Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kopię Cimoszkę w komuszy zadek |
na krótkiej maja bardzo drogo i lepiej kupowac w necie tyle
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kopię Cimoszkę w komuszy zadek |
zapraszam wszystkich do wety. Jak już się trochę pouczycie w tej szkole to dopiero zobaczycie jaki jest tam poziom(mówię o kierunku weterynarii). Nauki jest tyle że ciężko się wyrabia. A w mojej klasie jest 15 osób które miały ponad 100pkt.
|
|
pewnie o tym że twoi koledzy byli debilami. ciekawe ilu was jest w lo. hm... 80%
|
|
ah, a może masz takie objawy, że jak na zimnym silniku zapalisz auto na gazie to szarpie silnikiem (pracuje tak jakby nie na wszystkich cylindrach)
|
|
Ja jeszcze kogoś ogarnę do soboty...raczej
|
|
Idziesz do III? Pozdrów agnieszke hehehehhhee:D ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
wlasnie marke i kolor
|
|
tak sądzisz wiesz ja rozumiem jezeli sklep za odżywki bierze sobie np 10-20 zł max wiecej niz np jakis sklep internetowy ale moim zdaniem jeżeli cena odżywki jest wyższa o 50 zł to juz moim zdaniem gruba przesada wiesz na zabawe z siłownią mam wystarczająco pieniedzy ale troche mi żal przepłacac o tyle pieniędzy napisałes "antyreklama" zgadza sie chce zrobic temu sklepowi anty reklame i wcale tego nie ukrywam poniewaz to co tam sie wyrabia to najczystszej postaci zdzierstwo chcesz to sobie porównaj ceny niektórych tam sprzedawanych odżyek i sam stwierdzisz ze moje słowa ani troche nie są przesadzone a podróbki mogą zdarzac sie nawet w sklepach i na siłowniach a nie tylko w necie aha i zwrócmy uwagę na jeszcze jedną rzecz mianowicie odżywki sprowadzane z USA muszą miec hologram polski tam niezauwazyłem takowego np w shocku czy stormie ehhhhh to tyle PZDR.
|
|
za pełne 18 miesięcy jest 11,71% zwolnine z podatku.
|
|
kamil-z tym p.s.,to takie mało ambitne było...nie stać cię na więcej?
|
|
może ci podać czas,miejsce i numery na banknocie,co?większej głupoty dawno już nie czytałem.na dwie rzeczy ponoć nie ma lekarstwa-na śmierć i na głupotę!pozdrawiam naiwnych-sukcesów życzę...
|
|
przy okazji zalecam wymianę filtra powietrza, gazu oraz świec. pozdrawiam
|
|
Najpierw przeczytaj to co napisalas a potem wyslij ??? Sztuka jest jak gówno - najpierw trzeba ją poczuc ??? waldek27
|
|
w kocie
|
|
a jak polacy sa tacy po..jebani i naiwni to tak wybieraja Niepoto ludzie wyjezdzali za chlebem przez komuchow zeby ich teraz wybierac na nowo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |