sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Podziekowania

MrS słuchaj przemiły przyjacielu na tym forum na głupotę odpowiadam głupota. Nie ma pretensji do Ciebie jak do człowieka (do Twoich ułomności albo wyglądu) tylko czytając te forum przez dłuższy czas zauważyłem że ty zamiast wypowiadać się na temat jedziesz swoimi tekstami po osobie ponieważ ona wyraziła inna opinie. Najlepiej to pewnie byś z chęcią dał jej w mordę bo on myśli inaczej niż ty, a co do odwagi w necie gdzie mam Ci ja jeszcze pokazać twierdzisz ze się boje Ciebie ?

Takich krytykantów w dupie mam... bo zemną twarze szczere.

...:::A gdy odejdę,

gdy kiedyś zamknę oczy swe...

Zawsze, z Tobą będe...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Podziekowania

oj ja bende o 12.00 z ziomkami i spalimy gościowi ksiażki !!

Zbych

No własnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
robicie ten czat czy nie ????????????????????????????????????????????????

Sonia

DaSto twoje posty sa inne niz wszystkie i to jest fajne.Nie wiem czym sie zajmujesz na codzien ale masz talen literacki ktoy podziwiam a jednoczesnie zazdroszcze.Oby wiecej takich postow... Pozdrowionka =)

RYBAK'u skoro 'denny i bezsensowny' to po co czytasz ? wszak nie musisz a nawet chce Ci się jeszcze skomentować. Dziwaczni ci ludzie.
pozdro for all

Do Misiek_elo
Miełem trochę doczynienia z ta firma o której tak rewelacyjnie piszesz. Ostatnia rzeczą o jaką dbają to są pasażerowie. Dlas nich pasażer to jeden wielki problem.
A co do tych komfortowych Scanii (z resztą są stare) to nie bądź śmieszny bo mała która firm transportowa ma tak zdezelowany sprzęt.

Pozdrawiam wszystkich Łomżyniaków nie Łomżan jak mówi nasz Pan prezydent miasta!

bardzo jesteście zagubieni. Im człowiek więcej wie, im więcej doświadcza , im więcej odkrywa tym bardziej jest blisko Pana i tym bardziej i mocniej doświadcza tej swiadomości, że on istnieje i przeniaka nas na wskrość.

Prawdziwy katolik to nie jest ciemnogród. Prawdziwy katolik to miłośc do innego człowiek która jest w stanie wszystko zrozumieć, wybaczyć , przygarnąc , pocieszyc , dać szczeście, poprowadzić.

Fałszywy katolik to własnie ciemnogród który bierze sie ze słabej wiary a w szczególności z braku miłości do drugiego człowieka.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org