzielismy, że powodem nie był wiatr lecz trzęsienie ziemi. Dokładnie godziny nie pamietamy, ale na pewno nie było jeszcze 13.30

"Tak mówi Pan Bóg: "Oto nadchodzi jedno nieszczęście za drugim. Koniec nadszedł, nadszedł koniec dla ciebie, oto nadszedł. Nadszedł dla ciebie zgubny los, o ty, mieszkańcu ziemi! Nadszedł czas, bliski jest dzień utrapienia, a nie radosnych pląsów na wzgórzach. Teraz wyleję mój gniew na ciebie i moją zapalczywość uśmierzę na tobie. Będę cię sądził według twoich dróg, obciążając cię wszystkimi twymi obrzydliwościami. Oko moje nie okaże litości, nie będę oszczędzał, ale według twojego postępowania otrzymasz odpłatę, a twoje obrzydliwości będą pośród ciebie [ujawnione] i poznacie, że Ja jestem Pan, który uderza."

:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org