poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lewica vs Prawica, czyli głosuj na Janusza

Jakie ceny gazu w Łomży?? BP, Statoil, Pryma, Shell... może jeszcze gdzieś taniej?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lewica vs Prawica, czyli głosuj na Janusza

trzeba bylo napisac cos w stylu 4lomza to szmatlawiec w temacie i kilka innyh komplementuw, do tego troche jazdy po wlascicielach i obsudze sklepu wyssanej z palca i zobaczysz sam jak szybko zniknie temat

rudy błazen z druhem

W multiselect są pytania na temat żołądka.Jak myślicie czy lepiej skłamać że jest ok czy powiedzieć prawde.Bo wsumie często to mnie nieboli,ale czasami dokucza mi,a pytanie brzmi:
Często miewam zaburzenia żołądkowe?
Bardzo często dokucza mi ściskanie lub gniecenie w okolicy żołądka (w dołku)?
albo
Mam często dolegliwości żołądkowe.?
Często nie mam,ale jednak są czasami.Domyślam się że wybór odpowiedzi to tak lub nie.
Jak byście odpowiedzieli.Bo ja raczej bym powiedział na wszystkie 3 pytanie że nie.Prawda w tym przypadku jest pośrodku;)

Zapraszam chętnych miłośników Off-Road-u na wyjazdy w teren. Wymagania: Samochod terenowy (moze byc seryjny) lub Quad, usmiech na twarzy i checi do jazdy :-)
No...... trzeba tez podniesc tyłek w niedziele i przyjechac o 9:00 na BP w każdą niedziele :-))

Pozdro

Don

czemu bez głosu ? zawsze jest głos

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org