wtorek, 08 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Radio Maryja atakuje...

Jak w temacie. Czy to dobre miejsce na galerię? Jak myślicie czy miasto wyrazi zgodę aby tam powstała? Czy doczekamy się w końcu jakiejś porządnej galerii w Łomży?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Radio Maryja atakuje...

Jeśli zostaniecie niemile obsłużeni lub zdarzy się coś innego niemiłego zgłaszajcie ten fakt : skargi@centrala.poczta-polska.pl
lub za pomocą faksu do Biura Kontroli Dyrekcji Generalnej Poczty Polskiej, na numer 0-22-656-59-40.

Nitek niestety w łomży nie znajdziesz ja też szukałam swego czasu dla swojej córki i jedynie w Białymstoku są tacy specjaliści.Jak znajdziesz kogoś godnego polecenia to napisz.Życze dużo zdrowia.

chwala ze istnieje szkoda ze nie umiesz z takiej dobroci kozystac ...

skoro nie chodzi o denny sklep ... to chyba widac ze nie obracasz sie w klimatach .. skoro nie wiesz kto w miescie moze zrobic ci wrzut...
no chyba ze wolisz "kalokomanie" odmalowane to co wyciete w tekturze... to takie cos ci zrobi pierwszy lepszy...

tak ze widac kto nie ma pojecia ... skoro szukasz ludzi przez internet ...

ale mniejsza o wiekszosc...
mozesz uwazac ze nie mam pojecia ....
ja uwazam ze to ty jestes na maxa w klimacie skoro szukasz ludzi przez neta ...

dlatego kogos innego mozna posadzac ze nie ma pojecia ....

a jezeli chcesz wiedziec to ciuchy tzw. " w klimacie" w 90% kupowane sa przez sklepy internetowe... no chyba ze to ma byc sklep pod logo jednej marki nie bede ich tu wypisywac bo pewnie cos lizneles temat wczesniej ....

bo jak cos jest do wszystkiego jest do niczego .... malo tego w Łomży było ? ile przetrwało ?
tyle w temacie

no niestety róznica między nami jest spora , bo pewnie masz tylko kilkanascie lat.... i albo odezwij sie na temat albo skoncz pierdolić głupoty bo nie mam czasu na jałowe rozmowy z tobą , lubie ludzi konkretnych.

W "Wenecji" na balu sylwestrowym będzie grał zespół BOSS. Poznałem salę i zespół i mogę z czystym sumieniem polecić. Myślę że zabawa będzie naprawdę udana.

nikt nie każe ci czytać, a forum to służy wszystkim i do wyrażania różnych opinii.

Hejka;-) Tak sobie wlasnie czytam i czytam.......ehhhh, masakra normalnie!
A ja dopiero zaczynam. Za jakie2-3 tyg mam sprawnosciowy dopiero. Ale MS to juz wogole jakis koszmar. W sumie to juz postanowilam, nie bede kolorowac bo jak beda chcieli to i tak mnie przytna na czyms. Takze chyba nie ma sensu. Mam tylko nadzieje, ze bede miala mnooooostwo szczescia tego dnia (zakladajac ze zdam pomyslnie sprawnosciowy;-)))

w Łomży powstaną na pewno nowe niezrealizowane projekty , a te jedyne zrealizowane to projekty podwyżek na 2009 r dla rady i prezydentów .

Las Vegas w dawnej bazie WZGS- robiłem tam auto i sądze ze zrobią i konserwacje, niemożna narzekac zrobili dobrze. Myśle że i zakonserwują podwozie bo sprzętu majo dużo

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

praca
Przyjmę do pracy tynkarza i pomocnika. Tynki maszynowe. Umowa o pracę.
tel. 517020792
auto-moto
Pomoc Drogowa, transport samochodów i maszyn, holowanie.
tel. 517602315
usługi
Wycinka drzew, pielęgnacja drzew trudnych. Podnośnik koszowy, technika alpinistyczna, wynajem podnośnika, prace instalacyjne i remontowe na wysokości. Frezowanie pni drzew do 30 cm poniżej poziomu gruntu. Usługi rębakiem do gałęzi. Faktura.
tel. 698727998
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org