Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
:)))TUSK natrafil na zab Nigela Faraga :))) |
A co to znaczy rodowity łomżyniak czy to inna rasa czy nacja czy jakiś inny przywilej szlachecki czy rodowy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: :)))TUSK natrafil na zab Nigela Faraga :))) |
Może źle to napisałem, szukam Łomżyniaka z dziada pradziada, który zna historie nie tylko z literatury, ale zna historie bo sam to przeżył. Lub opowiadał mu dziadek. Było trochę późno i miałem problem ze sformułowaniem myśli. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
ja jestem zainteresowny mam 24lata ale wiem dużo,mam dziadka z którym jak pijemy to mi opowiada.
|
|
Jako że wątek już jest jestem uzytownikiem NETSTERU już długi kawal czasu kiedys nie miałem problemów ale teraz nie wiem czy jest to wina mojego komputera czy to ich a mianowicie Po jakims czasie siedzenia na internecie zanika sygnał i po resecie wszystko jest ok co najgorsze ze w tym czasie co jest niby wszystko ok są co chwile jakies krótkie przerwy tj. paro sekundowe moze ktos mi cos poradzic ?
|
|
Wszystkie sklepy które będą w nowej galerii: CCC, EMPIK, MONNARI, 5-10-15, SIZEER, BIG-STAR, CACHE-CACHE, CAMAIEU, GREEN POINT, VENEZIA, OXIDE, MARIA BLAND, WÓJCIK, TRIADA, ORANGE - informacje pewne w 100% :)
|
|
Aha i jeszcze jedno. Galeria nie zostanie otwarta na Boże Narodzenie tylko w okolicach lutego.
|
|
Proponuję wizytę w Towarzystwie Przyjacił Ziemii Łomżyńskiej , ul Sienkiewicza Pozdrawiam
|
|
oddam szczeniaki po duzym czrnym psie jesli jest ktos chcetny to niech sie zglasza 3144939gg
|
|
Carvera w Top Gearze testowali już kilka lat temu o ile dobrze pamiętam ;)
|
|
A może widziałeś kolego łomżyńską Vectrę z policji? (jak ją stuningowali to kto wie co za widmo zobaczymy...)
|
|
@ bascet: to brzmi dość wiarygodnie, to co napisałeś, bo żadnych rewelacji tam nie ma. z wyjątkiem empiku! czas najwyższy, żeby pojawił się w łomży. ale widze, że nikogo jakoś to nie ucieszyło...
|
|
Pozostań przy kefirach, jogurty zawierają sporo cukru, nie jedz ich. Podobnie, nie używaj cukru do herbaty i kawy. Cukry proste to najgorsze, co możesz jeść, podobnie jak tłuszcze nasycone. Co do wymienianych przez Ciebie preparatów, to kiedyś stosowałem L-karnitynę, nie dała w moim przypadku rezultatów. Thermo Fat Burner nie używałem, więc się nie będę wypowiadał. Spalacz tłuszczu jaki mogę polecić to Clenburexin - dostępny np. na www.dso.pl. W moim przypadku był skuteczny. Pamietaj, że każde ciało jest inne, i to, co jest dobre dla mnie niekoniecznie jest dobre dla Ciebie. Długo już chodzisz na siłowni? Oczywiście nie muszę Ci chyba mówić, iż przy diecie należy pić dużo wody? A jak będziesz w Kauflandzie, to nie zapomnij poszaleć przy stoisku z rybami i mięsem, omijając oczywiście chipcy:) P.S. Fajny sklep rybny jest na Dworcu PKS, obok biura turystycznego - mają tam chyba najtańszego łososia w Łomży.
|
|
Do wypowiedzi Ahmed> wszystko by pasowało,ale jeśli chodzi o śniadanie to nie może to być przewaga węglowodanów,to musi być śniadanie białkowe(tofu,jajecznica z 7białek samych!! usmażonych z cebulką najlepiej beztłuszczowo(dobra patelnia teflonowa),2 kromki pełnoziarnistego wysokobłonnikowego pieczywa,warzywo np.mieszanka warzywna;szpinak) lub Koktajl z białka sojowego z dodatkiem odżywki białkowej(możesz dostać go u mnie) i szklanka zielonej herbaty zaparzonej gorącą wodą nie wrzątkiem.W przeciwnym razie organizm zareaguje na dużą ilość węglowodanów podniesieniem poziomu cukru we krwi i wyrzuci dużą ilość insuliny co spowoduje spadek poziomu cukru poniżej normy i nastąpi znowu głód węglowodanowy.Będziesz poszukiwał nowej porcji węglowodanów.Jeżeli dasz radę nie sięgać wówczas po niezdrowe przekąski lecz po owoce, warzywa i wytrwasz do obiadu to pół biedy.Poza tym mocne postanowienie i silna wola a efekt będzie.Suplementy jak minerały i witaminy.Omega3,wapno i wiele innych-pochodzenia naturalnego -bardzo ułatwią i wspomogą twój proces dochodzenia do prawidłowej sylwetki.Jesli jesteś zainteresowany,skontaktuj się.Pozdrawiam Mariusz łada
|
|
W tym jest sedno sprawy. Np. Pan HokusPokus pisze że mu zanika sygnał...radiowy rozumiem, ale w kolejnej wypowiedzi pisze że miał spaloną kartę, ale miał jeszcze dwie inne w komputerze na 100% karty LAN a nie WIFI i w ten sposób osoby, które nie mają pojęcia o sieciach tylko na otwieraniu stron w przeglądarce i ściąganiu plików a i przeglądać niektórzy nie potrafią np. nie zainstaluje flesha i pisze że mu się strony nie otwierają:) i że internet nie działa i NETSTER czy inna firma to dziadostwo, a nie wezwą serwisu. Sprawa jest prosta: telewizor się psuje niesiesz do fachowca a chcielibyśmy żeby cały czas działał i tak ze wszystkim jest, tylko nie z komputerami i internetem bo każdy domorosły informatyk, któremu udało się pare razy XP zainstalować samemu uważa że wszystko wie i serwisu nie trzeba wzywać bo to na pewno z winy dostawcy :( Jeżeli jest jakaś awaria większa w sieci - pracownicy o tym wiedzą, ale jeżeli pojedynczemu klientowi nie działa no to skąd o tym wiedzieć? A zresztą piszcie co chcecie ja uważam że każdy atak na tą firmę jest przeprowadzany przez konkurencję, czyli się boją.... Takos
|
|
Witam serdecznie.Pani Doroto nie dostałem żadnego smsa ani e-maila.Proszę spróbować jeszcze raz :600436209 lub mariusz-lada@wp.pl w treści niech Pani napisze :"Dorota z forum" i swój numer.Na pewno się skontaktuję najszybciej jak to możliwe.Pozdrawiam i czekam na kontakt.Może Pani również nagrać wiadomość na poczcie gdybym był poza zasięgiem w przypadku gdy będzie pani dzwonić.
|
|
Oj naiwne dzieciaki, nigdy nie zrozumiem czemu was tak te metki podniecają. Popatrzcie czasem na świat nie przez ekran TV.
|
|
Na Krótkiej nadal istnieje. Pan był wprawdzie na długim urlopie ale już wrócił.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |