poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pracodawcy alarmują: Rząd kradnie rezerwy na emerytury

zgadzam sie z profil123 a tobie sunshine girl polecam zumi.pl albo oddzial psychiatryczny

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pracodawcy alarmują: Rząd kradnie rezerwy na emerytury

czosnkowy w da grasso?? to nie czosnek tylko jogurt jakis. i co z tego, ze za free, jak niedobry. w telepizzy jest najlepsze ciasto i sosy.

hehe tak ja zawsze tak:)
do laterawania użyje męża

Nie masz racji. jesli ktos tu jest nie w porzadku to tylko ty aga. jesli cos bylo nie tak to trzeba bylo zglosic a nie uniesc sie honorem damy i wyjsc. takie rzeczy zdarzaja sie wszedzie. wiele razy tam bylam i jesli cos sie nie zgadzalo to nigdy nie bylo problemu. dziewczyny przyniosly nowe, przeprosily. a moze to twoj wlos tam byl? tlusty i brudny...? tobie nigdy nie zdazaja sie zadne wpadki? idealna jestes? moim zdaniem kelnerki tam sa w porzadku. zawsze sa mile przynajmnie ja odnioslam takie wrazenie. byc moze dlatego ze ja tez jestem mila w stosunku do nich. .. . . . . czlowiek jest tylko czlowiekiem. Dran ma racje: ocenianie ludzi jest zalosne. na forum gdzie nikt nie wie kim jestes. trzeba bylo do 4 pory roku pojsc i tam w oczy szefowi powiedziec. ale najlepiej poza plecami dupe obrabiac. a nastepnym razem moze spojrz na zegarek zanim gdzies wejdziesz czy nie jest zbyt pozno. tego kultura wymaga. nie smakuje ci to nie chodz tam. ja uwielbiam salatke z kurczakiem. cudowna jest. a pollo casa -pyszna. 4pory roku jest najlepszym lokalem w łomży!!!!! tak trzymac!!!!

dajcie spokoj, nie warto. wypowiedzi typu buda i lepsza pizza mrozona z lidla sa chyba wlascicieli wscieklej konkurencji ktorej srednio sie wiedzie.

jak ktos woli przypalony kawal ciasta ktorego spod kroi sie obrabiarka konsumowac w czyms przypominajacym bar mleczny i uwaza ze to jest the best to tez jego sprawa. Bo takowe czasami jadalem gdzie indziej

Dla mnie jedzenie z pol jest wyjatkowe a jesli potwierdza to chocby kilku rodowitych warszawiakow ktorych znam a ktorzy lubia dobre lokale, to tym bardziej nie bede swojego zdania weryfikowal dalej

Generalnie dziwie sie bo jak znalazlem kiedys wlos w pizzy w retro to to zglosilem, przeprosili -dostalem nowa plus ciasto na przeprosiny i bylo po sprawie. I tak chyba powinno sie robic bo niewiem jaki sens ma zamiast tego pisanie na jakimkolwiek forum a juz z pewnoscia na tym. Tyle

Jak przy browarku to na przykład 'Człowiek-pies', 'V jak Vendetta', 'Słaby punkt', 'Prestiż', 'Plan doskonały' czy (mój osobisty faworyt) 'Hot fuzz - ostre psy'.

ta wyszkolą a potem w lodówach jezdzą hehe

Nie slyszalem zeby w lomzy szkolili prywatnie psy (nie mowie o kolach lowieckich i psach mysliwskich), ale wie mze w bialymstoku sie tym zajmuja, niestety nie mam namiarow

nawet jak bym znał to i tak nie napisze a za to ze temat juz jest i sie powtarzasz poszukaj gdzie indziej a nie zasmiecasz forum

www.cenapaliw.pl
Polecam lekturę. Ceny ON dzisiaj w Białym w orlenie i statoil - 3,99, a w auchanie zapewne ze 3,85 - jak zajadę to sprawdzę.
Ja od paru ładnych lat nie tankuję w Łomży, chyba, że benzynę do kosiarki...

Mi najlepiej smakuje w D'Angelo acz kolwiek jest tam jedna niemiła pani nie będę sie wypowiadać ktora niech więcej uprawia sportu :) ALE PIZZA TAM BARDZO MI SMAKUJE. JEŚLI CHODZI O DIAVOLO JEST NAWET DOBRA ALE OSTATNIO JAK ZAMÓWIŁAM BYŁA OHYDNA I SMAKOWALA RÓWNIEŻ OHYDNIE A CO DO CZTERECH PÓR ROKU TO NIE BĘDĘ WYPOWIADAĆ SIE NA TEN TEMAT PO KAŻDEJ PIZZY MÓJ ŻOŁĄDEK JĄ ZWRACA I W SMAKU JEST NIESMACZNA A KUCHARZE OSZCZĘDZJĄ NA SKŁADNIKACH POZA TY NIEKTÓRE SKLADNIKI SĄ TAM NIESWIEZE . JUŻ NIE RAZ SIE Z TYM SPOTKAŁAM W TEJ KNAJPIE

Możliwe, że krzesła mają beznadziejne ale czy to temat do poruszania na forum ?, jedzenie i pizza bardzo oryginalna, i powiem ci, że może i byłem w dupie itd, i widziałem ...., ale byłem we Włoszech, i powiem ci, że dopiero ich pizza jest beznadziejna, w porównaniu do tej w 4 porach lub w innych lokalach. W 4 porach wybieram głównie sałaty bo nie ma lepszych, w Łomży.
Prawo do krytyki ma każdy, jeden lubi to drugi tamto wiadomo. Znajomych z innych miast zawsze zapraszam do 4 pór , zawsze są pod wrażeniem, raz mi sie zdarzyło, że pizza była bardzo słona, zwróciłem uwagę, wymienili na koszt firmy i przeprosili, pełna kultura. Do pizzerii Diangelo, raczej bym nie zaprosił nikogo chyba że na wynos, ale to moja opinia, każdy może mieć inne zdanie. Swoją drogą w Łomży przydał by się lokal w stylu Sphinx, albo jakaś japońska restauracja. Jeżeli chodzi o ceny to w Amnesii czy Amnezji jest drogo sushi kosztuje prawie 100 zł !!, w 4 porach ceny są ok, no ale zawsze będzie ktoś kto chciałby aby najlepiej za darmo mu podali jedzenie, albo za 5 zł.

też tam chodziłem. Miła atmosfera była. Szkoda że już go nie ma. BTW nie wyburzyli go tylko wyremontowali.

hee tez tam chodzilem:P przedszkole nr 7;p rocznik chodzenia to było hmm 95?:P

moga byc aczkolwiek nie koniecznie jak juz ktos takie otworzyl to napewno sa a jak nie to trzeba poczekac moze beda

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org