Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kraking ,ty mnie mowisz ,ze katastroficzka??? |
a ja wole elektrownie maciczne nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kraking ,ty mnie mowisz ,ze katastroficzka??? |
Powiem, Ci że u mnie w parafii też już organista zaczął "chodzić z opłatkami" (parafia Piątnica) i wcale mnie to nie dziwi.
|
|
nie za wcześnie? toż to 8 listopada ! o co tu chodzi? zdążyć przed innymi?
|
|
Ania - chcę Cię uspokoić to na pewno gość z naszej parafii :) a że wcześnie to masz racje też mnie to zdziwiło ... PS Polubiłem whisky :)
|
|
Może masz rację, ale na osiedlach w mieście sprawa wygląda inaczej, tu jest szybciej i łatwiej. Zreszta w zeszłym roku kilkakrotnie pojawiały się osoby "oferujące" opłatki. Wydaje sie, że jest to ciekawy sposób na "zarobkowanie" dla róznych osób. Osobiście wolę przejść się do zakonnic i tam zaopatrzyć się w opłatki. Mniejsza liczba "pośredników" to wieksza pewność, że nasze datki przydadzą się odpowiednim osobom...
|
|
Vlad, za duzo gadasz... Mówił Ci to ktoś kiedyś? Alkohol szkodzi.... jak widać hehehe....
|
|
:)
|
|
To jest normalne, że tak wcześnie. Trzeba pamiętać, że organista, nie ma tylko twojego domu/mieszkania i trochę czasu mu to zajmuje
|
|
nie ma co chwalic .obczepili neonami plus a minus to brak parkingu i te schody strome jak drabina;/ współczuje ludziom po paru głębszych hehe
|
|
annamira W naszej parafii proszę pani jeszcze opłatków nie roznoszą. Roznosi je kościelny, człowiek znany od wielu lat. W ogłoszeniach na Mszy nie słyszałem jeszcze nic na temat tegorocznych opłatków.
|
|
A uran bedą wydłubywać pod Bielskiem Podlaskim: http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20061011/REG01/61010029&SearchID=73335479523742
|
|
To zależy w jakim regionie, wywrotkami w zimę też śnieg wożą. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Podajesz że zapomniałeś hasła a oni ci przypomną na majla który był podany przy zakładaniu poczty, taka opcja jest i to proste po prostu przy logowaniu klikasz ,, zapomniałem hasła,,
|
|
no ogrodek...zaraz przy garazach xD hehe "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
ja oponki wymieniłm na sikorskiego w auto depczyńskich czyli w kia umówiłam się na godzinę wymiany telefonicznie pod num. 0862150800 za wymianę zapłaciłam 50 zł.
|
|
Co do tematu to zgadzam się oczywiscie.Ale weź przyjedź po 20h na mazowiecką(dokladniej pod blok nr5) i znajdź normalne miejsce parkingowe.. przegięcie dosłownie ktoś cos powinien z tym zrobic.No ale niestety jak niektorzy po 3 samochody maja to co zrobic...:/ "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
o tej porze roku to rower na strychu powinien byc
|
|
Jest jeden sposób na takich cwaniaków. Trzeba robić wysokie krawężniki i po sprawie. Raz zaczepi to się nauczy
|
|
Chociaż może i ja przyjdę jak będzie wolny czas ;>
|
|
Ma ktoś może stare obiektywy do odsprzedania? Albo ewentualnie zna kogoś, kto ma taki sprzęt ;) Chodzi o te, montowane na gwint M42, a szczególnie o Sonnara 135mm...
|
|
mi jak popękały buty zakupione w tym sklepie to bez problemu i żadnego gadania wymienili mi je a popękały po jakims tygodniu moze troszke więcej tak więc niedokonca moge podzielac opinie Łukasza choć byc moze w jego przypadku ma racje mysle ze gwarancja jest po to zeby z niej korzystac choć z drugiej strony trudno uznac ją komus kto smiga w butach pół roku i po jakims czasie moze je niszczyc także celowo by dostac nowe Więc mysle ze prawda tkwi po środku :) pzdr.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |