Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ogólnoswiatowa akcja ratowania w Polsce demokracji |
Mawiii jedź do "Na dobre i na złe". Tam Cię wyleczą. Obawiam się że potrzebny Ci będzie jednak inny oddział niż chirurgia. DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ogólnoswiatowa akcja ratowania w Polsce demokracji |
a kogo to obchodzi, jak wszyscy z Polski uciekajo PATRZ CO JEST TERAZ, A NIE CO BYŁO !!! zacznij życ t e r a ź n i e j s z o ś c i ą
|
|
Wytłumaczcie mi jeden fenomen...czemu Wy wszyscy chcecie tej galerii w środku miasta...malo Wam korków itd... czy nie można postawic tej galerii gdzieś na obrzeżach miasta?? przecież wtedy miasto by sie rozwijało
|
|
Jest git prezio, już naslał policję na nieposłusznych mieszkanców, bedą sądzeni, że mu podskakują, czy to coś wam przypomina
|
|
za oliwię dziękuję, tego akurat nikt nie poleca.... myslałam że oprócz tego jest jeszcze coś więcej
|
|
kiedy złodziejskie stacje benzynowe w Łomży obniżą ceny paliw, jesteśmy najdrożsi w regionie i jedni z najdroższych w Polsce, w tej chwili średnia PB95 w Polsce to 4.33, w centrali rybnej 4.19 - 4.29, u nas kosmos u Kurpia, BP i Statoil ponad 4.40, u Goska 4.40 było wczoraj, nikt nie wyjdzie przed szereg, ile lat oni juz się dogadują, a konkurencji nie ma żadnej
|
|
no i dlatego od trzech lat jestem za granicą, POLSKI, podlaskiego - białostockiego tiem bardziej,
|
|
niestety mecz nie odbędzie się, ponieważ o 14 na hali jest mecz w tenisa stołowego I ligi. DiDi
|
|
Pani J. Zacharzewska jest O.K. Polecam też Prof. Sergiusza Jóźwiaka autorytet w dziedzinie neurologii dziecięcej ,prywatnie przyjmuje w Wa-wie, tel. 022 613 64 24. Wizyta kosztuje 180 PLN.
|
|
kur... jakis ping-pong!!! niech sobie na korytarzu poodbijaja a nie wielka hale zajmuja!
|
|
Polecam zapoznać się z tym linkiem: http://www.portal.poloniaislandia.home.pl/portal/polacy-na-islandii/40-informacje/278-polscy-zodzieje-zobacz-film może ich znacie ???
|
|
Polecam doktor Ślirzewską w Białym, jest ordynatorem na neurologii w szpitalu na Skłodoskiej, przyjmuje też w przychodni obok szpitała.
|
|
bylo bardzo milo, muzyka pierwsza klasa, mila obsluga, fajny wystroj. oby wiecej takich imprez
|
|
Jeżeli tak młode dzicecko ma problemy neurologiczne to najprawdopodobniej przyczną tego stanu jest niedotlenienie mózgu.Nikomu ani starszym ani młodszym nie polecam łomżyńskich lekarzy - nasi neurolodzy na problemy typu np. drżenie głowy przepisać mogą jedynie środki uspokajające
|
|
i bardzo dobrze, za sa
|
|
Chodzi mnie o obecną obsługę, nie wiem kto pracował wcześniej bo nie jestem z Łomży.
|
|
nie ma tam numeru stacjonarnego bo zostal zlikwidowany . Prosze sie zglaszac w poniedzialki,srody i czwartki na ulice krotka bo wtedy jest szefowa. we wtorki i piatki szefowa jest w drugim komisie na ulicy mazowieckiej.
|
|
Cena za nawigację była konkurencyjna i myślałem, że w sklepie będę miał fachową obsługę. Może na pare podzespołąch się znają, bo na nawigacji nic. Powinni się znać na tym co przynajmniej sprzedają.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |