Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kliniczny PRZYPADEK AMNEZJI |
no tak ale tam jest studium kosmetyczne i fryzjerskie, a mi chodzi o takie szkolenia kilkudniowe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kliniczny PRZYPADEK AMNEZJI |
Też polecam dr Śliwecką - naprawdę świetnie diagnozuje poza tym jest bardzo komunikatywna, umie doskonale przekazać wszelkie informacje dotyczące choroby i leczenia Przy okazji pozdrawiam dr Śliwecką :) (jeśli tu zagląda)
|
|
jest jeszcze Simonow
|
|
oni jechali na rowerach!!
|
|
A w centrum cisza?
|
|
jakoś nie jest to informacja ratująca głodne dzieci w Etopii, wiec jak nie chcecie nie musicie pisać:)
|
|
Chciałbym przytoczyć pewien wątek: Mój dobry znajomy który był żonaty jakiś tam czas temu ma ze swoją byłą żoną syna. Po rozwodzie jak to bywa (po miłości przychodzi wstręt do drugiej połówki), zaczęła się walka o prawa rodzicielskie i podział majątku. Niestety jak to bywa w naszym pięknym kraju ojciec ma do gadania tyle co żyd za okupacji. W sądzie przegrywa wszelkie sprawy związane z tematem. Wyobraźcie sobie tylko jedno. Po kilku latach wspólnego życia, mieszkania razem, życia razem, itd. nasz kochany sąd ogłasza że ludzie Ci mają wspólnego majątku 2,5tyś złotych. Śmiech mnie ogarnął jak to usłyszałem. To jeszcze nie wszystko. Z wypowiedzi świadków wynika że matka dziecka wraz z nowym "tatusiem" popija alkohol w toważystwie swego syna. A co psycholog sądowy na to?? Jak myślicie??? Oczywiście: "to nic niemoralnego" I zarzuty bezpodstawne!!! Żal mi kumpla bo wiele lat jeździł za granicę pracował jako kierowca (niestety jest rencista i jako takiej fizycznej pracy nie może wykonywać), w czasach świetności sprowadzania samochodów zarabiał krocie, a teraz został z ręką w nocniku. Nawet mieszkanie wspólnie kupione z byłą już żoną to jest nic. Bo nie był tam zameldowany. Ale dzięki Bogu dobry człowiek trafił na dobrego drugiego człowieka i mam nadzieję że teraz w końcu ułoży sobie życie tak jak trzeba. Prosiłbym o komentarze do mojego postu ale tylko takie przemyślane a nie jakieś głupoty których można na forum się naczytać. Jeżeli czyta to jakiś niezawisły prawnik to proszę o jakiekolwiek wskazówki dla mojego kolegi. Z chęcią bym zobaczył iskrę w jego oczach bo chyba zaczął już tracić wiarę w jakiąkolwiek sprawiedliwość w naszym sądzie.
|
|
Też nie rozumiem o co Tobie "mi tam wszystko jedno" chodzi. Ale i uważam,że się nie mylisz - moim zdaniem - z via Baltici przez Łomżę nic nie będzie. Bo Łomży trzeba jednego młodego silnego człowieka,który nie maczał jeszcze palców w jakieś interesiki,który byłby niezależny i miał jasno sprecyzowany cel swojego działania, a nie sterty dziadków i ludzi w średnim wieku - każdy z innej parafii - którzy zamiast zająć się tym,co leży stricte w ich zakresie - szukają wszelkiej sposobności by uszczknąć coś dla siebie_ kosztem oczywiście tego (bo skoro jest zysk to strata też musi być),że droga ekspresowa przebiegać będzie przez białystok, nie przez Łomżę. Swoją drogą jestem pewna,choć to może zbyt optymistyczne stwierdzenie_ że droga ekspresowa przez Łomżę wybuduje się sama, o ile interes ogółu przedłożymy nad interes własny
|
|
no właśnie o ta różnicę mi chodzi. a na tym forum jestem 1 raz, chodzi mi właśnie o takich młodych ludzi. Bo za moich czasów...hehe:) to mówiliśmy czystą polszczyzną ;)
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |