Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
GMO- to tylko element... |
„buzeer” pieniaczem to jesteś Ty. Takie bzdury wypisujesz jakbyś nigdy nic nie kupował w sklepie i wydaje Ci się, że każdy powinien się znać na wszystkim co kupuje. A Tobie radzę odłóż te prochy co bierzesz, bo Ci mózg przeżarły i czytaj uważnie co inni piszą to może dojdziesz do meritum sprawy. Nadal jednak zastanawiające jest po co Ci rozum jak nie potrafisz z niego korzystać? No chyba po to, żeby mieć pożywkę dla bakterii. A z Ciebie znajomi mają niezły ubaw. Żegnam ozięble i myślę, że słowa dotrzymasz, i nie będzie więcej Twoich wypocin tutaj.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: GMO- to tylko element... |
Potwierdzam że dania wydawane na wynos są mniejsze niż w lokalu. A już najfajniejsze było to jak kiedyś dostałam,(oczywiście na wynos) sałatkę z szynką....tyle że w sałatce nie było nawet śladu po szynce...za dużo błędów. Mam nadzieje że opinie użytkowników tego forum pracownicy i włąsniciel 4 pór wezmą sobie do serca bo szkoda by było z nich rezygnować.
|
|
Re: GMO- to tylko element... |
da grasso:D super duze pizze i dobre:) i sos rowniez super czosnkowy... bo nie czuc za duzo czosnku:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |