środa, 19 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jak bronią sie lewacy (norwegia)

perhydrol w nasa, beczkami tanio, dowuz gratis na terenie kraju ;)

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jak bronią sie lewacy (norwegia)

Czyżby FIN zjechał z warszawskiej budowy na prowincję w celu zadumy i refleksji, oraz niczym niezmąconego wyciszenia. Bo przecież w Warszawce we wszystkich lokalach organizowany jest halloween no i biedaczysko by się tam wyciszyć nie mógł. Święto zmarłych jest jutro (to dla katolika dzień radosny), dzień zaduszny jest w niedzielę (to jest dzień wyciszenia i zadumy)

Witam.
Tak oczywiście prowadzimy zajęcia indywidualne dla par.
Tworzymy choreografię specjalnie tylko dla tej pary.
Moze byc sam taniec towarzyski lub połączony z tańem nowoczesnym (hiphop, locking, popping, break dance)
Godziny i dni zajęć domawiamy wspolnie.
Odnosnie kosztów. Cały kurs 6 zajęć + 7 gratis (cała choreografia ok.2.30 min) koszt 300 zł jezeli nie macie tyle czasu wtedy 1 lekcja 50 zł
Pozdrawiamy
www.bkstep.pl, 608-773-181

Gruby, czy mógłbyś się mi pochwalić jakimś sukcesem? Minęło już trochę czasu, od kiedy poinformowałeś wszystkich, ze chcesz schudnąć, więc... Czekam na informację, ile już schudłeś, bo bardzo Ci kibicuję! Sama też wiecznie się odchudzam, więc wiem, ile to kosztuje wysiłku (pieniędzy też). Mam zaliczone 12 kg od marca. Jeśli chodzi o L-karnitynę, to wiem z własnego doświadczenia, że na mnie kompletnie nie zadziałała, innych specyfików z "grubej rury" nie stosowałam. Kilka lat temu zaczęłam chodzić do siłowni, ale trening miałam tak ustawiony, że robiłam mało ćwiczeń aerobowych, dużo na masę mięśniową i chociaż efekty wizualne były, to waga za bardzo nie spadła. Teraz od marca jest zdecydowanie inaczej, chociaż muszę więcej dołożyć sobie ćwiczeń na te mięśnie, które chcę uwidocznić czyli brzuszki, klatka piersiowa, no ale jestem kobietą, nie chcę być żylasta jak Kinga Rusin czy jakaś inna Madonna. Najbardziej lubię bieganie bo pracują wówczas wszystkie te grupy mięśniowe, o które mi chodzi. Fakt, że jest to męczące, ale ile się przy tym nasłucham dobrej muzyki i nałykam świeżego powietrza! Dlatego zarzuciłam korzystanie z bieżni w siłowni. Pozdrawiam serdecznie! Trzymaj się!

jak tak cie boli ze masz ta stowke z checia przyjme ja od ciebie jeszcze tobie podziekuje za ta

ej no po co te wyzwiska. to tak jakby mija się z tematem.w ogóle nie rozumiem za co się tak wyzywacie. to niedorzeczne. zróbcie sobie nowy temat "kto do kogo coś ma" i tam po sobie możecie jeździć a nie na normalnych temat gdzie normalni ludzie mają coś normalnego do powiedzenia.

:) całkiem, całkiem

nie no nie przesadzajcie.... co wam szkodzi umilić dzieciom zabawę cukierkami. Moim znaniem to bardzo fajne i miłe i nie ma co tu rozpaczać. przecież jest wiele pogańskich świąt i świąt z innych krajów, o których nie macie pojęcia a są od dawna w polskiej kulturze np. Walentynki. Z resztą to bardzo podobne święto co Dziady tylko mniej straszne. A Dziady moi kochani były kieeeeeedyś w Polsce. Ale zostały wytępione. także moi drodzy "wyluzować" trochę...

Trzeba mieć nas...ne we łbie żeby takie głupoty małpować, gdy cały świat podziwia Polskę za piękne zachowania na polskich cmentarzach, szacunek dla przodków, zadumę i refleksję.

urzad skarbowy - no a za kaczyniaków miałes pewnie zajebiście, praca , bogaciłeś sie , socjal był jak w niemczech normalnie ameryka, chłopie daj rządowi troche czasu w jeden rok nie naprawia tego bajzlu po kaczorach, z reszta jeden jeszcze rządzi i skutecznie przeszkadza

czyżby autor projektu zabrał głos? to może coś więcej Pan powie niż napisali np. jakie korki będą na legionów jak to powstanie itp.

a tak wogóle dylemat jak u Gombrowicza: Jak zachwyca skoro nie zachwyca

Mi sie podoba ten budynek,za ile lat by powstala ta galeria?

Antku,
niestety nie pomogę, nie jestem autorem tego projektu, a jedynie zatroskanym o wygląd mojego miasta obywatelem. Po prostu boli mnie gdy porównuję ostatnie rodzime produkcje przy Al. Legionów i czytam tak stronniczy artykuł na temat naprawdę ciekawego budynku. Sam jestem ciekaw dodatkowych informacji, m. in. o odziaływaniu, o co zresztą zwróciłem się w apelu do pana CZ.
Pozdrawiam,
L. M. V. d. R.

pszeczytalem jeszcze raz u w sumie sie zgodze z tobo palaczu. a zajefajny nie jestem.

CZ i jego debilne artykuly, przeciez widac ze to fotki sa szare i malo ostre a projekt jest super, mi sie bardzo podoba!!

ty jasiu musisz miec bardzo wysoki przestan grac niedorozwiniętego debila mysle ze jestes niegłupim kolesiem tylko zajebiscie ci sie nudzi skoncz juz tą błazenade i wróc do żywych umysłowo :)) wiesz na tlenie to kilka milionów ludzi ma konta bo to tylko konta e-mail i jak dla mnie to w tym momencie sie zbłaźniłes mi żal takich ludzi jak ty ciekawi mnie czy bys sie tak wypowiedział przy mnie na realu o nk itp. wiem ze to co pisze niedotrze do twojej zakutej pały ale mimo to postanowiłem sobie to napisac

Wielki sukces to może nie jest ale prawie 4 KG w dół:) Ogólnie po mnie nie widać ale troche no może lepsze by było troszeczke ubyło w pasie i w bicepsie więc widać że tkanka tłuszczowa się troche redukuje. Narazie nie biorę nic oprócz diety ale musze przyznać że czasem się zapominam. Również pozdrawiam i życze sukcesów:)

budynek jest elegancki...bardzo ladny i nie jest krzykliwy..

Projekt jest beznadziejny. toć to szary przytłaczający kloc-szafa bez wyrazu przypominający obskurną hale dworcową już bloki za PRL-u były mniej szare.Mam nadzieje że radni spuszczą ten projekt w kiblu szkaractwa nam nie trzeba. Tam powinien powstać budynek w stylu starego browaru w Poznaniu a nie bunkier zaprojektowany po najniższej lini oporu.

Tusk to oszust i kanciarz, ja widze to juz teraz, kwestia czasu, gdy dostrzegą to inny.

Tusk to oszust i kanciarz, ja widze to juz teraz, kwestia czasu, gdy dostrzegą to inni.

do mechaniaka nie mam zamiaru nawet skladac, zloze chyba do 3LO,wety i ekonoma ;p

Na ten temat też mogę pomóc. Pisz na mail, dogadamy się :o)

zdecydowanie czekac

07.11.2008 UKS TECHNIK Łomża vs U Cezara Białystok godzina 19.30 sala przy ulicy Zielonej

PO gówno zrobiło-po prostu sie do niczego nie odzywaja wiec nie maja co spepszyc

Norton napewno nie jest lepszy od NODa. Radzę sprawdzić tobie przejść na Kasperky Anti-Virus

Dobrywieczór

GrubyŁks jak mozesz podaj swoj nr gg. mam pytanie.

" - Zła noc...
- Tu czuć jeszcze krew !!!
- Ludzi, którzy uprowadzili córkę Juranda kazałem upić i powiesić.
- To dobrze."

:D

ciągnij cioto

wiecie może kiedy jest mecz w piłkę ręczną dziewczyn z 3LO ?? ?

________
Malachit

Jeżeli jest to tylko piardnięcie, to wszystko jest ok. Podobnie zresztą, jak zaraz po uruchomieniu, może delikanie sobie zakotłować. Poddymianie, czy smużenie po przekroczeniu 4000obr/min też jest rzeczą "normalną"

super,kto by to prowadził bo to jest wazne,jakie ma doświadczenie? bo mam nadzieje że kołko zainteresowań,i każdy kto cos wie ,widział pokaze.ale ogólnie spoko byłoby zainteresowanie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org