Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Za jakie srebrniki Polska sprzedala niepodleglosc PALESTYNY?? |
Posiadam wszystko co jest potrzebne do zdania egzaminu, czyli : Nowy Test Wiedzy Ogólnej z 6.06.2008 roku 420 odpowiedzi na pytania z zakresu: - Administracji Publicznej - Funkcjonowania Policji - Bezpieczenstwa Publicznego 310 obowiązywalo do 28 czerwca 2008 roku Wiele osób korzystało z mojego opracowania i zdali pozytywnie!!! Z moją pomocą doskonale się do niego przygotujesz i zdasz go bez żadnych problemów! UWAGA: NIE BIERZ NIESPRAWDZONYCH TESTOW - A DUZO TAKICH KRAZY PO NECIE, Dodaje !!! - pytania psychologiczne Multi-selekt + zadania+ Opis(ogolny , szeciany,zdjecia i pamiec fotograficzna,opis zdarzenia i pamiec tekstowa,logika,test na refleks)+zasada działania. - wywiad zorganizowany i zasada działania - poradnik - jak się lepiej zaprezentować na egzaminie. - kryteria oceny sprawnosci fizycznej(jak przebiega itp) - wzór podania - wzór życiorysu + porady przez e-mail lub gg !!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Za jakie srebrniki Polska sprzedala niepodleglosc PALESTYNY?? |
rzeczy wymienione w/w artykułach są chyba scigane z urzedu, wiec sd raczej nie bedzie sie z nikim sadzil. siłka rulez !!!
|
|
ja juz co chcialem powiedziec powiedzialem jestescie baby i kropka. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
He ,he ,he " długa historia, niestety nie pozytywna...", czyśbyś chodziła do wszystkich skoro masz złe zdanie na temat innych, a może to tylko takie puste gadanie i dolewanie oliwy do ognia. Jak mówisz "A" to powiedz i "B" albo nie kontynuuj wątku, bo wtedy stajesz się zupełnie niewiarygodna. Brak tu konsekwencji w tym co piszesz, bo twierdzisz, że chodziłaś całą ciążę do dr Ściany. To tak jak w mediach- ogólnie puszczasz hasło, oczerniasz lekarzy jednym zdaniem i jesteś zadowolona. Pytanie z czego?
|
|
Panowie i Panie użytkownik Porez to właśnie ten nie miły blondyn ze sklepu "Komputronik" o świętym imieniu (...), a panowie tacy jak SaneOne gooralek zenuak to jego koledzy z forum www.motone.pl !!!!! którego jestem bacznym "obserwatorem". Żeby panie (...) Twój pracodawca zobaczył jak (...) s to by Ci go zabrał !!! Więcej kultury do klientów sklepu !!!
|
|
Pedagogika zaoczna!!!!!!!!!!!!!Nic dodać - nic ująć. Szkoda słów.
|
|
szalony palaczu czy to było do mnie jesli tak to nie zrozumiałem o co ci chodzi
|
|
ja uważam ze była jednostka jest to miejsce w sam raz na taki obiekt.... wszyscy krzyczeli że pójdą z torbami jak Kauflanda otworzą i Stokrotkę i jakoś się to nie sprawdziło nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
cofając zadrapal mi zderzak nie dużo ale troche widać kilka rys
|
|
nie polecam zespołu magda band, nie wywiązali się z umowy. dziewczyna ladnie spiewa ale ogólnie wesele poprowadzili kiepsko
|
|
Najlepiej tam gdzie jest bez podatku.[b/]
|
|
sadze ze media w polsce przesadzaja z wyborami w usa. dzis poswiecily wyborom pondad 15 min np w faktach. co nas to obchodzi. w usa naszym wyborom nie poswiecaja tyle czasu. swoich wlasnych problemow w kraju mamy wystarczajaco duzo. napewno to historyczna chwila bo wygral murzyn. moze jaki zamach bedzie...kto wie
|
|
To pracodawca powinien Ci zlecić badanie. Ale jak chcesz na własną rękę, to idź do sanepidu na dwornej, dadzą Ci próbki do pobrania kału i musisz zanieść próbki z trzech dni. Koszt z tego co pamiętam to około 70zł. A i lekarz medycyny pracy jeszcze. Wystawia skierowanie na prześwietlenie klatki piersiowej, koszt chyba 40zł. Dokładnie nie pamiętam. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |