Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czego najbardziej oczekujemy od naszych parlamentarzystów? |
Glansować tablice rejestracyjne przed wyjazdem w miasto. Fotoradary mieć w dupie. Osobiście nie uważam się za pirata, ale 50/h psuje mi grata. Na czwórkę za mało, a na trójce trza żyłować. I kto za to zapłaci? Nikt prócz Ciebie szanowny kierowco.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czego najbardziej oczekujemy od naszych parlamentarzystów? |
Ja mam 4 w piwnicy. Czerwone. Jak nie przemaluję na niebiesko, gówno warte. Bo i cena złomu spadła. A już miałem je zanieśc do Miliszkiewicza z kilkudziesięcioma kilometrami nieużywanych (czyli nikomu niepotrzebnych) torów kolejowych po zlikwidowanych trasach.
|
|
Prawdopodobnie łatwiej i dużo szybciej wymienić co w Łomży jest TAK !!! Po chwili zastanowienia można stwierdzić, że NIC. (pewnie minimalnie przesadziłem, ale tylko minimalnie). Fajne i na TAK możę jest .......... !(może ktoś wie) hipokrates
|
|
wiesz MrS do grona wymienionego przez Ciebię dodałbym PEJĘ - jego bzdurne i pełne błędów posty naprawdę potrafią zniesmaczyć człowieka. Pozdro for all Zbych
|
|
Hej, Dar! Nie umieraj z samotności; jeszcze za wcześnie, jeszcze Cię pamiętamy. Jeszcze czekamy na relacje zza Oceanu; jeszcza może z tego będzie pamiętnik amerykański, a może łomzyński, bezcenny. Pociechę znajdziesz i w tym, że dzisiaj Piotr bierze ślub. Przyjdzie i na Ciebie czas, "a przyjdzie czas na Ciebie", a więc glowa do góry. Ukłony MRD
|
|
Peja ty jesteś gorszy i wulgarniejszy niż bumboks i bartez, PEJA ty poprostu jesteś zwykłym robolem !!!!!
|
|
tak ale nowy post pojawia się na topie a stary nie i może SPEED'owcy tam nie zaglądają, a nowy się rzuca w oczy czego np. twój i także mój post jest dowodem :) pozdro for all _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
No to teraz sie może zacząć (jak pisze soRen). Dyskusja o istnieniu Boga do niczego nie prowadzi bo dla jednych on jest, dla innych nie ma i trzeba tak przyjąć a priori. Żaden argument nikogo nie przekona bo każda strona przytoczy inny i z innego "ogródka". Każdy będzie miał (swoją) rację i przeciwnika nie przekona, zostaną tylko silne emocje i (oby nie!) -obelgi. Możliwości kulturalnej dyskusji raczej nie ma - bo w pewnym momencie zabraknie argumentów i zostanie złość. Dajmy więc spokój. Zresztą nie tyle istotne jest w co kto wierzy, ale jak traktuje innych... resztę zostawmy Bogu lub nicości - jak kto woli. PS. A tekst jest świetny: błyskotliwy i trafny. Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |