niedziela, 06 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szef CBA przesłał do prokuratora...

ślepy ty chyba jestes, albo z tej lepszej klasy, albo ze tak powiem z lepszej częśći szkoły. a co do tego dlaczego dopiero teraz to wyszło to powiem tylko ze przez przygotowania do studniówki w tej szkole mozna cholery dostac, nie mówie ze wczesniej było wszytsko ok i teraz sie poplątało. były jakies tam kłopoty, sprzeczki itd ale nie w takim stopniu i nie z administracją szkoły

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szef CBA przesłał do prokuratora...

na moje oko koszt instalacji takowej to max 10tys zl

komputer zazadzajacy/serwer - 4tys,
24 mikrofony po 100zł - 2.4tys
kamera - 200zl
tv ktury ma byc wyswietlany obraz - LCD 32" - 1.5zl
maszynki do zliczania glosow o ile majo byc to 2 guziki tak/nie to na studiach uczyli jak sie robi. niech zatrodnieni informatycy sobie przypomna jak to zrobic. shematy sa proste
robocizna - mają informatykuw (nawet nie jednego)
konfiguracja w/w spzetu jest banalna.

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Polecam panią Agnieszkę salon się mieści na Bema tuż koło Rzymianki
Jeśli chodzi o malowanie to polecam salon pani Uli Kołdys na Księżnej Anny.
A rewelacyjne fryzury na wesela robi taka jedna dziewczyna (fryzjerka) z Jemielitych Wypych koło Śniadowa, bardzo bardzo bardzo polecam.

do super-w takim razie bardzo mi przykro-(a swoją drogą to niezła teściowa Ci się szykuje,która ma sumienie wygonic z domu szczeniaka ....)Myślę,ze ktoś mógł go przygarnąc do tej pory-o ile jeszcze żyje:( Ale spróbuj zobaczyc w schronisku.powodzenia:))

miszcza skrzywdzil :}

W Nocie już kursów nie ma, o ile wiem to tylko na Wyszyńskiego przy interkcosmetic, jest jedyna firma w Łomży, która prowadzi kursy maturalne.

witam!!! :) 12 grudnia zdaje ms w Katowicach i po przeczytaniu waszych opinii mam stracha :P moglby mi ktos przeslac na maila jakies zadania do ms lub ten poradnik jak go zdac ktory tu krazy ;) z gory dzieki :* pozdrawiam :) marzena87.87@tlen.pl gg 3622214 :)

Bezrobocie więc nie ma co sie dziwić że napad był

technic ja wiem kto dostarcza. podac ci namiary?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

auto-moto
Skup Aut Łomża i region. Kupujemy auta w bardzo dobrym, dobrym stanie lub coś do naprawy także powypadkowe. Płacimy od 1500 zł do 20 tys. zł. Umowa i gotówka od ręki.
tel. 511199666
różne
Kulturalny 39 letni kawaler z własnym M pozna Panią w stosownym wieku w celu założenia rodziny. Jeśli doskwiera Ci samotność zadzwoń lub napisz SMS.
tel. 602530240
usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 607098758
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org