niedziela, 02 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Odpowiedzailność władz za "katastrofę" smoleńską

pfff jebac ten Łks hę
nie no joke ale o bedzie teraz juz klubu nie ma potencjalnie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Odpowiedzailność władz za "katastrofę" smoleńską

Ale się z tego "joke'a" uśmiałem...

Po 1 pisze się ŁKS:)
2 jesteś Polakiem to pisz żart a nie "joke":) ale zabronić Ci nie moge

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Dzięki pietruszka

mi nie bardzo :/

Treść jest ukryta

Witam!
Posiadam zestaw opracowanych przeze mnie nowych pytań testowych do Policji na 2008 r. w skład, których wchodzi:
- Administracja publiczna (222 pytania)
- Funkcjonowanie policji (84 pytania)
- Bezpieczeństwo publiczne (114 pytań)

Oprócz tego zestaw zawiera:
- stare zestawy pytań z odpowiedziami z roku 2006 i 2007
- pytania do Multiseleckt i wskazówki jak na nie odpowiadać, a także przykłady pytań zadawanych przez psychologa i kilka zadań matematycznych
- zasady działania wywiadu zorganizowanego
-wzór podania, życiorysu
-test fizyczny + filmik
-ustawa o policji
-Konstytucja RP

KONTAKT GG 10428223
matik800@wp.pl

kurcze u minie ostatni coraz czesciej zdaza sie ze nie dziala:(

już działa:):):) ale jakiś czas nie działało:/

A moja córeczka chciała już komputer wyrzucić przez okno przez GG ;))

dziala spox bez problemu

nie można się zalogowac ;((

Działa

rudy błazen z druhem

Jeszcze tylko w niedziele Legła Warszawa legnie w Poznaniu i komplet skalpo zdobyty!

bo mi nie i chciałem telewizor wyrzucić przez okno ;)

lepiej stelaż ołowiany promienie elektromagnetyczne telewizora napewno nie spowoduje spustoszenia w twoim domu.

chodzi Ci o ta żywicę? na ścianę?

Jarek

mi noga zbytnio nie działa aż chciałam sama wyskoczyć przez okno ;)

wyglada jak plama benzyny ;p

NIE DZIALA!

oj dobra nie będę przecież płakać z tego powodu - miałam tylko nadzieję że dam radę je wymienić jeśli nie to nie, odsprzedam komuś w rodzinie i tyle...

Marcelus dzięki za odpowiedz i chociaż blondynką nie jestem to nie wiem o jaki stelaż tobie chodzi czy masz na myśli coś takiego co się montuje do ściany i stawia się na tym telewizor ?

a jeśli chodzi o żywice to nie, pewnie masz na myśli takie małe kuleczki trochę chropowate są na ścianie i tego nie chce to raczej nadaje się na korytarz , chodzi mi o taki sztuczny kamień cegiełki, albo takie wąskie paski, są białe lub innego koloru widziałam te sztuczne kamienie na Śniadeckiego śliczne. Tak cało ścianę nimi wyłożyć zawsze to coś nowego innego niż kolor na ścianie mają również kamień prawdziwy ale te ceny uuuu narazie mogę sobie pomarzyć Pani mówiła ze trzeba jeszcze kupić jakiś płyn do pomalowania ich i nie ma problemu z ich czyszczeniem ale ja wole zapytać się innych użytkowników jak to jest w praktyce. może ktoś to już układał ?

Witam,
może ktoś się orientuje, w którym solarium w Łomży są lampy tylko na twarz i dekolt???

Z tego co się orientuje to napewno były w solarium na 3-go maja,ale czy nadal tam są to nie wiem...

tutaj masz numer telefomu i zadzwon i zapytaj czy maja jeszcze te lampy na twarz-086 2150166

wejdź do solarki w ubraniach i będzie tylko twarz i dekolt <lol>

Dzięki natalinka1987 :)

Nie ma za co,mam nadzieje,ze pomoglam:)

Witam.
Czy wie ktoś może coś odnośnie nowego skateparku na strzelnicy,
są tak już jakieś przeszkody czy tylko dalej samo podłoże.

Może ktoś mieszka w pobliżu proszę o szybkie odpowiedzi.

Rozczarujesz się człowieczku, Legia nie przegra w Pyrlandii!

Mecz Lecha z Wiedeńczykami był naprawdę bardzo dobry. Dawno nie widziałem tak dobrze grającej polskiej drużyny. Śmiem twierdzić, że jest to obecnie najbardziej poukładana drużyna naszej ekstraklasy, grająca najbardziej ofensywną, a co za tym idzie piękną dla oka piłkę. Dlatego życzę im w europejskich pucharach jak najlepiej.
Chciałbym, aby w grupie Lech trafił na zespół z Niemiec (może Stuttgart) i Bałkanów (Partizan lub Dynamo Zagrzeb). Nie życzę im natomiast żadnego zespołu z Rosji i Anglii. Losowanie we wtorek.

161RDC30 a Jackson chodzi ;D

Nie chcę tu za bardzo bronić PKS Łomża, ale *** *** trochę przesadzasz. Przez 7 lat jeździłem autobusami PKS Łomża o różnych godzinach do Warszawy i z powrotem i nigdy nie spotkałem się z płaceniem za bagaż. Co innego inne PKS, chociażby PKS Warszawa tam opłata była za każdym razem.
Co do kultury kierowców zastrzeżenia można mieć do wszystkich firm, często z większą nieuprzejmością spotykałem się w firmach typu Polski Express, czy Connex niż w różnych PKSach.

Zapraszam do obejrzenia strony http://www.piotrzak.webd.pl

Fundację Indywidualnego Kształcenia powołaliśmy, aby osoby fizycznie niepełnosprawne – w szczególności dzieci i młodzież - przekonać do konkurowania z innymi nie w sporcie – ale na polach, na których są one pełnosprawnymi współzawodnikami. Czyli… w sportach umysłowych!

Liczba inwalidów w sportach umysłowych jest nieproporcjonalnie niska – w praktyce w ogóle się ich tam nie widuje. Tymczasem wydaje się, że młodzież nie mogąca wykazać się, z przyczyn fizycznych, na boisku powinna mieć więcej czasu na kształcenie umysłu; w dziedzinie sportów umysłowych powinna więc mieć nawet przewagę nad pełnosprawnymi. Kryje się tu więc ogromny potencjał.

W roku 2008 po raz pierwszy odbywa się Olimpiada Sportów Umysłowych. Chcemy aby na następnej Olimpiadzie niepełnosprawne fizycznie Polki i Polacy reprezentowali nasz kraj w liczbie co najmniej proporcjonalnej do liczby inwalidów w Polsce – ale nie jako kaleki, lecz jako pełnosprawni sportowcy, walczący o najwyższe tytuły. Chcemy jednocześnie, by tysiące ludzi – zwłaszcza dzieci – nabrały przekonania, że istnieje wiele dziedzin, w których są one w pełni sprawne i stanowią konkurencję i “zagrożenie” dla wszystkich.

Co sądzicie o reklamach na 4 lomza. chodzimi o te co zjezdzaja do dołu zasłaniając całą strone. Piszczie co sadzicie. Ja juz mam ich DOŚĆ!!!

Witam! Mam pytanie; Zna ktoś może taniego i dobrego stomatologa który przyjmuje w soboty? Z góry dziękuje za odpowiedź.

Intel, ja nie mam zadnych reklam, firefox plus wtyczka adblock :)

ilona1444444 jak znasz ich tak dobrze to za z jakiej okazji tydzien temu na wojska polskiego 3 polaków zostalo napadnietych przez czeczenow ??

Nie mów ze to polacy zaczęli bo wiem dokladnie jak to było ....

w hali na pierwszym pietrze

"Ad Muncher " zainstaluj i po kłopocie lub rada " Misiekelo" z czegoś trzeba utrzymywać portalik wiec reklamy muszą być....

czy Ad Muncher jest programem darmowym czy nie, i gdzie go można zdobyć?

A ja bym chciał, żeby Lech był w grupie śmierci, np. z Milanem i Ajaksem. Zawodnicy zmierzyliby się z najlepszymi i zdobyli niezbędne doświadczenie.

http://depositfiles.com/en/files/1462957

Jak używasz IE to jest bardzo dobry dodatek IE7Pro, w którym można zablokować reklamy i ustawić wiele innych spraw w przeglądarce.

Nemo, jeśli jeździłeś 7 lat i nie spotkałeś się z płaceniem, to zacznij grać w lotto, o takim szczęściarzu nie słyszałem.:)
Co do PKS W-wa, tam od lat nie ma opłat za pojedyncze bagaże. Nie wiem, czy dostawałeś bilet, bo jeśli tak, to są dwie możliwości, maiłeś potężne bagaże lub cwaniak kierowca kasował, chociaż nie ma do tego prawa. Oto fragment o przewozie bagaży w PKS Warszawa

IV. PRZEWÓZ BAGAŻU
1. Pasażer ma prawo do zabrania bezpłatnie 1 sztuki bagażu o wymiarach 70x55x25 i wadze do 25 kg umieszczonego w luku bagażowym oraz bagażu podręcznego o wadze do 5 kg i rozmiarach umożliwiających umieszczenie go pod fotelem autokaru.
2. Pozostały bagaż jest przewożony, jeśli jest miejsce w luku bagażowym.
3. Za nadbagaż pobiera się dodatkową opłatę w wysokości 20,00 zł - ( płatne u kierowcy !)
4. Przewoźnik ma prawo odmówić zabrania bagażu o nadmiernym ciężarze lub nietypowych wymiarach.

Kolejny sparing Technika tym razem z II LO w Łomży zakończył się zwycięstwem Technika 78:60. Gratuluje obu zespołom dobrej gry:)

pozdrawiam:)

ok dzięki i jakoś mi się lżej zrobiło bo już myślałam że tyko ja mam taki dziwny pomysł z tym sztucznym kamieniem na ścianie ale widziałam foldery i naprawdę to ładnie wygląda.

OLIWIA ???? Uchroń mnie Boze od tego salonu, sprzęt to ona może i ma, ale specjaliści że pożal się boże, pani masażystka jest po 3dniowym kursie. dla porównania na fizykoterapii zagadnieniu masażu i anatomii poświęcone są ze 3 semestry conajmniej. Kilka moich znajomych robily u niej też paznokcie, dwie mialy później grzybice. a same paznokcie beznadziejne!!! O poziomie usług może świadczyć również fakt ze na jednej ze ścian wisi dyplom ukonczenia kusu tipsów jej męża podpisany przez nią ;-)))))

ty ***** ****** snakdak jestesz kozak zadzlon na ten numer (...)!!! ty jestesz baba wiesz czemu ty siedzisz przed monitorem i komentuesz wy (...) sami dojecze powud zeby was (...)!! co wam malo jak kidysz was rosiani (...) niemcy tak samo jesze chcecie zeby czeczeni tez???? to niema problem!!! wy mysliecie ze my chcemy zwami problemy to nie prawda i za takiego jak ty my jebiemy wszystkich kto stoje na naszym drodze!!! co wy tutaj komentujecie tylko 20% prawda!!! jezeli ja cie znajde ja cie najebie tak nawed twoja matka cie nie zapozna (...)!!! i za tego ze piszecie nie prawde inni i za was dostajo w *******!!! powtarzam my nie chcemy z wami problem wy sami dojecie powud jak teraz!!! snakdak zobaczymy kto kogo na 100 jebie!!!!!!!!!!!!!!

polecam PIÓRO ale tani nie jest

Tak karol i odpadli z pucharów . Za awans z grupy jest ogromna kasa i jak Lech chce walczyć o mistrza kraju i awans do ligi mistrzów to ta kasa jest potrzebna.

Brzeczyszczykiewicz racja ;) wsio szkodliwe :/ Niedługo to i o wodzie mineralnej powiedza że szkodzi :/

Ja tez PiórO polecam :)

Pałować po łbie Czeczenców :D

Oj Czeczen coś mi się wydaje, że zaraz podeślę link Policji.
Już oni będą wiedzieć co z nim zrobić. Skoro tu nie ma moderatora.

juz jeden czeczen sie przekonał ze nie warto brykac :) czekam na innych heh

Jakie miejsca (restauracje, kluby itp.) możecie polecić jeśli chodzi o BAL SYLWESTROWY?
Może ktoś ma doświadczenia z zeszłych lat? Gdzie było "prawdziwie SYLWESTROWO"?

suko czekasz jestesz kozak taki, no to powiedz gdzie mam czekacz na ciebie zeby wyruchac cie!! pacz jaki kozak przy monitorze masz suko 508511883 ja pokaze cie co to znaczy czeczen co juz zapomnialesz jak was rosiani ruchali

Jarek

heh moze nie na forum ale no realu ok niedługo sie odezwe :)

Treść jest ukryta

********** brudzie tam skądś przylazł i tu się nie napinaj!!!! POLSKA DLA POLAKÓW intruzie!!!!

Patrze z na tym forum to się o nic normalnie zapytać nie można bo zawsze jakieś głupie odzywki..

spadaj brudasie a jak Ci się nudzi to idź do roboty
żegnam

Tych czeczeńców nazywasz CYWILIZACJĄ!? haha

niechcem wyzywacz sie z wami bo to nic nie da!!! co my wam takiego zrobili???????????? mozecie powiedziec?

Jarek

bez przesady nie nazywajcie tego graniem ani zespołem poprostu granie do kotleta
Zespół to profesjonaliści.

witam. chcialabym sie dowiedziec czy jest w lomzy miejsce, w ktorym moglabym wykonac laserowy zabieg zamykania naczynek krwionosnych? jesli ktos wie, prosze o podanie jakiegos kontaktu, z gory dziekuje za pomoc. prosze zaoszczedzic sobie idiotycznych komentarzy i docinkow jakie sa w 98% postow na tym forum:)

poszukuje sprawdzonego psychologa, najlepiej kobietę.

Jak działa poradnia zdrowia psychicznego w łomżyńsklim szpitalu? czy potrzebne jest skierowanie? czy długo sie czeka na wizyte czy też "z marszu" zgłaszający sie dostają sie do specjalisty? jak wygląda wizyta?

czeczenusie śmierdziusie brudny zyjesz tu za nasze dzięgi, ja pracowac i płacic podatek za ktory ty zresz hamie, ciebie i ten caly rząd polski bym pod prysznice zamknął

Dzięki za zwrócenie uwagi. Nie analizowałem Pana Głaz(a). Mój błąd. Przyznaję się bez bicia. Lubię się czepiać i czepnę się teraz organów administracji państwowej. Nie może być tak, że "zwykły" zjadacz chleba, za byle pomyłkę miał odpowiadać prawnie (tu Prokuratura i US nie mają najmniejszych wątpliwości), to Panowie "szlachta urzędnicza" będą sobie z prawa jaja robić.

Warto przyjrzeć się dokładniej naszemu Księżycowi.
Zdaniem Armstronga rządy USA i Rosji (dawniej ZSRR) zaprzeczają wszystkim teoriom spisku, mówiącym, iż nie ma żadnych porozumień między nimi, a które dotyczą zaniechania eksploracji sztucznego satelity. Armstrong mówi, jak to możliwe, że wokół podboju Księżyca zrobiono tyle szumu, potem wysłano kilka wypraw i .... cisza! Sprawę lotów zarzucono, zaczęto tworzyć plany budowy bazy orbitalnej (MIR a teraz ISS - Między narodowej Stacji Kosmicznej).
Wiele tajemnic o Księżycu, w tym o bazach Obcych na jego "ciemnej stronie", przedstawił w swej pracy "Penetracja" Ingo Swann. Podał m.in. ciekawe fakty dotyczące atmosfery księżyca (jej zasięg to około 10 km), wiatru jaki tam występuje, roślinności oraz żyzności gleby księżycowej. Po przywiezieniu na Ziemię próbek księżycowej gleby, posadzono w niej nasionko i podlano wodą, z zaskoczeniem zauważono, iż świetnie w niej kiełkuje!
Wiele ciekawostek o Księżycu podaj także Kazimierz Bzowski, w swym artykule " Tajemnice Srebrnego Globu".
Zanim Armstrong wylądował na Księżycu, na jego powierzchnie zrzucono sporą ilość sprzętu w tym sejsmicznego, co miało na celu ustalić ewentualne drgania powierzchni satelity.
Po wysłaniu do Houston sygnałów o drganiach skorupy naukowcy ziemscy byli zaskoczeni. Zaskoczeni faktem, że po uderzeniu w płaszczyznę Księżyca 12 tonowych członów rakiet wywoływało to lokalne trzęsienia skorupy księżycowej.
Zdaniem naukowców m.in. H. Ureya i H. Wilkinsona wyniki wskazują na fakt, że pod powierzchnią znajduje się jakaś metalowa skorupa otaczająca wnętrze satelity. Wskazywałoby to również na możliwość, iż w środku Księżyca jest wielka pusta przestrzeń.
Badając skład chemiczny tej metalowej warstwy pod powierzchnią Księżyca za pomocą szybkości przenoszenia dźwięku wewnątrz warstw, ustalono, iż składa się ona głównie z : niklu, berylu, manganu, wolframu, wanadu i bardzo małej ilości żelaza.
Jest to bardzo dobry stop antykorozyjny, a zatem nie jest możliwe aby był to twór naturalny....
Jeden z miesięczników amerykańskich podał także w 1979 r. informację, że sejsmometry wykryły pod powierzchnią satelity powtarzający się co 30 minut i trwający jedną minutę sygnał o wysokiej częstotliwości; sygnał ten ma dobiegać z wnętrza Księżyca z głębokości około 960 kilometrów.
W takim razie kto i dlaczego go tam umieścił? I dlaczego wysyła taki sygnał ku Ziemi? Czemu on ma służyć? Ciekawe, niemal nie do uwierzenia. Księżyc, jak wiemy, jest ustawiony ku Ziemi zawsze ta samą stroną.
To unikatowe zjawisko.
Niektórzy badacze podejrzewają, że jest tak dlatego, ponieważ ktoś chce ukryć to, co znajduje się po jego drugiej stronie. Tutaj kilka zdjęć z "ciemnej strony Księżyca" zrobione przez kolejne Apolla.
Opisy po angielsku, ale to chyba nie problem...

...a tu widoczna strona:

I co Wy na to?

Jakieś dzieci bawiły się zdjęciami na komputerze :)

nieladnie tak na forum publicznym obrazac proboszcza.

Spróbuj na rybaki do centrum rehabilitacji tam jest psycholag i kobieta

J-23 znowu nadaje!!!!!!!!!

ja tez wszeborwoskiego nie polecam u mnie robil projekt kasa z gory a jego wykonastwo marne nawet wzielam go na kierownika budowy i jeszcze nie odebral nic wiec szukaj kogos konkretnego .czasami lepiej zaplacic wiecej niz mniej i nie zalatwia cie jak nalezy

aha ha ha
ksienzyc to kolonia, prawdziwe rzycie jest na marsie pff

Ja schudłam 16 kg ,może to niedużo ale jak dla mnie to wystarczy .I pamiętajcie dieta to nie wszystko ,potrzebny jest jeszcze wysiłek fizyczny.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org