środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
:)))TUSK natrafil na zab Nigela Faraga :)))

A co to znaczy rodowity łomżyniak czy to inna rasa czy nacja czy jakiś inny przywilej szlachecki czy rodowy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: :)))TUSK natrafil na zab Nigela Faraga :)))

Może źle to napisałem, szukam Łomżyniaka z dziada pradziada, który zna historie nie tylko z literatury, ale zna historie bo sam to przeżył. Lub opowiadał mu dziadek.
Było trochę późno i miałem problem ze sformułowaniem myśli.

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

ja jestem zainteresowny mam 24lata ale wiem dużo,mam dziadka z którym jak pijemy to mi opowiada.

Jako że wątek już jest jestem uzytownikiem NETSTERU już długi kawal czasu kiedys nie miałem problemów ale teraz nie wiem czy jest to wina mojego komputera czy to ich a mianowicie
Po jakims czasie siedzenia na internecie zanika sygnał i po resecie wszystko jest ok

co najgorsze ze w tym czasie co jest niby wszystko ok są co chwile jakies krótkie przerwy tj. paro sekundowe

moze ktos mi cos poradzic ?

Wszystkie sklepy które będą w nowej galerii: CCC, EMPIK, MONNARI, 5-10-15, SIZEER, BIG-STAR, CACHE-CACHE, CAMAIEU, GREEN POINT, VENEZIA, OXIDE, MARIA BLAND, WÓJCIK, TRIADA, ORANGE - informacje pewne w 100% :)

Aha i jeszcze jedno. Galeria nie zostanie otwarta na Boże Narodzenie tylko w okolicach lutego.

Proponuję wizytę w Towarzystwie Przyjacił Ziemii Łomżyńskiej , ul Sienkiewicza
Pozdrawiam

oddam szczeniaki po duzym czrnym psie jesli jest ktos chcetny to niech sie zglasza 3144939gg

Carvera w Top Gearze testowali już kilka lat temu o ile dobrze pamiętam ;)

A może widziałeś kolego łomżyńską Vectrę z policji? (jak ją stuningowali to kto wie co za widmo zobaczymy...)

@ bascet: to brzmi dość wiarygodnie, to co napisałeś, bo żadnych rewelacji tam nie ma. z wyjątkiem empiku! czas najwyższy, żeby pojawił się w łomży. ale widze, że nikogo jakoś to nie ucieszyło...

Pozostań przy kefirach, jogurty zawierają sporo cukru, nie jedz ich. Podobnie, nie używaj cukru do herbaty i kawy. Cukry proste to najgorsze, co możesz jeść, podobnie jak tłuszcze nasycone.
Co do wymienianych przez Ciebie preparatów, to kiedyś stosowałem L-karnitynę, nie dała w moim przypadku rezultatów. Thermo Fat Burner nie używałem, więc się nie będę wypowiadał. Spalacz tłuszczu jaki mogę polecić to Clenburexin - dostępny np. na www.dso.pl. W moim przypadku był skuteczny. Pamietaj, że każde ciało jest inne, i to, co jest dobre dla mnie niekoniecznie jest dobre dla Ciebie. Długo już chodzisz na siłowni?
Oczywiście nie muszę Ci chyba mówić, iż przy diecie należy pić dużo wody? A jak będziesz w Kauflandzie, to nie zapomnij poszaleć przy stoisku z rybami i mięsem, omijając oczywiście chipcy:)
P.S. Fajny sklep rybny jest na Dworcu PKS, obok biura turystycznego - mają tam chyba najtańszego łososia w Łomży.

Do wypowiedzi Ahmed>
wszystko by pasowało,ale jeśli chodzi o śniadanie to nie może to być przewaga węglowodanów,to musi być śniadanie białkowe(tofu,jajecznica z 7białek samych!! usmażonych z cebulką najlepiej beztłuszczowo(dobra patelnia teflonowa),2 kromki pełnoziarnistego wysokobłonnikowego pieczywa,warzywo np.mieszanka warzywna;szpinak) lub Koktajl z białka sojowego z dodatkiem odżywki białkowej(możesz dostać go u mnie) i szklanka zielonej herbaty zaparzonej gorącą wodą nie wrzątkiem.W przeciwnym razie organizm zareaguje na dużą ilość węglowodanów podniesieniem poziomu cukru we krwi i wyrzuci dużą ilość insuliny co spowoduje spadek poziomu cukru poniżej normy i nastąpi znowu głód węglowodanowy.Będziesz poszukiwał nowej porcji węglowodanów.Jeżeli dasz radę nie sięgać wówczas po niezdrowe przekąski lecz po owoce, warzywa i wytrwasz do obiadu to pół biedy.Poza tym mocne postanowienie i silna wola a efekt będzie.Suplementy jak minerały i witaminy.Omega3,wapno i wiele innych-pochodzenia naturalnego -bardzo ułatwią i wspomogą twój proces dochodzenia do prawidłowej sylwetki.Jesli jesteś zainteresowany,skontaktuj się.Pozdrawiam Mariusz łada

W tym jest sedno sprawy. Np. Pan HokusPokus pisze że mu zanika sygnał...radiowy rozumiem, ale w kolejnej wypowiedzi pisze że miał spaloną kartę, ale miał jeszcze dwie inne w komputerze na 100% karty LAN a nie WIFI i w ten sposób osoby, które nie mają pojęcia o sieciach tylko na otwieraniu stron w przeglądarce i ściąganiu plików a i przeglądać niektórzy nie potrafią np. nie zainstaluje flesha i pisze że mu się strony nie otwierają:) i że internet nie działa i NETSTER czy inna firma to dziadostwo, a nie wezwą serwisu. Sprawa jest prosta: telewizor się psuje niesiesz do fachowca a chcielibyśmy żeby cały czas działał i tak ze wszystkim jest, tylko nie z komputerami i internetem bo każdy domorosły informatyk, któremu udało się pare razy XP zainstalować samemu uważa że wszystko wie i serwisu nie trzeba wzywać bo to na pewno z winy dostawcy :( Jeżeli jest jakaś awaria większa w sieci - pracownicy o tym wiedzą, ale jeżeli pojedynczemu klientowi nie działa no to skąd o tym wiedzieć? A zresztą piszcie co chcecie ja uważam że każdy atak na tą firmę jest przeprowadzany przez konkurencję, czyli się boją....

Takos

Witam serdecznie.Pani Doroto nie dostałem żadnego smsa ani e-maila.Proszę spróbować jeszcze raz :600436209 lub mariusz-lada@wp.pl w treści niech Pani napisze :"Dorota z forum" i swój numer.Na pewno się skontaktuję najszybciej jak to możliwe.Pozdrawiam i czekam na kontakt.Może Pani również nagrać wiadomość na poczcie gdybym był poza zasięgiem w przypadku gdy będzie pani dzwonić.

Oj naiwne dzieciaki, nigdy nie zrozumiem czemu was tak te metki podniecają.
Popatrzcie czasem na świat nie przez ekran TV.

Na Krótkiej nadal istnieje. Pan był wprawdzie na długim urlopie ale już wrócił.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org