wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tanie dranie...

Jasiu uważaj na siebie po podobno słyszałem że Cię kosmici porwą. i podadzą badaniom .......

________
Malachit

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tanie dranie...

Treść jest ukryta

Acha, a co do pierwszej sprawy to myślę, że mogą skontrolować. Mnie co prawda to ominęło a kupowałam 2 mieszkania, działkę a teraz buduję dom. Z tymże w przypadku pierwszego z mieszkań US ma wszelkie dokumenty dotyczące kredytu (odliczam odsetki ). Nie było to finansowane za gotówkę więc chyba nie ma problemu. Jednak US kontrolował moją firmę i przy okazji śmiechem żartem pytałam o takową kontrolę i powiedziano mi tylko, że tym akurat zajmuje się inna osoba. Więc wynika z tego, że raczej mogą to sprawdzać.

Ale do wyplacenia premii gwarancyjnej wystarczy chyba umowa przedwstepna. Nie pamietam juz dokladnie, ale kupujac mieszkanie uzywane dostalem premie gwarancyjna.

Co do kontroli to oczywiscie moga skontrolowac, jesli kupujesz za gotowke. Przy kredytach raczej nie, bo i po co.

________
Malachit

Witam
czy jest w Łomży jakiś klub muay thai?

Witam:)

jak uważacie, czy w Łomży przydałaby się sala do ćwiczeń, taka z różnymi sprzętami (np. do sztuk walki jak atrapy mieczy itp.), akcesoriami przydatnymi w chudnięciu, może jakimś basenem z piłeczkami dla dzieci? Sala należałaby do prywatnego właściciela, i wstęp kosztowałby określoną sumę, ewentualnie z góry za miesiąc opłata, jak w klubach itp. Czy łomżyniacy chętnie ruszą z domów do takiego miejsca?

Gazu kazdy samochod spali wiecej! Tak okolo 3 litry ! Gaz sprawuje sie dobrze! Pamietaj tylko zeby co 3 butle gazu zjezdzic za 100zł benzyny !!!! A zalozenie to polecam Simplex Gaz w piątnicy na nowoprojektowanej czy jakos tak!!!! Sam zakladalem i zlego slowa nie moge powiedziec !!!!

Zbieram grupę chętnych na treningi muay thai w Łomży!

zapisy przez mail: dariuszmma@gmail.com

Poniżej dodaje link w którym jest filmik z walkami na zasadach muay thai
http://pl.youtube.com/watch?v=nRYaF0z4VH0&feature=related

Jest to sztuka walki w której dozwolone są uderzenia pięścią, łokciem kolanem oraz nogą

ZAPRASZAM

Pytanie jak w temacie:
Gdzie przeniesiono sklep z artykułami po 5 zł i nie tylko, który znajdował się na ul. Małachowskiego, pod "Światem Bawełny"? Podobno gdzieś na Aleję Legionów, ale nie wiem dokładnie.
Dzięki za odp.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org