Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chlebowski ściągał haracze? |
no ale markac ma racje.... Najwieksza zaleta iphona jest duuuzy wyswietlacz przydatny do ogladania filmow ale ja np od ogladania fimow mam komputer czy telewizor... nie zawracalabym sobie tym iphonem glowy na twoim miejscu. taka zabaweczka,ktora teraz wszyscy maja no ale co kto lubi... a jesli juz o telefonach mowa to zastanawiam sie czy warto zamieniac moja n95 8gb na se c905...? jak uwazacie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chlebowski ściągał haracze? |
Nikt nie ma nic do tej firmy,warunki pracy są tam bardzo dobre z kasą nie ma nigdy problemu ale właśnie najgorsze jest tam to,że dano bezgraniczną władzę nad ludzmi kobiecie,która zupełnie się do pracy z ludzmi nie nadaje i nikt zupełnie nie interesuje się tym co się tam dzieje.Każdy chce pracować i nikt nie narzeka,że tam jest ciężko tylko jak jeszcze taka "kierowniczka" znęca się psychicznie to niestety ale nie da się wytrzymać.Jak ktoś zaczyna coś robić,zgłaszać to słyszy tekst z powyższych postów" zwolnij się nikt cię tu nie trzyma".Dlatego jest tam problem z pracownikami i nikt nie chce już tam się zatrudniać.
|
|
lekarstwo: dobrze sie rozejrzec - na pewno znasz kogoś kto hoduje trzode chlewna lub osobę ktora zna kogoś kto hoduje. szukasz chetnego (-ych) na zrzutke na kabana, szukasz masaża i masz wedline pierwego sortu za ulamek ceny. Warunek - posiadanie wiekszej zamrazarki, chociaż teraz, gdy wiekszość posiada nowe lodowki to nie stanowi problemu, ale np. Minsk nie pomiesci wiele :)
|
|
Adalbert, masz rację, ja mam wyższe wykształcenie, ale takie samo ja Wy. Nigdzie nie napisałam, że to ja skończyłam elitarne studia. Ale widocznie coś w tym jest bo dotarło to do Was. Prawie wszyscy łomżyniacy skończyli takie same uczelnie, nie różnimy się od siebie niczym istotnym, dlatego w inny sposób musimy udowodnić że jesteśmy lepsi. Dlatego napisałam, że róbmy coś zamiast narzekać. Dlaczego żadne z nas nie prowadzi swojej firmy? Odpowiedzmy sobie na to pytanie. Różnię się jedynie tym od Was, że zamiast pisać o czymś co jest złe piszę o tym co można zmienić na dobre. Zamiast narzekać próbuję coś robić. Ze słownikiem trafiłeś właśnie w sedno. W ten sposób pomagam innym. Do placówek, których na to nie stać kupuję różne rzeczy. Ostatnio kupiłam wielkie albumy historyczne z mapami do łomżyńskiego gimnazjum, chociaż moje dzieci są za małe i nie chodzą nawet do szkoły podstawowej. Ale nie o to chodzi, żeby się przechwalać na łamach forum, co ktoś zrobił. Chodzi o to, że jeżeli niczego sobą nie repezentuje, to nie wymagajmy od innych żeby byli inni. Zamiast pisać, że właściciel multi pharme to gbur, trzeba mu udowodnić swoją rację lub swoją wyższość. Jednak nie wyłapałeś głównego wątku. Adalbert: "Klasyczne odbijanie piłeczki - skąd wiesz, czy ja, czy też inne osoby tu pisujące tego nie robią ?! Pomagać można na wiele sposobów, nie tylko ludziom - łomżyńskie schronisko dla zwierząt też potrzebuje wsparcia" I właśnie o to chodzi. Ja nie odbijam pałeczki. Tylko chcę zachęcić Was do tego, że skoro ja to robię, Ty to robisz, jak również wiele innych osób, to piszmy KOMU I W JAKI SPOSÓB MOŻNA POMÓC. Pocieszające jest również to, że chociaż w połowie zrozumiałeś o co mi chodzi.
|
|
Odradzam iPhona!!! Jeżeli chodzi ci o słuchanie muzyki radze kupić jakiegoś SE z walkmanem!!
|
|
Może warto się zastanowić nad: HTC Touch Diamond [Pro] Samsung F480 SAMSUNG Omnia LG KU990 Viewty Miałem już dwa Samsungi i to bardzo dobre telefony. Teraz miałbym chrapkę na coś nowego ze stajni LG lub HTC.
|
|
Poza tym iPhone jest strasznie ciężki. Trzymałem go i jest jak cegła, ale wybór należy do Ciebie :) U mnie jest on zdyskwalifikowany ze względu na brak HSDPA, dzięki któremu mam potężny internet. Reszty funkcji, które są mi potrzebne, a ten telefon nie ma, już nie chcę wymieniać. Obrazek mówi sam za siebie :) Ale i to podobno można ominąć instalując odpowiednie oprogramowanie, ale na litość boską, kombinować, żeby mieć mms? :) Święta się zbliżają, trzeba wysłać parę obrazków :)
|
|
Patrycja313 napisał(a): > Różnię się jedynie tym od Was, że zamiast pisać o czymś co jest > złe piszę o tym co można zmienić na dobre. Zamiast narzekać > próbuję coś robić. Pewnie tak jest, ale początek miałaś marniutki, przynajmniej na tym forum - nikomu nie pomożesz, ani nie zachęcisz go do jakiegokolwiek działania, wymyślając od miernot czy hołoty. > Ale nie o to chodzi, żeby się przechwalać na łamach forum, co ktoś zrobił. Oczywiście. Trzeba robić swoje, tak po prostu, a nie afiszować się tym, jacy to jesteśmy dobrzy, etc., etc. Ja sam na pewno nie pisałbym niczego w tym wątku, bo mnie on po prostu nie interesuje, gdyby nie skandaliczny ton Twoich pierwszych wypowiedzi. > Chodzi o to, że jeżeli niczego sobą nie repezentuje, to nie > wymagajmy od innych żeby byli inni. Każdy człowiek coś sobą reprezentuje. Oczywiście, z powiedzmy przykładowo "dresiarzem" - kulturystą, poruszającym się kilkunastoletnim BMW z piątej ręki raczej nie porozmawiam na temat muzyki Vivaldiego, czy wierszy Henryka Gały, ale nie można generalizować - miałem już przypadki takich pozytywnych rozczarowań. Na przykład szef ochroniarzy na pewnym festiwalu, z wyglądu bardziej małpa niż człowiek okazał się sympatycznym, inteligentnym panem, słuchającym jazzu tradycyjnego... Powtarzam więc - nie można generalizować, ani uogólniać, bo każdy jest inny. > Adalbert: "Klasyczne odbijanie piłeczki - skąd wiesz, czy ja, > czy też inne osoby tu pisujące tego nie robią ?! Pomagać można > na wiele sposobów, nie tylko ludziom - łomżyńskie schronisko > dla zwierząt też potrzebuje wsparcia" I właśnie o to chodzi. Ja > nie odbijam pałeczki. Tylko chcę zachęcić Was do tego, że skoro > ja to robię, Ty to robisz, jak również wiele innych osób, to > piszmy KOMU I W JAKI SPOSÓB MOŻNA POMÓC. Nie wiem, czy trzeba o tym pisać - każdy wie doskonale, że są rodziny patologiczne, domy dziecka, samotni, często chorzy starsi ludzie, bezpańskie zwierzęta na ulicach, itp. Tak więc każdy bez problemu odpowie sobie na to zagadnienie sam - najlepiej będąc co niedziela w kościele. > Pocieszające jest również to, że chociaż w połowie zrozumiałeś > o co mi chodzi. Nie przesadzajmy - rozumiem doskonale, o co Ci chodzi, być może tylko z powodu zmęczenia i chronicznego braku czasu niezbyt precyzyjnie wyraziłem swe myśli. Pozdrawiam
|
|
Prowokator miałem na myśli to że nie można wysyłać plików przez Bluetootha.
|
|
"Oczywiście. Trzeba robić swoje, tak po prostu, a nie afiszować się tym, jacy to jesteśmy dobrzy, etc., etc" A afiszować się z tym, jacy są wszyscy źli i niedobrzy i jak nas krzywdzą... To można..... " Powtarzam więc - nie można generalizować, ani uogólniać, bo każdy jest inny." To właśnie próbuję wam powiedzieć. Piszecie tylko o tych złych pracodawcach. Ale przecież tyle ile ludzi u nich pracuje to tyle jest poglądów. Może napiszmy wyraźnie o tych co są ok. A przynajmniej nie krzywdzą innych, gdzie właśnie mógłbyś powiedzieć szefowi: "szefie, dajmy mu szansę, może się sprawdzi ?" Byłeś kiedyś w takiej sytuacji, że kogoś poleciłeś, a później właśnie ta osoba pisze kolejny post na forum?? Uwierz mi, nie jest to przyjemne. "Nie wiem, czy trzeba o tym pisać - każdy wie doskonale, że są rodziny patologiczne, domy dziecka, samotni, często chorzy starsi ludzie, bezpańskie zwierzęta na ulicach, itp. " To właśnie jest odbijanie pałeczki i znieczulica. O tym nie warto pisać. A o czym w takim razie warto???? "Ja sam na pewno nie pisałbym niczego w tym wątku, bo mnie on po prostu nie interesuje, gdyby nie skandaliczny ton Twoich pierwszych wypowiedzi" A jaki ton miały posty zanim ja coś napisałam? "Nie przesadzajmy - rozumiem doskonale, o co Ci chodzi, być może tylko z powodu zmęczenia i chronicznego braku czasu niezbyt precyzyjnie wyraziłem swe myśli." Tobie wyraźnie też zmienił się ton. Concilio123 - zgłosiliście ten problem szefowi? Może napiszcie list bez podpisu, w którym opiszecie, że kierowniczka tylko szkodzi. Albo powiedzcie to mu otwarcie, zamiast pisać na forum. Przecież i tak wam ta praca nie odpowiada.
|
|
Adalbert, masz rację temat się wyczerpał... Chyba Wy też zrozumieliście, że zamiast narzekać można coś zrobić. To że ktoś po doktoracie nie jest lepszy od osoby zamiatającej ulicę wiem od dawna i to właśnie próbuję również wam przekazać. Tylko na Was trzeba najpierw ryknąć, żeby później był odzew. Nie narzekajmy więc. Tylko mówmy o czymś pozytywnym. Pozdrawiam wszystkich.
|
|
http://news.pasjagsm.pl/steve-jobs-odpowiada-na-problemy-z-iphone-3g-4849.html. Faktycznie, nie ma problemów z 3G :):):)
|
|
Odkurzyć w samochodzie to na każdej większej stacji -np. BP itd.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |