czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wojna Kiboli z Rudym ""Matołowi nie podawaj!""

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wojna Kiboli z Rudym ""Matołowi nie podawaj!""

Nie wiem czy na klatkach schodowych też są żarówki 24V, bo w piwnicach to na pewno. Za jasne to one nie są, jak czytałem napisy to do stosowania na statkach. Bardzo dobrze, że zmieniono napięcie na 24V w piwnicach, pamiętam jak wcześniej kwitły tam wszelkie domowe warsztaty. Od stolarki, gdzie gość cały rok coś piłował i heblował, inny sąsiad do piwnicy zniósł pół warsztatu, tokareczkę, szlifierki, wiertarki stołowe... Ludzie ciągneli kable z piwnicy na piętra i na "darmowym" prądzie chodzi pół chałupy, lodówki, telewizory itd. Akurat to dobrze, że to skończyło się .

Powinna być strona internetowa spółdzielni, email, gdzie ludzie zgłaszaliby usterki, pisali co im nie pasuje. Dziwne, że o tym nie pomyślano. Jest kasa na różne balety, biby, a nie ma za grosze strony kontaktowej.

Czy ktoś może mi podać adres huba w IST ? Zainstalowałem DC++ i nie mam adresu Łomżyńskiego huba.

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Zgadza sie MMonika, oczy nie widza, serce nie boli. Poza zasiegiem wzroku niech sie dzieje co chce, ale nie na oczach klienta.

właśnie, ja tam zawsze tankuję i często kupuję różne rzeczy choćby fajki czy alkohol i mi się wyrównuje...

czasem np. zatankuję za 50.03, to 3 groszy nie płacę...
a czasem sam nawet proszę, żeby mi wydali do równej kwoty, bo nie lubię tego siana nosić...

hahahaha DOBRE:D

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

heheheh dobre :)

na Dworcu śmierdzi i są brzydkie kurwy...

A co "wierni" kibice zrobili w tej sprawie żeby prezydent i rada miasta przeznaczyła jakieś środki na klub ilu was było na sesji rady miasta gdzie miała byc podjeta decyzja o przyznaniu kasy dla ŁKS-u. Bo mogę co niektórych oświecić przyszło max ( 8 ) osób. Co niektórzy powinni zrozumieć ze kibicowanie to nie tylko wywieszanie flag, machanie szalikami i darcie mordy na meczach. Bo z tego co widzę to wy jesteście tylko weekendowymi kibicami.

Paplik i takczysiak to napewno jedna i ta sama osoba.
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=158484&t=158484

dzieki wszytskim za przybycie, bylo milo :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org