Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wojna Kiboli z Rudym ""Matołowi nie podawaj!"" |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wojna Kiboli z Rudym ""Matołowi nie podawaj!"" |
Nie wiem czy na klatkach schodowych też są żarówki 24V, bo w piwnicach to na pewno. Za jasne to one nie są, jak czytałem napisy to do stosowania na statkach. Bardzo dobrze, że zmieniono napięcie na 24V w piwnicach, pamiętam jak wcześniej kwitły tam wszelkie domowe warsztaty. Od stolarki, gdzie gość cały rok coś piłował i heblował, inny sąsiad do piwnicy zniósł pół warsztatu, tokareczkę, szlifierki, wiertarki stołowe... Ludzie ciągneli kable z piwnicy na piętra i na "darmowym" prądzie chodzi pół chałupy, lodówki, telewizory itd. Akurat to dobrze, że to skończyło się . Powinna być strona internetowa spółdzielni, email, gdzie ludzie zgłaszaliby usterki, pisali co im nie pasuje. Dziwne, że o tym nie pomyślano. Jest kasa na różne balety, biby, a nie ma za grosze strony kontaktowej.
|
|
Czy ktoś może mi podać adres huba w IST ? Zainstalowałem DC++ i nie mam adresu Łomżyńskiego huba. Z góry dziękuję za odpowiedź.
|
|
Zgadza sie MMonika, oczy nie widza, serce nie boli. Poza zasiegiem wzroku niech sie dzieje co chce, ale nie na oczach klienta.
|
|
właśnie, ja tam zawsze tankuję i często kupuję różne rzeczy choćby fajki czy alkohol i mi się wyrównuje... czasem np. zatankuję za 50.03, to 3 groszy nie płacę... a czasem sam nawet proszę, żeby mi wydali do równej kwoty, bo nie lubię tego siana nosić...
|
|
hahahaha DOBRE:D ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
heheheh dobre :)
|
|
na Dworcu śmierdzi i są brzydkie kurwy...
|
|
A co "wierni" kibice zrobili w tej sprawie żeby prezydent i rada miasta przeznaczyła jakieś środki na klub ilu was było na sesji rady miasta gdzie miała byc podjeta decyzja o przyznaniu kasy dla ŁKS-u. Bo mogę co niektórych oświecić przyszło max ( 8 ) osób. Co niektórzy powinni zrozumieć ze kibicowanie to nie tylko wywieszanie flag, machanie szalikami i darcie mordy na meczach. Bo z tego co widzę to wy jesteście tylko weekendowymi kibicami.
|
|
Paplik i takczysiak to napewno jedna i ta sama osoba. http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=158484&t=158484
|
|
dzieki wszytskim za przybycie, bylo milo :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |