Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tradycyjnie abstynencji nie będzie |
widzialem kiedy w sezamie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tradycyjnie abstynencji nie będzie |
|
Witam, Chcialbym zakupic szkla kontaktowe na noc, polecano mi AIR OPTIX i chcialbym dowiedziec sie czegos na ich temat od osoby, ktora je nosila. Moglbym liczyc na pomoc? Pozdrawiam.
|
|
a ma pani zacharzewska wszystko wytłumaczyła potem jak poszłam na rybaki na rehabilitacje jeszcze raz zbadał go lekarz pani eliasz i po kilku tygodniach ćwiczeń mój synek jest zdrowy teraz jeździmy profilaktycznie sprawdzić czy wszystko w porządku jak narazie jest ok także życzę państwu by u waszych dzieci była taka poprawa jak u mojego synka
|
|
|
jak można "pięknie i mądrze", z precyzją ręki chirurga i okiem zegarmistrza uzasadnić istnienie obecnych granic tzw. województwa podlaskiego. Jak pięknie i z jakim kunsztem można fałszować historię. To tylko wie autor i mocodawcy http://www.interklasa.pl/portal/dokumenty/m022/historia.htm Dalej twierdzę, że ziemia łomżyńska jest pod okupacją białostocką, tylko i wyłącznie, aby wieś śledziowska mogła być stolicą podlasia, którego nie jest i nie będzie. Prawda panie ten tego? Jurgiel? Że po nazwisku nie powiem. Nie lubię Białegostoku, żeby nie powiedzieć, że nie nawidzę (ale to już by trąciło rasizmem, jeszcze by się Pan Prezydent Brzeziński obraził, gdzie by kolana o dywany wycierał? - zresztą jak nam wiadomo z mediów Pan Brzeziński właśnie w Białymstoku ogłosił, że będzie starał się o fotel prezia - w Łomży i kamer, i krzeseł zabrakło). A tak nawiasem, bo zapomniałem, nazywa się ludzi, którzy z okupantem przystają? No bo co w google wrzucę, to mi definicja przez palce nie przechodzi.
|
|
To nie pisz że IST jest najlepsze i weź z IST jak nie mogę więc o co chodzi....O to że IST nie może mnie podpiąć więc nawet nie może mi dać 64kb co może mi dać TPSA, lub NETSTER i o wiele więcej bo np. 1024kb co tpsa nie da rady bo był technik i powiedział że brak możliwości technicznych na taką przepustowość i co? Nie pisz o IST że jest najlepsza w Łomży, bo może być najlepszą co najwyżej na południu co jest 1/5 Łomży . A co z resztą? mają się przeprowadzić? A co do telewizji.....to dla czego jest od prawie dwóch lat sygnał testowy jak jest taki dobry? A z resztą IST reklamuje sięna swojej stronie że ma na najwyższym pakiecie symetryczne łącze a jeszcze nikt na tym forum nie wkleił pomiarów z symetrycznym łączem oprócz NETSTERA? Więc chyba to jest kłamstwo? Proste.....Pozdrawiam ludzi wolnych, którzy ciszą się w dowolnym miejscu w Łomży z internetu.
|
|
ja ostatnio tankowałem w jedwabnem na stacji bliska disel po 4,07 zł
|
|
a co wylegitymowales ich baranie jeden Takos
|