Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Izraelski Mosad przejął lotnisko Okęcie |
Drogi romano :) Skoro nie jesteś w stanie przetworzyć tego w jaki sposób włączyć nawigację to może lepiej zostań przy mapie???? Albo w ogóle ogranicz swoje podróże do podróży palcem po mapie hahahahaa bo może w pewnym momencie nie będziesz wiedział, czy masz wcisnąć hamulec, czy gaz i będzie katastrofa........ Chłopie poziom tego forum i tak nie jest za wysoki, a ten temat tylko potwierdza mentalność części ludzi mieszkających w Łomży... Macie problem wobec chłopaka, a sami robicie dokładnie to samo... Macie zły dzień i jedziecie po innych, i to w miejscu publicznym...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Izraelski Mosad przejął lotnisko Okęcie |
Dokladnie SaneOne pomylilem linki
|
|
ja kiedys za malolata rysowalem kredkami swiecowymi po scianach .. mysle ze to jest wrodzony dar .... takiej umiejetnosci nie ma nikt ... chcesz to moge ci pomoc.... rodzice nie byli zachwyceni ale bo to po ich scianach teraz u ciebie to bede .. pochwala mnie nawet
|
|
zakupy polecam na allegro... ten sam towar w nizszych cenach, i nikt ci nie robi łaski ze poda towar z zaplecza. przewaznie internetowi sprzedawcy maja wiecej doswiadczenia, bo pracują juz na swoim a nie na pensji, i zalezy im na zadowoleniu klienta. sprzedawca w sklepie bedzie tylko sprzedawca. w dupie ma klienta, ma gdzies czy mu towar bedzie pasował do czegoś tam... mysli tylko o fajrancie hehe tak to jest jak w sklepach pracuja przypadkowi ludzie
|
|
dawno sie tak nie uśmiałem. zeby porównywać szpital z serialem.... współczuje.... jedz do lesnej góry, tam Cie aktorzy wyleczą heheh
|
|
Autor: romano (---.tepsalan.net.pl) Data: 20-10-08 09:50 A instrukcja była do samego urządzenia, do AutoMapa nie dali jak postępować po włączeniu. Nie ma instrukcji obsługi do automapy!!! W ogóle Cię nie zrozumiałem, bo na początku napisałeś, że nie potrafiłeś włączyć urządzenia, a nie automapy... a to jest dość duża różnica... Także nawet nie potrafiłeś określić problemu... Idź sobie do media-expert i zobacz 10 navi i jak znajdziesz w jednej instrukcję do automapy to możesz się czuć wyróżniony... bo producent sprzę sam jak kupowałem navi też nie miałem żadnej instrukcji!
|
|
kamil zaden z wymienionych nie jest moim kolega, takze poluzuj warkoczyk, nie jestem tez na tym forum
|
|
i na Ks Anny
|
|
dobra to moze kur*** posadzą chłopaka/dziewczyne za palenie albo wlepią bezsensowną kare w formie mandatu sorry ale mysle ze taka osoba bedzie paliła dalej z tym ze lepiej sie bedzie chowac palacze są i będy mozecie sie napinac ale wierzcie mi ze gówno wam to da to tyle cała prawda na ten temat
|
|
edo75: i fajnie się po tym czułeś? powiedz gdzie pracujesz, a też przyjdę i Ci naubliżam... nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |