wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ogólnoswiatowa akcja ratowania w Polsce demokracji

Mawiii jedź do "Na dobre i na złe". Tam Cię wyleczą. Obawiam się że potrzebny Ci będzie jednak inny oddział niż chirurgia.

DiDi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ogólnoswiatowa akcja ratowania w Polsce demokracji

a kogo to obchodzi, jak wszyscy z Polski uciekajo
PATRZ CO JEST TERAZ, A NIE CO BYŁO !!!
zacznij życ t e r a ź n i e j s z o ś c i ą

Wytłumaczcie mi jeden fenomen...czemu Wy wszyscy chcecie tej galerii w środku miasta...malo Wam korków itd... czy nie można postawic tej galerii gdzieś na obrzeżach miasta?? przecież wtedy miasto by sie rozwijało

Jest git prezio, już naslał policję na nieposłusznych mieszkanców, bedą sądzeni, że mu podskakują, czy to coś wam przypomina

za oliwię dziękuję, tego akurat nikt nie poleca.... myslałam że oprócz tego jest jeszcze coś więcej

kiedy złodziejskie stacje benzynowe w Łomży obniżą ceny paliw, jesteśmy najdrożsi w regionie i jedni z najdroższych w Polsce, w tej chwili średnia PB95 w Polsce to 4.33, w centrali rybnej 4.19 - 4.29, u nas kosmos u Kurpia, BP i Statoil ponad 4.40, u Goska 4.40 było wczoraj, nikt nie wyjdzie przed szereg, ile lat oni juz się dogadują, a konkurencji nie ma żadnej

no i dlatego od trzech lat jestem za granicą, POLSKI, podlaskiego - białostockiego tiem bardziej,

niestety mecz nie odbędzie się, ponieważ o 14 na hali jest mecz w tenisa stołowego I ligi.

DiDi

Pani J. Zacharzewska jest O.K.
Polecam też Prof. Sergiusza Jóźwiaka autorytet w dziedzinie neurologii dziecięcej ,prywatnie przyjmuje w Wa-wie, tel. 022 613 64 24. Wizyta kosztuje 180 PLN.

kur... jakis ping-pong!!! niech sobie na korytarzu poodbijaja a nie wielka hale zajmuja!

Polecam zapoznać się z tym linkiem:

http://www.portal.poloniaislandia.home.pl/portal/polacy-na-islandii/40-informacje/278-polscy-zodzieje-zobacz-film

może ich znacie ???

Polecam doktor Ślirzewską w Białym, jest ordynatorem na neurologii w szpitalu na Skłodoskiej, przyjmuje też w przychodni obok szpitała.

bylo bardzo milo, muzyka pierwsza klasa, mila obsluga, fajny wystroj. oby wiecej takich imprez

Jeżeli tak młode dzicecko ma problemy neurologiczne to najprawdopodobniej przyczną tego stanu jest niedotlenienie mózgu.Nikomu ani starszym ani młodszym nie polecam łomżyńskich lekarzy - nasi neurolodzy na problemy typu np. drżenie głowy przepisać mogą jedynie środki uspokajające

i bardzo dobrze, za sa

Chodzi mnie o obecną obsługę, nie wiem kto pracował wcześniej bo nie jestem z Łomży.

nie ma tam numeru stacjonarnego bo zostal zlikwidowany . Prosze sie zglaszac w poniedzialki,srody i czwartki na ulice krotka bo wtedy jest szefowa. we wtorki i piatki szefowa jest w drugim komisie na ulicy mazowieckiej.

Cena za nawigację była konkurencyjna i myślałem, że w sklepie będę miał fachową obsługę. Może na pare podzespołąch się znają, bo na nawigacji nic. Powinni się znać na tym co przynajmniej sprzedają.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org